Arama sonuçlarınız

1. mvatan

Ustalar Suya Girdim Yardım !

Ynt: Ustalar Suya Girdim Yardım ! Huseyin arkadasimin adina yaziyorum: sorun 10 dakika da cozuldu. Aracin beyni sokulup ,tiner ile temizlendi. Tetikleyicinin bagli oldugu kucuk siyah elektronik parca onarildi, denendi ve calisti. 50 tl ye mal olmustur. 1 hafta sorunu cozmek icin bir suru sey...

2. mvatan

Niva'yı Daha Sert Vurmak İçin Offset Jant Arıyorum.

Ynt: Niva'yı Daha Sert Vurmak İçin Offset Jant Arıyorum. 5 bijon uyar hocam ama 16 dan aşşağısı beni yere yaklaştıracak ama kenan çarpışantürk'ü bulamazsam, 14-15 farketmeyecek.
  3. mvatan

Niva'yı Daha Sert Vurmak İçin Offset Jant Arıyorum.

petlas traktör lastiğini takmak için offset jant yaptıracağım.Hatırladığım kadarıyla Tarık isimli bir arkadaş yapıyormuş, yarışlara katılan araçlara da yaptığını duymuştum.İsmi yanlış hatırlıyor olabilirim. Bilgisi olan varsa yardımcı olursa sevinirim.Trakya ve İstanbul çevresi bir irtibat...

4. mvatan

Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi.

Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi. Hamdi abi(son_kral), geçen kış beni çamurdan çıkarmıştın eryaman da. Orada bana off-road'un yardımlaşma ve dayanışma olgusunu öğretmiştin. Acemiliğimden neredeyse artık pes edip aracı orada hurda olmaya terk edecektim. Sana tekrar tekrar teşekkür...
  5. mvatan

Ankara Offroad ve Outdoor Etkinlikleri Grubu

Ynt: Ankara Offroad ve Outdoor Etkinlikleri Grubu Ustalar selamlar, saygılar.Ben geçen gün Hamdi abinin kurtardığı Mehmet Vatan. 6 yıldır Ankara da yaşıyorum.Üniversite okumaya gelmiştim ve burada kaldım.Geçen ay arazi aracı almaya karar verdim, param lada nivaya yetti ve tekirdağ dan bir niva...

6. mvatan

mahsur kaldım..YARDIM!!!

Ynt: mahsur kaldım..YARDIM!!! hamdi abi çok sağol tekrardan, vinçlemesek gerçekten işimiz çok zordu.Bugün yarın balatayı yaptırayım, bende elimden geldiğince peşinize takılırım, tekrardan çok teşükkürler.

7. mvatan

mahsur kaldım..YARDIM!!!

Ynt: mahsur kaldım..YARDIM!!! hocam yardım çağrısı geçerli şu an yağışta başladı. iyice çamur olmadan kurtarsak iyi olacak. telefonumu veriyorum : 0 554 243 97 86, şimdiden çok teşekkürler.
  8. mvatan

mahsur kaldım..YARDIM!!!

niva ile çamurda mahsur kaldım, ankara-eryaman da yardım edecek ustalar bana ulaşırsa sevinirim.asfalta 30-40 metre kaldı. yardımlarınızı bekliyorum. kepçe çağırdık, ağır olduğu için battı, arabayı 5 metre çekti kaçtı gitti adam. sonra freelander geldi yardıma , 50 metre kadar çekti, a-t lastik...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,762
Kayıtlı Üye Sayımız
166,577
Kaydolan Son Üyemiz
suyesili

SON KONULAR

Geri