Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
5. Her hangi bir yerden bir sapan alabilirsin ama sana tavsiyem offroad sitelerinden yerine bir sanayiiden daha ucuza alabilirsin 6 metre 5 ton
4 metre 3 ton
Ha yanına mapa alacaksın
Zincir kilidi de alacaksın
Gibi
Bu işin maliyeti benim gözümde sadece 250 tl ben arkadaşlarıma bu paralara...
4. Kol dayama yeri o arabalar da vitesi etkilemez ama el frenini etkiler standart piyasada çok var ama hani hiç girme o işe ama örnek olarak üniversal kol dayama diye aratırsan piyasada 50 TL den 100 TL ye kadar var.
ANE-LX1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Şimdi 2 ve 3 için söylüyorum acele etme saat maat geç aliexpres te dijital ekranlar var çok güzel arabanın sıcaklığı iç dış su motor yağ lpğ göstergesi falan filan hepsinin bir arada olduğu güzel paneller var fiyatları maksimum 200 veya 300 dür. 2 ve 3 için acele etme bence birazda senin...
1. Ustan arabayı 8 cm yükseltsin zaten her şekilde takozla yapacak bu işin en ucuz yolu bu + talacagın dodik leri hesaplayıp neyi söyledi? Dodik takma parasıyla mı 300 TL dedi onda birşey yok vidalayacak.
Güzel istemiş düzgün yaparsa sıkıntı yok birde orjinal parça derdine girme hiç kartalın arka Şahin in ön tak gitsin
Güzel lastik tak bence direk bende kullanıyorum gayet memnunum ayrıca sen 10 cm bi yükseltme yapsan sana yater
Aynen öyle önce araba yürüsün boşver süsü gerek olmayacağını anlayacaksın zaten dodik filan kol dayama sıkıntı biraz ama kolay hazır ları var piyasada önce bir arabayı yürüt helezonlu mu aracın
Çamurluk ların orjinal kalsın şimdi ilerleyen zamanda sana 400 e patlar dodik jantları da istediğin gibi boyarsın sen bile boyaya bilirsin