Arama sonuçlarınız

1. matchplus

Korando 2.9 Td Ile Başlangıç

Araziye giren her araç mutlaka arıza çıkarıyor siz şimdi ayda yılda bi orman yolu köy yolu yapacaksınız belki koymayacak bide her hafta offroad gezilerine katıldığınızı aracı zorladığınız düşünün !! Siz hiç aracın tavanından çamur temizledinizmi [emoji6] ben temizledim yani uzun lafın kısası...

2. matchplus

Vs vs size anlatmaya gerek varmı pul alacak olsanız tüm dünyayı talan edip toparlamaya çalışıyosunuz..açıkcası benim ihale işini zorlamayışımın sebebide bu sabırsız bi insanım ve uğraşmak istemiyorum benim gibi düşünen tonla insan var.. Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
  3. matchplus

Bi z rot. BOzuldu diye forum forum gezip sanayide suriyeli dilenciler gibi elinde parça ile gezmek istemiyor Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

4. matchplus

Yada uğraşmak istemeyen av yapan balık hastası bi adam 20 bin verip niva alıyor Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
  5. matchplus

Bakımlı güzel bi defender hard offroad yapan adama emin olun diğer biçok arazi aracından daha iyi gelir Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

6. matchplus

Aracın güzelliğine falan hiç girmeden şunu söylemek istiyorum ben bu dededen kalma tabirine karşıyım herkes amacına göre alıyor bu araçları ..benim böyle konuştuğuma bakma bende sizin gibi düşünüyorum komforlu olsun şehir içinde kullanayım yakışıklı olsun vs vs Ama bunu mekanik ve elektronik...

7. matchplus

Öyle bi imkanın yok[emoji1] Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
  8. matchplus

Hacı sen fazla takıyosun kafana korkma at den ben konuşurken bilgi vermek için net konuşuyorum eğer bütçene uyuyorsa cooper tires discoverer atr taktır keyfine bak buzda herkes sıkıntı yaşar önemli olan şöförlüğün Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
  9. matchplus

[emoji23][emoji23][emoji23] Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

10. matchplus

Yalan söylüyolar diye iftira atamam ama adam hangi koşulda iyi diyor bunu sadece kendi biliyor[emoji6] Söylediklerimi yapsın sonra gelsin iyi desin tabi gelebilirse [emoji23][emoji23] Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

11. matchplus

Üstad daha evvelde söylemiştim sana kar değil ama buzla fazla haşır neşir isen ya mt ye palet gezdireceksin yada at ile dikkatlı gideceksin ama alacağın at de kar kanallı olacak kumho at 51 işini görür o olmazsa en discoverer Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
  12. matchplus

Neye göre memnun?bana bir tanesi 4*4 e almadan hafif bi rampa çıksın 80 le bak abartmıyorum ani fren yapsın yada src olmayan bi araç işe 4*2 de giderken virajda gaza bassın haydi 4*4 dünyası size sesleniyorum hiç yazmayıp izleyen takip edenler cevap verin at lastik ile bunları yapın buzda ahmak...

13. matchplus

At lastik sıfırda olsa buzda yeni yağmurda toz+yağmurda tutmaz yavaş hareket ler ile geçirmek lazım Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
  14. matchplus

Kia Sorento Xforce 2008 2009 Hakkında Bilgi Verırseniz Sevirim

Düşünürseniz 2007 xforce var hatasız 150 binde siyah Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
  15. matchplus

Sorento Almak İstiyorum Nelere Dikkat Etmeliyim

Merhaba henüz almadıysanız 2007 hatasız sorunsuz xforce var 150 binde Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

16. matchplus

[emoji1][emoji1] Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
  17. matchplus

İyi hadi bakalım elimde hatasız sorento var düşünürsen Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
  18. matchplus

Sattığın arabanın seçeneklerde olması çok mantıklı değil,musso bakmanın fiyatının uygun olmasına bağlıyorum,actyon sports tan kastın pikap sa ticari olması düşünülmesi gereken önemli bi unsur ve bence macera arıyosun[emoji23][emoji23] Sana sorento satayım Tapatalk kullanarak iPhone...

19. matchplus

Peki abi sattın diyelim ne alıcaksın Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
  20. matchplus

Ee kimin parası kiminin duası Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,760
Kayıtlı Üye Sayımız
166,576
Kaydolan Son Üyemiz
Atakan Usun

Çevrimiçi üyeler

SON MESAJLAR

SON KONULAR