Arama sonuçlarınız

1. matchplus

Cj-5 Almak Istiyorum Nelere Dikkat Etmeliyim Ustadan Tavsiyeler

Yok baba kıyaslamayı kıyaslama yapan başlık altında yaparsın adamın biri gelmiş burda cj5 almak istiyorum bunun hakkında yardım istiyorum diyor..o yüzden varsa yardımcı olunacak biley söyle yoksa trolleme Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

2. matchplus

Orgasmatronu boşver sen adam konusunun dışına çıkmıyor varsa yoksa ne idiğü belirsiz bi pul için bile meleten yüzbinlerin içinde 1 olan sang yong:) Adam şunu algılayamıyor TERCİH bu iyi yada kötü ayrımını bir kenara bırakıp değerlendirmelere katılıp fayda sağlamak ona göre değil.. İnsan bazen...
  3. matchplus

Senin askerde kullandığın tuzla jeepleri versiyon olarak cj lerden farklı olmakla birlikte kademe de her daim bakım içerisinde olan araçlardır!! Dışardan alacağın cj lerin çoğunun yüm civataları değişmiş bilen bilmeyen bir sürü insan üstünden geçmiştir..ayrıca dayanıklılığına kimse laf...

4. matchplus

96 Model Frontera 2.0 Sport Sıfır Motor Yardım

Bende 2.2 var satmaya karar verdim düşünürseniz tavsiye ederim Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
  5. matchplus

Araç Arkası Dolap (tow Box Türevi)

Daha evvelde söylediğiğim gibi stepne ayağını güçlendirip unun üzerine menteşeli bi iskelet kurmalı ve dolabı tezgahta imal edip menteşelere geçirmeli böylelikle sadece kamp ve uzun yolculuklarda kullanılır bu çirkin görüntüde ortadan kalkar polisle muayene ile uğraşmazsınız Tapatalk...

6. matchplus

Sorento Almak İstiyorum Nelere Dikkat Etmeliyim

Satıldı arkadaşlar hafta başında kaçırdınız Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

7. matchplus

Bf Goodrich At Ve Maxxis At Yardım...

Bence alma paran cebinde dursun ama yinede sen bilirsin Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
  8. matchplus

255/70/15 yap heybetlenir şekil olur Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
  9. matchplus

255/70/15 30.5 yapar[emoji106][emoji106][emoji106] tak artık al artık yorulduk yahuu Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

10. matchplus

Öyle öyle arkideş yanlış biliyor verdiği ölçü 30 olmaz Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

11. matchplus

Ben genelleme yapmadım mutlaka gerçekten fark yaratıcak değişiklikler yapan olmuştur belkide ama zaten bu değişikliği de benim söylediğim gibi tabiki söylemeyecekler ko ile ko2 arasındaki fark bana kalırsa sadece o simge ve amaçta ticari geçen araçlarıda kitleye eklemek Tapatalk kullanarak...
  12. matchplus

Bununla Başa Çikabilir Miyim Sizce?

Offroad için düz dizel neden yetmiyor ki takviye kullanırken turboya ihtiyaç yok bence Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

13. matchplus

Taktır taktır iyi olur..belki tam turlarda hafif bi sürtme olabilir ama çok hafif Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
  14. matchplus

Bence ticari amaçlı bi yaklaşım o kar simgesini son yıllarda offroad hastalığı kanser gibi heryeri sardığı için koydular çünkü kamyonetler takamıyordu..bunu yıllar evvel yokohama düşündü Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
  15. matchplus

Ne demek her zaman varsa bildiğimiz paylaşalım ki çoğalsın..tabi bildiklerimizi teknik veriler olarak kağıda dökemedik çeşitli formüller ile matematik hesapları yapmadık ama yinede öğrendik[emoji1] Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

16. matchplus

Güle güle kullanın Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
  17. matchplus

Aracın 2. Sahibiyiz hiç kazası yok bugüne kadar sadece stop lambası değişti 103 binde aldık geçtiğimiz yaz ağır bakım gördü şuan sadece lastik ister bide kuaför yapılınca 10 numara olur aracı konya yada ankarada görebilirsiniz size hangisi uyarsa fiyat konusuna gelince arayın görüşelim...
  18. matchplus

Evet duruyor Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

19. matchplus

Kia Sorento Xforce 2008 2009 Hakkında Bilgi Verırseniz Sevirim

Evet duruyor Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
  20. matchplus

Bununla Başa Çikabilir Miyim Sizce?

Derdin offroad değilse niye defender al bi vitara yada frontera keyfine bak Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,760
Kayıtlı Üye Sayımız
166,576
Kaydolan Son Üyemiz
Atakan Usun

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

SON MESAJLAR