Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Yok baba kıyaslamayı kıyaslama yapan başlık altında yaparsın adamın biri gelmiş burda cj5 almak istiyorum bunun hakkında yardım istiyorum diyor..o yüzden varsa yardımcı olunacak biley söyle yoksa trolleme
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Orgasmatronu boşver sen adam konusunun dışına çıkmıyor varsa yoksa ne idiğü belirsiz bi pul için bile meleten yüzbinlerin içinde 1 olan sang yong:)
Adam şunu algılayamıyor TERCİH bu iyi yada kötü ayrımını bir kenara bırakıp değerlendirmelere katılıp fayda sağlamak ona göre değil..
İnsan bazen...
Senin askerde kullandığın tuzla jeepleri versiyon olarak cj lerden farklı olmakla birlikte kademe de her daim bakım içerisinde olan araçlardır!!
Dışardan alacağın cj lerin çoğunun yüm civataları değişmiş bilen bilmeyen bir sürü insan üstünden geçmiştir..ayrıca dayanıklılığına kimse laf...
Daha evvelde söylediğiğim gibi stepne ayağını güçlendirip unun üzerine menteşeli bi iskelet kurmalı ve dolabı tezgahta imal edip menteşelere geçirmeli böylelikle sadece kamp ve uzun yolculuklarda kullanılır bu çirkin görüntüde ortadan kalkar polisle muayene ile uğraşmazsınız
Tapatalk...
Ben genelleme yapmadım mutlaka gerçekten fark yaratıcak değişiklikler yapan olmuştur belkide ama zaten bu değişikliği de benim söylediğim gibi tabiki söylemeyecekler ko ile ko2 arasındaki fark bana kalırsa sadece o simge ve amaçta ticari geçen araçlarıda kitleye eklemek
Tapatalk kullanarak...
Bence ticari amaçlı bi yaklaşım o kar simgesini son yıllarda offroad hastalığı kanser gibi heryeri sardığı için koydular çünkü kamyonetler takamıyordu..bunu yıllar evvel yokohama düşündü
Ne demek her zaman varsa bildiğimiz paylaşalım ki çoğalsın..tabi bildiklerimizi teknik veriler olarak kağıda dökemedik çeşitli formüller ile matematik hesapları yapmadık ama yinede öğrendik[emoji1]
Aracın 2. Sahibiyiz hiç kazası yok bugüne kadar sadece stop lambası değişti 103 binde aldık geçtiğimiz yaz ağır bakım gördü şuan sadece lastik ister bide kuaför yapılınca 10 numara olur aracı konya yada ankarada görebilirsiniz size hangisi uyarsa fiyat konusuna gelince arayın görüşelim...