Arama sonuçlarınız

1. zilog

Pu Köpük Seçimi

Araçta bir yerleri kapatmak yada izole etmek için değil de ön iki koltuk arasında üzerini sehpa gibi kullanabileceğim küçük bir kutu gibi bişey yapmak istyordum. Ahşap ağırlık yapmasın onun yerine şekil verip kaplar kullanırdım ... SM-E700F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

2. zilog

Pu Köpük Seçimi

Sanırım konu için kimsenin yorumu olmayacak. Kısmet ... [emoji20] [emoji20] SM-E700F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  3. zilog

Solenoid&tam Tur Dönüş Problemi Hakkında Yardım

Çok geçmiş olsun. İnşallah tamamen düzelir. Siz genede işi şansa bırakmayın. Selenoid'i değiştirin. Zincirin zatıf halkası oymuş ... SM-E700F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

4. zilog

Subaruda cvt varsa işler biraz daha karışır. Bildiğim kadarıyla cvt ler daha hassastır SM-E700F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  5. zilog

Ne yazıkki sıkıntılı bir dönemdesiniz. Tavsiyem ucuz olan taraftan başlamak. Temizlenmesi Ziya usta diye bahsettiğiniz yerde birazda hatır işiyle ucuza yapılabilir. Kendisini tanımam nnasıl iş yapar bilmem ama sonuçta temizleme işini yapmak kolay. Temizleyici solvent ile şanzumanı indirmeden...

6. zilog

Merhaba, 3 yıl önce bu yazdığınız durum ve passat aracımda da olmuştu. Belki duymuşsunuzdur dsg ve arızaları diye bir efsane vardır. Kimse başına gelene kadar bu efsanenin aslında gerçek olduğuna inanmaz. Bende öyleydim ama ortaya çıkan arızanın düzeltilmesi için yetkili servisin verdiği...

7. zilog

Pu Köpük Seçimi

Dostlar selamlar Aracımda bazı yerleri Pu köpüklerle doldurarak kuruduklarında şekil verip kaplamayı düşünüyorum. Siz olsaydınız hangisini kullanırdınız ? Benim için fiyat performans dan daha önemlisi alev alma konusu. Yüksek alev sıcaklığına dayanımı hakkında ürünlerin her hangi bir...
  8. zilog

Fikir Imecesi Yapsak, Ducato 12m3 Panelvan Hemencecik Motokaravan Oluverse

Aslında basit ama biraz maharet isteyen bir çözüm daha var SM-E700F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  9. zilog

Benim Karavanım VW T5 Reimo- Nevzat

Çok güzel olmuş güle güle kullanın. Açılır tavan çok yakışmış. Hazırmı, kendiniz mi yaptınız ? SM-E700F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

10. zilog

Vw T3 Karavan

Dostum Ankaradaki ilhami ustanın telefonu yada adresi nedir ? Yazabilirmisin ... SM-E700F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

11. zilog

Röle Bağlantısı Nasıl Yapılır

Herhangi bir tanesini link atma şansınız varmı SM-E700F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  12. zilog

T4 Camper

Sayın enderp, Ben de 1 aylık VW T4 sahibiyim. Almadan önce fiyat performans olarak çok araştırma yaptım. En uygun bana T4 gibi geldi. Hem şehir içi kullanımı, ihtiyacım kadar olması ve büyük ebatlardaki diğer modellere nazaran trafikte sorun yaratmadan gidiyor olması tercih nedenlerimin başında...

13. zilog

Sarosda Çadır Kampı Için Nereleri Tavsiye Edersiniz?

Sayın derin yazılarınızda harf rengi olarak beyaz dışında başka bir renk kullanmanızı tavsiye ederim. Malum font rengi de beyaz olunca hiçbirşey okunmuyor. Sayfa boş gibi duruyor. SM-E700F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  14. zilog

Hudoff Antremanlara Başladı

Ynt: Hudoff Antremanlara Başladı An itibariyle 2 saat önce tüm forum ve alt forumlara otomatik şekilde RaymondPa olarak göderilmiş yazılar var. Sanırım forum hacklendi. SM-E700F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  15. zilog

Proje Lada Niva 4x4 2008

Ynt: Proje Lada Niva 4x4 2008 Tebrik ederim, müthiş bir proje oluyor ...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,760
Kayıtlı Üye Sayımız
166,576
Kaydolan Son Üyemiz
Atakan Usun

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

SON MESAJLAR