Arama sonuçlarınız

1. esadikoglu

Prado Almaya Adım Adım

Gayet net anladim, cok tesekkurler ikinize de :) Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

2. esadikoglu

Prado Almaya Adım Adım

Bende Anadolu yakasinda Acibadem - Atasehir arasinda gidip geliyorum , ben 20-21 benzinde yakiyorum ama :) siz baya ekonomik kullaniyormussunuz :) Benim 20 -21 lt benzin 24 -25 lt gaz olucak o halde , ordan hesap yapim ben . Mesela evden işe 8 km mesafem var , 20 dakika suruyor , yaz veya...
  3. esadikoglu

Prado Zıplama Sorunu Acil Yardım Lütfen

Bu arada diger konu basliginda Pradonun km ye gore bakim tablosunu atmistiniz ama , kayit edince bile okunamiyordu yazilar cok kucuk , acaba rica etsem mail atma imkaniniz varmi ? Gercekten cok guzel bir dosya idi . ermirs@gmail.com Simdiden tesekkurler Tapatalk kullanarak iPhone...

4. esadikoglu

Prado Almaya Adım Adım

Selamlar , Ben LPG litre olarak %25-30 daha fazla olur diye duaunuyordum acikcasi , %20 mi diyorsunuz ? 20 lt sehir icinde yapiyorsam 24 LT gaz olarak mi dusuneyim ? Bu arada biraz da benzin de yakacak ama , onun hesabini nasil yapmak lazim ? Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
  5. esadikoglu

Prado Almaya Adım Adım

Cok tesekkurler oncelikle , %40-45 bana biraz fazla gibi geliyor , bence maksimum 30-35 olabilir gibi geliyor hesap yapinca . 20 lt benzin yerine %25 daha fazla litre olarak gaz tuketse 25 Lt. gaz olur . Benzin 4,80 ( indirimli biryer var) / LPG 2,70 ten gidiyorum. %30 tasarruf cikiyor bu...

6. esadikoglu

Ooo cok net oldu bu , cok tesekkurler :) Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

7. esadikoglu

Cok tesekkurler , alcaltinca da mi ayni sekilde ? Bu arada yukseltme demek sadece arkayi yukseltiyor , bende benimkinde mi bir sorun var diye dusunuyordum:) Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
  8. esadikoglu

Arac yukseltme indirme dugmesinden ben aracimi tukseltince , belli bir hiza ulasinca mesela 20kmh gibi kendisi normale aliyor , devamli oyle gitmiyor , alcalttigimda da ayni sekilde . Bu normal birsey degilmi? Ben yukaridaki mesajlardan sanki siz devamli yuksekte sirebiliyorsunuz diye anladim...
  9. esadikoglu

Prado Yakıt Sorunu

Ben 4.0 prado 2004 ile 11,9 segir disi 20/21 lt istanbul sehir ici tuketiyorum , bazi arkadaslar daha iyi degerlerden bahsetmis ama sanirim Bursa , Ankara ve Adana da yasadiklarindan olsa gerek , istanbulda olmam muhtemelen 20 lere cikartiyordur beni Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla...

10. esadikoglu

Prado Almaya Adım Adım

Merhabalar arkadaslar , ismim Ermir , konudaki mesajlarin tamamini okuyup oyle araniza katilip , soru sormak istedim. 2 hafta once Prado 4.0 2004 234.000km. de bir arac aldim, aslinda Honda CRV 1.6 dizel 2016 im var fakat bunun tadini alinca diger araci uzun yol yapmadigim surece esime biraktim...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,762
Kayıtlı Üye Sayımız
166,577
Kaydolan Son Üyemiz
suyesili

SON KONULAR

Geri