Arama sonuçlarınız

1. klorr

Yeni Offroadcuyum Tavsiyeleriniz Altın Niteliğinde

Senin aracının üstü arkası ön camı kapısı herşeyi çıkıyor benim araçla aynı ama beni gibi sepet yaparsan sabit kolay kolay çıkmaz ANE-LX1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

2. klorr

Teşekkür ederim. Aynen sizin paylaştıgınız resimdeki lambalar dan bana 6 tane lazım üste 4 öne 2 onun için bekliyorum ANE-LX1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  3. klorr

Benim kendi tasarladığım bir tente var onuda paylaşırım şu an kullanmıyorum onu ama onun imalatına geçeçeğim aslında bir çok şey var benim tasarımım tavan konsolu var teyip ve telsiz için ANE-LX1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

4. klorr

Sen boyatırsan 3 4 ü bulur neden çünkü çok uğraşmak istemiyor kimse ANE-LX1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  5. klorr

Çadır da bu şekilde Öndeki lambaları bulursun 170 TL Vinç 2.el al 1500 veya 2000 TL 0 da alsan olur Tamponada sen Bi 3000 TL de Böle bitmez ama bürsürü şey var yavaş yavaş yapa bilecekler imi yardım edebilecek lerimi ederim tabi

6. klorr

Kendi kullandık larım dan söyliyim Bu koltuklar rahat dediğim gibi 1300 ila 1200 arası var çifti en son gördüm bundan daha güzeller Di. Sepet bu arabalarda şöyle oluyor benim yaptığım gibi onuda göstereyim. Ekte de mevcut ben kendim yaptım kendime göre çok ta güzel 1000 1300 çivarı çıkıyor...

7. klorr

Sen ne yap yakınsa sana bir bak arabaya bir gör Bi dokun bakalım içine sinecek mi arabada motorda varmış daha bilmediğimiz bürsürü şey bu yazdıklarım bazıları usta işi bazıları değil Koltuğu sen takarsın mesela 40 dk uğraşırsın ama takarsın Bi sıkıntı oldumu yazarsın dönülür. Rengini filan dert...
  8. klorr

Tampon sepet eklemedim bunları bunlar zevk meselesi yavaş yavaş yaparsın boşver ANE-LX1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  9. klorr

Aynen zaten 2 yıl sorun olmaz sana ANE-LX1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

10. klorr

Bak yapacagın araba güzelmiş kapalı kasa alacagın arabaya da bakmak lazım senin için yorucu olur uğraşmak bana kalsa temiz se alınır bak ilk kafamdaki listeyi yapıyım sana varsayım bunlar aracın durumunu bilmiyorum Arazi şanzumanı üzerinde ise 1 Şahin motoru al Tak şanzuman la birlikte 2000tl...

11. klorr

Hurda belgeli değil ozaman güzel aracını 4 4 lük yapıyor sun sonra muayeneye sokup tekrar trafiğe işliyor sun diye biliyorum bakmak lazım çok yönetmeliğe ki yapan arkadaşlar var bu işleri ANE-LX1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  12. klorr

Dediği gibi haklı sökülmuyor maalesef merhaba si de ayrı güzel benim üstü açık kullana biliyorum bütün yaz koyacak yerin varsa tamam he çamurda kullanamıyorsun o ayrı ANE-LX1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

13. klorr

2 senede Bi sök tak birşey değil o seni yormaz muayene illa LPG istiyor San da yer kaplıyor yaa ANE-LX1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  14. klorr

Oooo hadi hayırlı olsun resim at bakalım motoru boşver şanzumanı üzerinde mi neyi var yok koştuları da boşver dingil de kolay [emoji1787][emoji1787][emoji1787][emoji1787] 10 bin e evragı varmı araba para etmiyor zaten trafige girecek evrak lazım varsa bir kaç resim at ya bakalım ney miş...
  15. klorr

En başta sizi fazla yormayacak birşey secin ANE-LX1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

16. klorr

Daha önce yapmadım ama yapıcam sanırım kendi arabam içinde bir boyacı dan alınan fatura ile muayene yeniden muayene yaptırıyor sunuz sonra oradan alınan evrakla ruhsat a işletmeye gidiyor sunuz. Ödenen harçlar bedel konusunda pek bir bilgim yok ANE-LX1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  17. klorr

Çok birşey diyemem masrafla ilgili malüm kapalı kutu ne çıkar ne çıkmaz şanzuman boşluğu demiş bence en çok difransiyel boşluğu olur onunda kime gidersen git sök getir 1500 der ANE-LX1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  18. klorr

Çok belli değil aslında ama var sanırım yükseltme ANE-LX1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

19. klorr

Bir usta numarası vermiştim müsait olduğunuz da bir görüşün isterseniz elinde bir kaç araç ta varmış fikir verir belki size ben görüştüm kendisi ile haberi var yani ANE-LX1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  20. klorr

Yarın veya bugun bir ara elinde de varmış araç ben haber verdim kendisine bilgisi var ANE-LX1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,760
Kayıtlı Üye Sayımız
166,576
Kaydolan Son Üyemiz
Atakan Usun

Çevrimiçi üyeler

SON MESAJLAR

SON KONULAR