Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Valla bakmadım ne yalan sölim,almayacağım için bakma gereğide duymadım vitrin ilanıydı öyle gördüm yani
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Bak bu kötü olmuş,benimde disk kırıldı,ön diff kırıldı,dik bi rampada ön kaldırdı vurunca ön şaftın mafsalını kırdı kalbimi kırdı[emoji23]
Bide dik kısa rampalardan tam gaz atlar bu abiler aman ha onun ayarı var önünü havaya kaldırıp çaaat diye vurursan kuru zemine aksta kırar porya kilidinide
Ya korkacak bişe yok altını kaya ya vurma yeter..çamur işin güzelliği dilediğin gibi bat çık..oraya toprak yolda gezmek için gidilmezki..mırığa girmeden low yap ilk sen girme senden önce girsinler[emoji12] sora gözünü kapat dal içine şaka şaka gözünü kapatma
Tapatalk kullanarak iPhone...
Gidiceğiniz yer nasıl ne kadarkna girersin bilmiyorum ama yanınıza varsa lastik çizme yoksa yedek ayakkabı çorap hatta kıyafet ufak bi kürek bunları mutlaka bulundurun..
Ben artık lokma takımı çekiç boru herşeyi taşıyorum tecrübe ettikçe ne lazımsa alıyorum çünkü ufacık bi eksik saatlerini...
Benim zj de kırşehir karaova barajında batmıştı 16 km yol yürüdük arkadaşla öyle yolda değil dağ tepe köyden traktör geitrdik önü havaya kalkıyodu çıkmadı bi traktör daha getirdik arka çeki demiri eğildi önden yattım çamura kanal açtım dingile bağlayıp çektik ne gündü yahu..
Tapatalk...