Arama sonuçlarınız

1. klorr

Yardımınıza Ihtiyacım Var!

Bir plexsici ye git oraya göre şeffaf bir pleksi kestir hem ışık girer hem kapanır hatta sıcak hava tabancan varsa kenarına kavis ver tek parça harika olur ANE-LX1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

2. klorr

Samu Ma Tavan Konsolu Yaptım

Teşekkür ederim çok sağolun ANE-LX1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  3. klorr

Teşekkürler abim [emoji16] ANE-LX1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

4. klorr

Kendi aracım için tavan konsolu yaptım teyip ve telsiz koymak amacım dı fakat başka şeyler de eklene bilir. Tavanı çıkarsam bile konsol gene yerinde duruyor. ANE-LX1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  5. klorr

İstanbul Avrupa Yakası Kamp Ekibi

bir kamp sabahı gene misafirimiz var :)

6. klorr

Kampçılık Ayrıcalıktır.

kamp bambaşka bir şey gerçekten aracımın üstüne sepet yaptım tuluma girip yatıyorum açık havada yağmur yağmadığı sürece sorun yok :)

7. klorr

Istanbul Avrupa Yakasi [emoji1250]ay Yildiz Off-road Team[emoji1250]

güzel bir hafta sonuydu gerçekten
  8. klorr

Kaçtık valla [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23] E6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  9. klorr

Bende oradaydım E6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

10. klorr

Bunlara konuşamaz lar dimi çiftalan pislik çöp içinde konuşamıyor lar motorla agaç kesiyor lar diye laf ederler ama E6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

11. klorr

Tabi neden olmasın mekan yer uygun olursa bize fotoğraf çekecek adam lazım [emoji3] E6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  12. klorr

Hafta sonu Kemerburgaz da kamp atacağım katılmak isterseniz beklerim E6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

13. klorr

Hahahaha [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23] E6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  14. klorr

Güzelmiş gerçekten eğlenceli geçmişe benziyor E6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  15. klorr

Video yu yükle abi çatır çatır duyulsun sesi E6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

16. klorr

Ekip toplanıyor sa yeni kamp maceraları bizi bekliyor demektir durmak yok [emoji3][emoji3] E6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  17. klorr

Güzelmiş kampla ilgili resimlerinizi takip etmek isterim link paylaşırsanız. Yakında olsaydı kaçırmaz dım işlerim dolayısıyla uzaklaşamıyorum.[emoji3] E6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  18. klorr

Gece yaktığımız o ateşten sonra sabah sabah sabah iyi geldi [emoji3] E6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

19. klorr

Bir yere kadar bu şehirde yoksa çekilmiyor zaten E6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  20. klorr

Hayırlı olsun E6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,760
Kayıtlı Üye Sayımız
166,576
Kaydolan Son Üyemiz
Atakan Usun