Arama sonuçlarınız

1. E

Defender Toplama Yardım

hocam yapmak mümkün tabiki katılıyorum. fakat birincisi yapılanların ruhsata işlenmesi noktasıında sıkıntı ile karşılaşıp karşılaşmayacağımız ve birinci sınıf işçilik. en önemli iki unsur bunlar birinci sınıf işçilik suncak yerler neresidir. acaba. youtube de öyle defenderler varki piyasada öyle...

2. E

Defender Toplama Yardım

araca cruıse kontrol start stop sistemi , arka camları otomatik olması, en arkadaki cam kısmının kahn arabalarında olduğu gıbı panoromik olarak yapılması, orta konsolun sık bır şekılde derı döşenmesı ve yenı den dızayn vermek suretı ıle otomatık vıtes kısmı olusturulablır mı yani sizin...
  3. E

Defender Toplama Yardım

son soru 2016 model defender de bulunan ve 2006 model dıscolarda da bulunan kullanılan ön göğüs gösterge paneli aynısını bulabılırmıyız. bulduk dıyelım ne kadar patlar bize tahmini....

4. E

Defender Toplama Yardım

merhaba sevgili arkadaşlar. aranıza yeni katılmış bulunmaktayım. acemi olduğum bazı konularda değerli bilgilerinize ihtiyacım var. yardımcı olan ve cevap yazan yazmayan arkadaşlara şimdiden teşekkür ederım. buna göre bazı sorularım olacak 1996- 1998 model arası defender 110 2.5 alacağım. yalnız...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,760
Kayıtlı Üye Sayımız
166,576
Kaydolan Son Üyemiz
Atakan Usun

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri