Arama sonuçlarınız

1. G

Halk Otobüsünden Karavan Olurmu?

Kış aylarında otobüsü ısıtmak için kombi ile çalışan yerden ısıtma düzeneği kuracağım, enerji kaynağı olarak ise 12kğ lık tüp yerine otogaz sistemi (CNG) takacağım. CNG sistemlerin, mutfak tipi LPG tüplerden çok daha güvenli ve ekonomik olduğunu gördüm araştırmalarımda. 12kğ lık bir tüpün...

2. G

Bugün Karavanım Beni İlk Defa Yollara Çıkardı...

Ne güzelde anlatmışsınız yol hikayenizi, büyük usta Nazım' ın şiiriyle birlikte. Tekerinize taş değimesin, nice uzun yollarınız olsun
  3. G

Güzel dilekleriniz çok sağolun arkadaşlar. Bir konuyu açmakta fayda var sanırım. Karavan konusunda elbette bir doğru yok, hatta hiç karavana ihtiyaç duymadan gerek bisiklet ile gerek yürüyerek gezen insanlarda var. Ben karavan fuarlarında ve kamp alanlarında gördüğüm minibüslerin benim...

4. G

Sonunda uygun otobüsü buldum, haftaya teslim alacağım.
  5. G

Otokar doruk Buda fiyat olarak uygun ama tabi bu fiyata olduğundan yıpranmış olmalı. Bu iki otobüsün yaklaşık hacmi 60 m3 olmalı. Panelvan araçlardan boy olarak farkı 3mt kadar uzun olması. Ancak bu 3mt fark yüzünden bir otobüsün hacmi yaklaşık dört panelvan ettiği görülüyor. Ciddi konfor...

6. G

isuzu citibus Bu aracın fiyatı oldukça yüksek ancak ilandan anlaşıldığı kadarıyla çok temiz bir araç, sadece 125bin kilometrede.

7. G

Ülkemiz şartları malum, yakıt pahalı, üstüne birde 20lt/100km tüketim, sık hareket eden için çok can sıkıcı olabilir. Ama benim hedefimde sık hareket etmekten daha çok sindire sindire konaklama olacak, o sebeple yakıt giderim oldukça düşük olacaktır. Uyarınız yerinde olmuş teşekkür ederim...
  8. G

Murat bey yazdıklarınıza katılıyorum, bende bu şekilde düşünmüştüm şehir içi ulaşımı. Zaten uzun yıllardır şehir içi ulaşımını bisiklet ile sağlıyorum. Faydaları o kadar çokki yeri gelmişken burda birkaç tanesini yazayım. Hem hareketli bir yaşamım oluyor, yakıt tamir bakım onarım vs masrafım yok.
  9. G

Merhaba karavan dostları, Yaşamımda radikal bir karar alıp tam zamanlı olarak karavanda yaşamaya karar verdim. Uzun yıllardır kampçılık deneyimim var, ayrıca kısa süreli bisiklet turları da yapmış idim. Birazda konfor arayışı ile karavanın bu felsefeye uygun olacağını gördüm. Öncelikle ilk...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,759
Kayıtlı Üye Sayımız
166,575
Kaydolan Son Üyemiz
Murat_Anıl

Çevrimiçi üyeler

SON MESAJLAR

SON KONULAR