Arama sonuçlarınız

1. MehmetTorcu

15 M3 Jumper Yapım Başladı

nem ? koku? hiç düşünmedim. bana teknik ve teorik bilgi desteği veren karavan yapımcısı " Rüzgar Karavan" araçlarında hep bunu uyguluyor ve sorun yaşamyor. taban sacın hem altından hem üstünden pütür ile kaplandı. eski delikler dyson ile kapatıldı. nem alacağını sanmıyorum. yaşayıp göreceğiz

2. MehmetTorcu

duvarlar gürgen kontra ile kapatıldı. Çok sağlam sert bir malzeme. duvarlarda gürgen bence iyi oldu. mobilyaları tutacak. Marangoz içinden bol bol küfretmiştir bana :tearsofjoy::tearsofjoy::tearsofjoy: zira vida o kadar zor giriyor ki. duvar kaplamalarını bitirdikten sonra zemini laminant...
  3. MehmetTorcu

karavanın yapım çalışmalarından uzunca bir süre yazma fırsatım olmadı. bugün fotoğraflardan bir kaçını seçerek sizlere gösterme fırsatını buldum. Yalıtımdan sonra zemin ve duvar kaplama işine başladım. Aracın alt tarafına daha önce pütür attırmıştım. şimdi arkadaşın atölyesinde iç tarafa pütür...

4. MehmetTorcu

sayın Enginizm forumda dolaşırken nisan 2017 de yazdığınız bir mesaj dikkatimi çekti. karavan...

sayın Enginizm forumda dolaşırken nisan 2017 de yazdığınız bir mesaj dikkatimi çekti. karavan için "kamp taşıtı" olmalı diye yzmışsınız. yeniden proje çizdirip değiştireceğinizi belirtmişsiniz. ben de şu an proje aşamasındayım. siz ne yaptınız değiştirdiniz mi? bir işe yaradı mı? sigorta vs...
  5. MehmetTorcu

Renault Master Karavan Full Tam Donanım 2020 Imalatı

anlayamadım, satılık mı bu araç?

6. MehmetTorcu

teşekkürler yalıtım 2 kat. çok değil aslında ama ben ilk heves sanırım biraz fazla özendim. ciddi zamanımı aldı ama güzel oldu. Şimdi sıcakta da soğukta da sıkıntı olmayacak. güneşte kalan arabamın içine girince fırın gibi. karavan ise sıcak ama fırın gibi değil.

7. MehmetTorcu

maalesef bilmiyorum. Ben Aydın dayım
  8. MehmetTorcu

siteye uzun süredir girmemeiştim. dün itibarı ile marangoz işleri bitti. ardından mobilya boyasına gidecek sonra depolar bağlanıp tesisat çekeceğiz. depoları diklemesine koyanı hiç görmedim. uyacağını da sanmıyorum. satıcının iddiası bağlantının şase atkısının alt hizasından giriş yapılması...
  9. MehmetTorcu

uzun süredir siteye girmemiştim. yapım devam ediyor. marangoz işini bitirdim. pazartesi mobilya boyasına girecek inşallah. haftada 2 gün ilgilenince iş çok uzadı. sorularınıza gelince Kauçuk izomerik evet. Ben bulunduğum yerde 9 mm folyolu buldum. tek başına 9 mm yeterli olmuyor. zira tavana...

10. MehmetTorcu

Kendi Karavanını Yapanlar; Ferdi

kolay gelsin. ben sizi geçmişim. dün yalıtımın üstünü kontra ile kapattım

11. MehmetTorcu

bir kaç gün aradan sonra işe devam (çalıştığım için haftada 3 gün kadar ilgilenebiliyorum) elektrik tesisatında eksik kalan yerler tamamlandı. 2x1,5 ve 3x2,5 silikonlu yanmaz kablo kullandım. 12V yerlerde 2x2,5 (hidrafor, buzdolabı, webasto) 2x2,5 kablo bulamayınca 3x2,5 kullanmak zorunda...
  12. MehmetTorcu

dün yazmıştım. bugün o mesajı göremeyince "göndermemişim herhalde" diyerek tekrar yazdım. mükerrer oldu. silme de yapılamıyor özür.

13. MehmetTorcu

Konunun rantabl bir çözümü yok maalesef. açıkçası üretici bu depoları PSA ya özel diye satyor. Firma kağıt üzerinde planlama yapmış ama pratikte hiç uygulamamışlar sanırım.zira giriş sıkıntılı. deponun giriş yapılan tarafı 10 cm kısa olsa hiç sorun olmayacak. Sonuç olarak ne yapılabilir 2...
  14. MehmetTorcu

deponun üst hizasından giriş yaparak montajın imkanı yok. Bu bana göre firmanın hatalı üretimi. . bu depolar ducatoya göre değil. Adamlar işi kağıt üstünde yapmışlar. Depo giriş yapılan taraftan 10 cm kısa olmalı sonuç olarak 2 olasılık var 1. depoya üstten girmek. bir çok kişi böyle yapıyor...
  15. MehmetTorcu

Dün hedefimde karsel plastikten almış olduğum ducatolara özel üretim diye satılan 105 lt lik şase altı gri ve siyah atık tankı monte etmek, dış su, elektrik girişi, dış duşu kaportaya yerleştirmek, elektrik tesisatını tamamlamak, döner koltuk mekanizmasını takmak idi. Bunun için arkadaşımın...

16. MehmetTorcu

Bugün aracı bahçeye aldıktan sonra eksik kalan ilk kat yalıtımı tamamladıktan sonra yankapı, arka kapı ve banyo içinde kalacak cama ikinci kat yalıtım uyguladım. ikinci kat yalıtım için knauf earthwool adlı 10 cm kalınlığında bir tarafı aliminyum kaplı malzemeyi kullandım. sac arasındaki...
  17. MehmetTorcu

Maceratör Tuvalet Seçimi

Teşekkürler Fikir beyan eden olmayınca tmc elektrikli küçük taş aldım. Yeterli olacağını düşünüyorum
  18. MehmetTorcu

İşe yaradığına sevindim. Kolay gelsin

19. MehmetTorcu

teşekkürler 220 için 3x2,5, webasto, buzdolabı, hidrofor için 2x2,5 aydınlatma ve usb prizler için 2x1,5 kullanıyorum. hepsi yanmaz kablo olarak
  20. MehmetTorcu

Aracımı sokaktan bahçe içine aldım. Bugün elektrik kabloları ile uğraştım. çok fazla iş çıkartamadım. elimdeki yanmaz kablo bitti. 2x2,5 zaten gelmemişti. pazartesi biraz daha kablo satın alacağım. 8 lik yanmaz, 14 lük normal spiral kanal almıştım. 8 liğin içinden 2x1,5 kabloyu geçirmek tam bir...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,759
Kayıtlı Üye Sayımız
166,575
Kaydolan Son Üyemiz
Murat_Anıl

Çevrimiçi üyeler

SON MESAJLAR

SON KONULAR