Arama sonuçlarınız

1. geomatrici

Wv Lt 35 Volt Karavan Yapımına Başlıyorum

Duş teknesini beklerken yatağı sabitledim şimdide kontrol paneli yerleşimi ile uğraşıyorum

2. geomatrici

Teşekkür ederim kontra kalın zaten 170x200 sabitlenmesi gerekmedi cam kenarına koyduklarımla sıkıştı zaten üzerine 1 cm sert strafor ve laminant olacak şimdilik planım bu Pazartesi duş teknesi gelsin de en çok onun üzerinde çalışacağım bugün yalnızca taşyünü yaptım kenarlara ve tavan ortalarına...
  3. geomatrici

Bugün yaptıklarım tabana 1 cm lik kavak kontra döşedim bir cam tarafını da kapattım el altında dolaşmasınlar diye izocam yapmadım daha tavanla işim bitsin sonrasında tamamlayacağım duşakabin teknesi kargoda Pazartesi burada olacak burada Karavan meraklısı iki çift ziyarete geldiler biraz fikir...

4. geomatrici

Kısmen de olsa azaltır diye düşünüyorum ancak bunların iki tarafı aliminyum olanları daha başarılı olabilir sizin için
  5. geomatrici

Yalıtım konusunda başarılı alev almaz deniyor ancak çakmakla yaktım yandı yalnızca hızla yanıp gitmiyor hafif kokusu var zamanla geçer sanırım. Sıcaktan derken ne kadar sıcaktan

6. geomatrici

Dediğiniz malzeme gayet başarılı sonuç verdi 10m2 aldım ve taban ve yanlarda güzel oldu bir 10 daha alıp tavanı da kaplayacağım tekrar tekrar teşekkür ederim

7. geomatrici

Teşekkür ederim destekleriniz çok önemli tek başına çalışan bencaze 15 tatil diye bilinen tatili fırsat bilip yükleniyor akşam gelip alışverişlerin kargo durumu kontrolü sonra yat bugün hava da kötü dinleneceğim neler yaptım Ocak altına Buzdolabı ve tüplü ısıtıcı işin gerekli olacak bir...
  8. geomatrici

Teşekkür ederim Aşamaları fotoğraflandıracagım tabiki ne demek inanın herşey çok pahalanmış hırdavatçıya girmeye korkuyorum nerdeyse tez zamanda sizi de aramızda görmek isteriz ben kredi çekip devam ediyorum gözümü kararttım bugün çalışmayacaktım ama duramıyorum kabloları çektim boru döşedim...
  9. geomatrici

Karne heyacanı sonrası maskeleyip boyadım artık görünmeyecek ama içimiz rahat olsun pasla işimiz kalmadı. Bir kutu yetmedi bu arada bir kutu daha aldım

10. geomatrici

Bir de şu planı hakkında özellikle bu işi bilen üstatlardan yorumlar bekliyorum banyo ve WC orada olması su ve elektrik tesisatı için kolaylık sağlıyor

11. geomatrici

Bugün çok yoruldum kaporta Ustam tabandaki kaynakları bitirdi küçük vida delikleriniz dayson silikonla kapattık aracın rengi kirli Beyaz boyanacak yerler için anti pas ve kirli beyaz boya aldım bir kutuda kilerle fırçayla yaparım diye düşünmüştüm ama o boya ustası sağ olsun boya tabancasını...
  12. geomatrici

Bugün tavanda kalan son parçaları da çıkardım sökme işi iyi gitti kazasız belasız atlattık 4 kişiye uygun banyo WC olan bir karavan projesi çizmek kaldı. Yarın tabandaki büyük delikleri kaynatarak kapattırıp küçük olanlara dayson silikon yapacam su-elektrik tesisatı için fikir jimnastiki yapacaz...

13. geomatrici

Teşekkür ederim bugün yaptım 1350 liraya çıktı karavan da yapıyorlar özel amaçlı diye 3500 lira dedi onun içinde
  14. geomatrici

Haklısınız bende aynen öyle düşünüyordum bir arkadaşım var sök at dedi yalnız vidalı değil kaynaklanmış çok ta sağlam ben temizleyip antipas , astar sonra boya yapmayı düşünüyorum dolapları da sağlam şekilde montaj yapmış olurum boy sorunum yok170cm
  15. geomatrici

Bugün ne yaptım yanları söktüm tavanı söktüm yazık olacak hoparlör ışık sistemi falan ziyan oldu ama araca fabrikanın dışında takılan herşey paslanmış o şekilde bırakmak istemiyorum mobilyacıyla kısa bir görüşme yaptım çok yoğunum gel kendin ne istiyorsan yap dedi öncelik elektrik su tesisatı...

16. geomatrici

Teşekkür ederim
  17. geomatrici

Kaş çok güzel bir yer o sebepten uzun süredir yaşıyoruz. Malum bal yiyen Baldan usanıyor. O sebepten Karadeniz. Çok vakit olmuyor uğraşmaya ama okul çıkışı bir iki saat yaza yetişecek gibi her aşamasını paylaşacağım yapana kadar aktif kullanıyorum o yüzden bugün siğortacım 1300tl dedi...
  18. geomatrici

Güzel bir soru oldu Bu konuyu hiç düşünmemiştim teşekkürler. Ben genel anlamda 3+1 Yada 4+1 yapılamadığını okumuştum forumdaki konularda o sebeple 2+1 yapıp devam edecektim. Bir imza kampanyası vardı destek te oldum arkadaşlarıma da gönderdim linkini o kampayadan sonuç alındığını kaçırmışım...

19. geomatrici

Teşekkür ederim. tabandaki delikleri kaynak yaptıracağım sonra zımpara ile temizleyip antipas ve boya yapmayı düşünüyorum sonrasında bu tavsiyeyi dikkate alacağım tabana laminant altı düzgün olsun diye tahta çıtalar arası taş yünü, çıtalar üzerine komple Mdf kaplayacaktım sorum şu bu dediğiniz...
  20. geomatrici

Hafta sonunda ancak öyleden sonraları çalışabildim haftaya elektrik su tesisatı ile uğraşmak istiyorum tek başıma o koltuk montajlanan demiri indirmek en zoru oldu

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,760
Kayıtlı Üye Sayımız
166,576
Kaydolan Son Üyemiz
Atakan Usun

Çevrimiçi üyeler

SON MESAJLAR

SON KONULAR