Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Bence arkadaş arkadan itişli sprinter, transit yada volt gibi panelvanların yokuşta önden çekişli ducatoları geçmesinden pay çıkarmış olmalı
Sent from my SM-E700F using Tapatalk
Selamlar,
Şimdiden geçmiş olsun. Pek öyle km yapmayı düşünmezseniz iyi olur. Benim aracımda benzer bir olay olmuştu. Bu durumun en iyi ihtimali üst kapak contası ve gerekiyorsa üst kapak taşlaması ile kurtulur. Yağ soğutma suyuna karışmışsa kesinlikle motor yağınada su kaçmıştır. Yani durum 2...
Selamlar
DBK 1200 invertörü yaklaşık 3 aydır kullanıyorum. Gösterdiğiniz buzdolabının bir benzerini rahatlıkla çalıştırıyor. Hatta kamp sonrası aracımı temizlerken evden elektrik süpürgesini alıyorum. Gücünü orta kademeye aldığımda hiç fan açmadan 10 dk kada her yeri temizleyebiliyorum. Tavsiye...
Evet koltuk konusunda oldukça hassaslar. Esneme olmayacak. Kemer sayısı yolcu sayısı kadar olacak. Hatta kemer kendini topluyormu ? Bu bile önemli. Bizde bir sıkıntı çıkmadı. Araçta reimo pop up tavan var. İçerisinde de reimo tarzı standart dolaplar var. Yatar olabilir koltuk, 360 dönen ön...
Çarşamba günü camper'a çevrilmiş aracımla TUV de şansımızı denedik. Reimo tavana hiç bakmadılar. Karavan ruhsatı da istemediler. Araç 4+1 panelvan kamyonet olarak geçiyordu. Koltuk sayısı tutunca işler bitti. Muayeneden geçtik....
Koltuk için sabit ve kemerleri olması yeterliymiş. Nasıl...
Birde aklıma gaz pedalindeki sensör geldi. FB de ispanyollardan biri bu sensörü ters çevirin geçişler rahatlıyor demişti. Araçtaki mevcut durum bana sensör hatası gibi geliyor...
SM-E700F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
90 model lada samaraların bazılarında buna benzer anahtar olurdu. Kapalı konumda aracın akü bağlantısı ve ateşleme sistemi çalışmazdı. Sanırım güvenlik önlemi olarak kullanılıyor. Akü kutup başını sök tak yerine anahtardan komple kapatabiliyorsun ....
SM-E700F cihazımdan Tapatalk kullanılarak...
Bence en temizi. 120 binde otomatik.
E-İhale - 2000 MODEL SSANG YONG MARKA KORANDO 602 EL KAPALI KASA KAMYONET YANDAN CAMLI
Düz vites 150 binde
E-İhale - 2003 MODEL SSANG YONG MARKA KORANDO 602 EL KAPALI KASA KAMYONET YANDAN CAMLI
Ben bir tane gördüm ama 303 binde. Fazlaca yatmış.
Linki aşağıda
E-İhale - 2004 MODEL SSANG YONG MARKA MUSSO 290 SR OTOMOBİL ÇOK AMAÇLI
Yanlış anlaşılmasın. Ben parça derken plastik iç aksesuar yada bunun gibi vs.. demek istemiştim. Yoksa araçları yürütmekte sıkıntı yok...
2.7 ler aslında Mercedes ML 270CDI ile aynı motor. Beni pek ürkütmüyor ama yaşından dolayı çekincelerim var.
Yedek parça tedariği volvodan ssangyong 'a geçincede pek değişmeyecek. Çıkmacı da bulumassan ebayden yol gözlersin.
Sanırım yeni kasanın parasını toparlayana kadar bekleyeceğim...