Arama sonuçlarınız

1. lautreamont

Yerli Çekme Karavan Üreticileri

Merhaba; 10 gün süren Adrasan kampımızdan döndük, çok keyifli idi öncelikle. Bir eleştiriden çok bir tespit yapmak istiyorum. Bildiğininiz gibi ben 750 kg O1 sınıfında bir karavan kullanıyorum ve yanılmıyorsam sınıfının en büyük ölçülerine sahip bu karavan dıştan dışa 4.40 tüplük hariç içten...

2. lautreamont

Yerli Çekme Karavan Üreticileri

Borçlanmak pek iyi bir alternatif değil sanki.
  3. lautreamont

Yerli Çekme Karavan Üreticilerine Eleştiriler

Çok memnunum, bir kaç gündür kampta detaylı testlerimizi de yaptık, aşırı yağmur, aşırı güneş vs. gayet iyi. Bu gün iş için merkeze dönmek zorunda kaldık üzülerek, akşam olsa da geri gitsek diye bekliyoruz. Evet Antalyaya götürmüştüm, çekmesi çok kolay bir karavan biraz iri ama sıkıntısız stabil...

4. lautreamont

HAyırlı olsun şimdiden kararınız. Ben siparişimi gitmeden telefonla vermiştim. Heyecanınızı anlıyorum. Tekrar hayırlı olsun.
  5. lautreamont

Bir kısmında çok haklısınız fakat bu kez de ekonomik sorunlar özellikle döviz hareketleri başka tetiklemelere yol açacak ve konu yalnızca karavanlar için geçerli olmayacak. İkinci elde insanlar sıkıştıkça fiyatlarda bireysel indirimler sözkonusu olabilir ancak tek tük bireysel olacak. Bu...

6. lautreamont

Bu foruma üye olup, aktif yazmaya başladığım günden beri aynı şeyi yazdım durdum hep. Bunlar daha iyi günlerimiz, aklında karavan almak olan ve imkanı olan varsa bir an önce alsın, diye yazdım durdum hep. Hala görüşüm aynı, fiyatlarda en tepeyi görmedik hala. Firma adı kullanmak istemiyorum ama...

7. lautreamont

Hangi firma için yok ki? [emoji23] Ama evet epey şikayet var gibi Gündoğdu ile ilgili.
  8. lautreamont

Merhaba: Son dönemde Gündoğdu Mavera 6.50 çok dikkatimi çekiyor, yorumları alabilir miyim?
  9. lautreamont

Artısı çok mutlaka. Fakat limitlerinde kullanıldıktan sonra 750 kg da da büyük bir sorun olacağını sanmıyorum doğrusu.

10. lautreamont

Her ürün bir şekilde satılır, panel, Webasto ve ısıtıcı dediğinizde ek 10-12 k maliyet demek, yani 15 k altına sattığınızda zaten satarsınız. İlanlarda 2002 model karavanlar var 80 k istiyorlar. Her şey satılır. Kiloya her şekilde takılıyor olacaksınız zaten şasiniz 1 tonluk da olsa yoldaki...

11. lautreamont

Panel, webasto ve su ısıtıcı kişiye göre görece aksesuarlar, bunları kullanmayacaksa 150 kg civarı düşer ağırlık. Ama yine limit de olur ağırlık tabi.
  12. lautreamont

Hayırlı olsun şimdiden, güzel anılarınız olsun, hoş geldiniz.

13. lautreamont

Olmaz mı, başka firmaların üzerine olan belgeleri alıp, fiyat farkı ile müşterilerine satıyor kimileri. Belge var ama aldığınız ürüne ait değil [emoji1787]
  14. lautreamont

Belgesiz ya da sözde belgeli tüm ürünler etkilenir ve ilerleyen zamanlarda trafiğe çıkamaz, ya da en az yarım karavan parası ödeyip, upgrade olur öyle çıkabilir ancak. 01 ya da O2 farketmez, gerçek belge olması şart, kazanılmış hak hukukundan ancak o şekilde yararlanılabilir. Süslü ama belgesiz...
  15. lautreamont

Merhaba, son dönem takip ettiğim kadarı ile bir çok yeni üretici çıktı, piyasa hareketli olduğundan herkes 750 Kg altında pay kapma telaşında, fakat göz göre göre yalan söylemekten kaçınmıyorlar, hangisine sorsak maşallah hepsinin O1 belgesi var. Bir de destekçileri var, yok belge şart yok şart...

16. lautreamont

El değiştirmiyor aslında, davalar açılıp kaybedildikçe sağ el den sol ele geçiyor, aynı bireyler arasında dolanıp duruyor marka. :)
  17. lautreamont

Güney Midi 360 Bombe

Ender abi ne söz vermişse söz verdiği zamanda teslim eder, ne eksik ne fazla. Kaporaya gelince de, onun aldığı kapora diğer üreticilerin istediğinin yanında sakız parası olur ancak. Hayırlı olsun şimdiden. Ender abi ne vaadetti ise söz verdiği tarihte teslim alırsınız mutlaka.
  18. lautreamont

Güney Midi 360 Bombe

Merhaba, Ender abi standartta 7 amp akü ile teslim ediyor ürünleri, bu akü herhangi bir fark yaratmaz fakat karavana panel düşünüyorsanız ve büyük 100 amp ve üzeri akü koyacaksanız yük dağılımında akünün yerine dikkat etmek gerekecektir zira 100 amp bir akü 35-38 kg arasında bir ağırlık...

19. lautreamont

Güney Midi 360 Bombe

Merhaba, eksisi olmaz, artısı çok olur, ısı yalıtım ve sera etkisi için.
  20. lautreamont

Anket/ Çekme Karavan Konaklama Önceliği ?

Merhaba Süleyman bey. Siz değilseniz sorun yoktur, üzerinize alınacak bir durum yok. Ben Malatyalıları itham etmedim, şu an Antalya merkezde olan 44 plakalı füme Mercedes Sprinter sürücüsünü itham ediyorum, kendisi nereli bilmem. O yüzden düzeltme gereği duymuyorum.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,759
Kayıtlı Üye Sayımız
166,575
Kaydolan Son Üyemiz
Murat_Anıl

Çevrimiçi üyeler

SON MESAJLAR

SON KONULAR