Arama sonuçlarınız

1. lautreamont

750 Kg Altı Sıfır Çekme Karavan Önerileri

Hepsi konuşulabilir Ender bey ile, son derece uyumlu ve her şeyden önce iyi niyetli bir insan, kapı konusunda çok esneme yapacağını düşünmüyorum, ama onun dışındaki tüm konularda yardımcı olmaya çalışacaktır gibime geliyor, Zaten camları karavan camı Güney in, onun dışında da demin verdiğim...

2. lautreamont

O postu gördüm, aynı arkadaş mobilyay fazla abandığını ve buzdolabını gizlemek için de tasarımsal bir hata yaptığını, geri sökmek istemediği için böyle devam ettiğini de yazmıştı. +KDV konusunda pazarıklar olabildiğini hepimiz biliyoruz sanırım, 25 000 civarında çözülür her şey dahil diye...
  3. lautreamont

Güney zam yapmadı, Maksi modeli 440 boyunda dolu olarak 750 kg sınırında 720-740 aralığında, kiloyu fazla dert eden arkadaşlar boş alıp, komple kavak kontra ile mobilyasını yaptığında bu ürün 620-680 aralığına düşer yapacağı mobilya durumuna göre ve içini en fazla 6000-9000 aralığında tamamlayıp...

4. lautreamont

Hikayenin Sonu (pino Karavan Bizi Nasıl Delirtti!)

Tüm başlığı 2 günde satır satır okudum, en fazla bir kaç postu atlamışım, inanılır gibi değil cidden. İnsan sinir hastası olur, sağlığını kaybeder. :(
  5. lautreamont

Bu başlıkta okumuştum yine sizin postlarınızda, yeni bir yere taşınacak, 3 usta ile çalışacak vs. diye 3 usta 3 maaş demek, 3 s,gorta demek, büyük yer büyük maliyet demek vs. Bu şaşkınlığı anlayabimiş değilim doğrusu, kilo konusuna gelince de, sandviçh panel ile yapılan karavanlarda dediğiniz...

6. lautreamont

@Demirak O fiyat mertebesine ilk aklıma gelen ürünler, Erba 410, Rena3, Carabinata XL 5 kişilik, Benzer fiyatlara belgenizi de cebinize koyun binin gidin, belge ürüne ve firmaya ait olduğundan da kilo sorununu çok takmayın kafanıza, yarın bir düzenleme ile takarsınız plaka gezmeye devam...

7. lautreamont

@Demirak Bence asıl takılınması gereken konu o, tip onay belgesi olmaması başlı başına bir sorun, ve yokken daha fiyat bu seviyelere çıkıyorsa, evrak olduğunda ne olacak o daha bilinmez bir soru sanırım. Yarın bir yasal düzenleme ile trafiğe çıkamama riski olan bir ürüne 42 000 tl. Felaket...
  8. lautreamont

Bu fiyatlara gidip Saly bakın, Başoğlu bakın, Erba bakın, bakın da bakın işte bir çok ürün var. En azından Alko şasi, dingil bir ürün olur, ayrıca bildiğim kadarı ile Hala O1 konusunda da bir kesinlik yok. ;)
  9. lautreamont

Yerli Çekme Karavan Üreticileri

Akın bey merhaba; Çok teşekkür ediyorum, yollarda karşılaşmak dileği ile.

10. lautreamont

Çok teşekkür ederim, Hep birlikte kazasız belasız mutlu günler ve geziler olsun.

11. lautreamont

Merhaba Sayın meslektaşım, çok teşekkür ederim güzel temennileriniz için, evet bizim meslekte kararlaroldukça hızlı alınıyor, aslında tüm mühendis kökenli insanlarda öyle sanırım. Her türlü detay listeleniliyor ve en uygununa karar veriliyor. Konu çarçabuk çözülüyor, temelde işimiz sorun çözmek...
  12. lautreamont

Merhaba, Çok uzun olmayan bir süredir forumu izliyorum, araştırıyorum, (20-25 gün kadar) bu forum, bu ve benzer başlıkların yönlendirmesi ile, bugün Güney Karavan a Maxi Modeli için siparişimi verdim, Mart ortası teslim alacağım. Çok araştırdım çok inceledim, 20 gün gözünüze ilk an da az...

13. lautreamont

@AKMühendis tekrar mehaba, yukarıdaki soruyu sorarken olan üslubum için özür dilerim, selamsız sabahsız destursuz odaya dalmış gibi olmuş, yakıştıramadım kendime. Bir süredir üye olmadan takip ediyorum forumu, çok uzun yıllardır motor kullanıyorum ve binlerce km yaptım, karavan işin doğrusu...
  14. lautreamont

Merhaba @AKMühendis, bu Antalyadaki ustamız ile ilgili bilgiye nasıl ulaşabilirim, forumu taradım ama bulamadım. Önerdiğiniz gibi bir düşüncedeyim ama, burada bu işi yapabilecek eli ayağu düzgün bir usta sıkıntısı yaşıyorum. Ender beyden elektrik tesisatı vs. döşenmiş boş bir tane alıp burada...
  15. lautreamont

Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Merhaba; İsmim Nazım ERCAN İstanbulluyum 10 yıldır Antalya da yaşıyorum, 47 yaşındayım, yıllardır motosiklet kullanırım, ülkenin ve dünyanın bir çok yerini motosiklet ile turladım, 750 kg altı, ailem ile kısa turlar ve konaklamalar yapacağım bir çekme arayışındaydım, sanırım kararımızı verdik...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,759
Kayıtlı Üye Sayımız
166,575
Kaydolan Son Üyemiz
Murat_Anıl

Çevrimiçi üyeler

SON MESAJLAR

SON KONULAR