Arama sonuçlarınız

1. mrtdem05

Jimny Ilk Izlenimler

Bu arada aracın altında korozyondan kaynaklı paslanma durumları vardı, 2009 model arabada ne iş dedim. Muhtemelen bu arabaya Bi binilmiş karda buzda çamurda, sonra 3ay 5ay yatmış muhtemelen ki bu pas durumları oluşmuş. Her neyse bunu da biraz araştırınca bu konuda baya Bi kimyasal bulduk. Hatta...

2. mrtdem05

Jimny Ilk Izlenimler

Sent from my iPhone using Tapatalk
  3. mrtdem05

Jimny Ilk Izlenimler

Ne zamandır yazamadım, yeterince de ilgilenemedim araçla.. Bu arada tavan ara çıtaları geldi, üstten oturan değilde, yan çıtaların tam arasına oturan , Jimny için olan çıtalardan aldım. Düşündüğün gibi varlığı pek anlaşılmıyor orjinalinde varmış gibi durdu. Bu arada birde resim koyayım dedim...

4. mrtdem05

Acil Yardım - Jimny Orjinal Jantı 15*5,5 Ise 15*8 Ölçü Uyar Mı??

Jimny için, 15*7 et:10 olan jant buldum ve taksam; (15*5,5 et:5 orjinal haliydi) Derinlikten; 7-5,5=1,5inch * 2,54cm = 3,81cm artar Göbektende: 10-5 = 5mm artar. Bu durumda toplam;3,81+0,5= 4,31cm daha fazla dışa taşma olur di mi?? İkincisi bu taşma 205 70 15 lastikse sorun ve sürtme yapar...
  5. mrtdem05

Jimny Ilk Izlenimler

Aklımdan geçen aynen bu f.99 aracın kitapçığını bulamadık. İnternetten Bi indirip, sorunsuz sök tak yapmak ilazım , en kısa zamanda. Sent from my iPhone using Tapatalk

6. mrtdem05

Önce böyle Bi giriim istiyorum şu mereti.. Sent from my iPhone using Tapatalk

7. mrtdem05

8. mrtdem05

Emnoksz kardeşim, yaptığın jantlar el emeği göz nuru, tam Offroad a vurmalık. Ama ben daha çok arabayı şirin gösterecek yazlık daha jan janlı bişiler arıyorum. Sent from my iPhone using Tapatalk
  9. mrtdem05

Jimny Ilk Izlenimler

Jant'lara ait CB:108 neyi tanımlıyor Sent from my iPhone using Tapatalk

10. mrtdem05

Orjinal jantın güzel duranları sadece Amazon'un sitesinde var, fiyatta yüksek Bi de geldisi gittisi uzun iş. Bundan bi süre önce 15*7 ye kadar jant varmış ama şimdi hiç kimsede yok. Araçta yazlık 205 70 15 lastiklerim var ve bunlara cici yazlık Bi jant istiyorum. Delikli para orjinal jant'lara...

11. mrtdem05

Oğuz bey 15*8 jantı alsak, 235 60 da lastik taksak Jimnyde orjinal haliyle sürtme yapmaz mı?? Sent from my iPhone using Tapatalk
  12. mrtdem05

13. mrtdem05

Ama bu ölçüde jantı bulamıyorum abi, bilgisi olan varsa sevinirim Sent from my iPhone using Tapatalk
  14. mrtdem05

Oğuz abi 15*7 Den büyük takamazsın diyor Sent from my iPhone using Tapatalk
  15. mrtdem05

Piyasadaki jant'lara ne kadar baktıysam 15*8 ölçünün altında bulamadım. Bu jant 205*70*15 lastikle kullanılabilir mi?? Dışarı taşmadığı söyleniyor, et kalınlığı mı fazla gelir?? Bir de çok ağır olur mu araç için, 1,3 otomatik ne de olsa?? Sonuçlandırmam lazım lütfen üstad'lardan yardım...

16. mrtdem05

Jimny Ilk Izlenimler

Tavana ara çıta istedim, yakında gelir ama hala port bagaj mı yoksa sepet mi koymalı kararsızım. Daha derli toplu olur diye port bagaja daha yakın duruyorum. Bakalım, karar nihayete erince resim atarım. Sent from my iPhone using Tapatalk
  17. mrtdem05

Jimny Ilk Izlenimler

Araç sessiz mi sessiz, bazen çalışırken tekrar marş yapmaya az kalıyor, ama bozuk yolda ön torpidosundan Bi tıngırtı geliyor ki sormayın gitsin. Elimi üzerine bastırıyorum susuyor, kullananlar varsa bu kronik Bi sıkıntı mı cvp verirseniz sevinirim. Diğer taraftan Amazon da torpido Üstü matlar...
  18. mrtdem05

Jimny Ilk Izlenimler

Jantlar bu Japon tarzı sadeliği okşuyor ama tenekeden az sağlam gibi duruyor. Hemen Bi jant arayışına girdim. Bu da Bi meret meseleki kimse tam Bi halt bilmiyo desek yeri var. Bu haltı da zorla bize öğretecekler, incik boncuk sorup soruşturmaya başladık.. Sent from my iPhone using Tapatalk

19. mrtdem05

Jimny Ilk Izlenimler

Benzin 4,60 tl. / lt. Hesabından uzun yolda 330kr, İstanbul. Trafiğinde 420kr, yaktı. Dağ tepe kır bayır 500kr gördü. Lpg şartmı bence şart, ama araç biraz daha açılsın yakıt düşer diye tahmin ediyorum. Belki de son 7 yıldır , 70km hızın üstüne çıkmamış sanırsam.. Sent from my iPhone using...
  20. mrtdem05

Jimny Ilk Izlenimler

Japon'ların kronik sağlam ve ölümsüz motor, akabinde bol keseden yakıt hesabı bu ufaklıkta da devam ediyor. Sent from my iPhone using Tapatalk

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,762
Kayıtlı Üye Sayımız
166,577
Kaydolan Son Üyemiz
suyesili

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri