Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Gerçi bi olasılık daha var ki ben daha trafikte genç bi fronteracı görmedim hepsi 50 üzeri adamlar onlarda ne forum bilir ne tapa talk[emoji12]
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Ya frontera sahiplerini üzmüş kırmış usandırmış adamlar yahu ne forumu benzin döküp yakacam diyor!!
Yada frontera sahiplerini öyle mwmnun etmişki sorun sıkıntı hak getire hiç bişe yok herşey yolunda a.ş o yüzden forumada gerek yok[emoji1]
Fronteracıları hayata döndürdüm hey yavrum heeey adamlar günaydına başladılar resimler falan [emoji12]
Söktüğünüz fitillerin altında kaporta birleşim yerlerini kontrol edin çatlak olabilir güçlü bi silikonla hepsini kapatıp fitilleri öyle takın
Bak mesela Cenk abimin korandosu balık pişirme evinde pakette çalışıyomuş Volkan abimizin korandosu çin lokantasında[emoji13][emoji13]
Yahu ne kilidi kilit falan yok bunlarda [emoji1]
Kandırmışlar bunları panelvanlara koltuk takıp satmışlar bunlarda zannediyoki 4*4 [emoji13][emoji13]
Caponlar paketçilik yapıyomuş bu araçlarla [emoji1][emoji1]
Highoutput zaten orman yolunda 4 low yapıo[emoji12]
Tapatalk kullanarak iPhone...