Arama sonuçlarınız

1. alperdos

2019 Yılı Trafik Hız Limitleri Ve Yeni Ceza Tutarları.

Merhaba 2019 yılı için hızlara göre kesilecek cezaların olduğu resimi ekliyorum. Çekme karavan kullanan arkadaşlar için durum Römork olarak geçiyor ve aynı tipteki aracın bulunduğu yoldaki maksimum süratin 10 km altı olarak belirtilmiş. Örneğin bir otomobil veya Suv için otoyoldaki hız sınırı...

2. alperdos

Çift Dingil(4 Teker) ??? Şasi

Merhaba bir yanlışı düzeltelim, Türkiyede çekme karavan çeken bir araç için hız limiti 80 değildir. Aracın bulunduğu yoldaki aynı cins aracın sürat limitinin 10 km altıdır. Birazdan bu konu ile ilgili ve cezaları ile ilgili bir konu açacağım faydalı olması açısından.
  3. alperdos

Çekme Karavan Hakkında Aklımdaki Sorular

Kaplin örtüsünü ben AliExpress den aldım. Aşağı yukarı 40 tl ye geliyor. Link US $7.19 10% OFF|103x67x99x30cm Caravan Towing Hitch Coupling Lock Cover for RV Motorhome Trailer Truck Rain Dustproof Waterproof-in RV Parts & Accessories from Automobiles & Motorcycles on Aliexpress.com | Alibaba...

4. alperdos

Merhaba, araçların max sınırlarına yakın olması bile istenmez iken siz bu sınırların üzerine çıkıyorsunuz. Çok dikkatli olmanız lazım, kara yolarında ne olacağı hiç belli olmaz, 50 ile bile giderken acil fren yapmamız gerekebilir bu durumda aracınızın arkasında 1.5 tonluk bir yük ne kadar frenli...
  5. alperdos

Merhaba karavanınız hayırlı olsun, ben 30 mt ip ögülü aldım, biraz daha etli bi hortum, eğer hortum ince ise hortumu katladığınızda bazı yerler kırılıyor ve sonradan bu kırılan yerler iz yapıyor düzenli su akışı olmuyor o nedenle 3 lira fazla verin biraz kalın alın. Elektrik kablosunu da...

6. alperdos

Çekme Karavan Önerileriniz

Sıkıntıların nerdeyse tamamı yerli üretim yapan firmalarda oluyor bizde buradan okuyoruz hep, hemen kullanıcı hatasına sokmak istiyorlar, mantık satana kadar. Yabancı karavan satıcılarında bu tip sıkıntılar neredeyse hiç yok, fabrika zaten ürünün arkasında duruyor, garantiler tıkır tıkır işliyor...

7. alperdos

Ön Destek Ayağı Sorunu

Şu ara herkes yılbaşı tatilinde ufak tefek kaçamaklar misafir ağırlayacaklar o yüzden foruma pek girememiştir kimse. Bende 4 gündür girememiştim. Neyse ki halletmişsiniz, tornacılarımız sağolsun. Kazasız belasız.
  8. alperdos

Arkadaşlar relax. Benim söylediğimin tersini yaşayan varsa söylesin bizde bilelim. Bence bir insan yaşadığı olumsuzlukları burada belirtirken aynı şekilde yaşadığı olumlu gelişmeleride belirtmeli. Ancak bu şekilde bizde bilgi sahibi oluyoruz. Ben bu sitede 1, 1.5 yıl bende karavan almak...
  9. alperdos

Yerlİ Çekme Karavanlarimiz...

Krediler biraz düşse kimse yerli karavan almayacak. Farkında değiller. VKY-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

10. alperdos

Yok ben kimseyi övmem. Yaklaşımı karavan almak isteyen kişiler için yapıcı. Zaten araştırma işine girenler bir şekilde gidip görüşüyor tanışıyor. Etrafta negatif bir durumlarını duymadım. O yüzden başımdan geçeni ilettim. VKY-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

11. alperdos

Dikkat etmemiştim, hakkaten iyi denk gelmiş. :tearsofjoy::tearsofjoy: Aydosun sahibi Hüseyin bey her dk farklı fiyat verip, onu dedim bunu demedim gibi lafları kullanan bir insan değil. O nedenle onlarla olan ticaretimde çok mutluyum, çevremdeki herkese de Adria karavanları tavsiye ediyorum. Ne...
  12. alperdos

4.25 Saly'yi Satiyorum

Abi hayırlısı olsun. Senide adria lı görmek isteriz :tearsofjoy:

13. alperdos

Adria lar oldukça kullanışlı ve içi akseuarı dolu karavanlar yapıyor, 50 yıllık tecrübe ve müşterilerden gelen geri bildirimleri çok güzel kullanmışlar, şuan 522 up ın 2019 bandı bile dolmuş, fabrika 2020 teslim diyor, siz düşünün. Paranız olsa bile karavan yok yani.
  14. alperdos

Çekme Karavan Için Kablosuz Kamera

Merhaba Evet kamera geldi multimedia nın ön kamera girişine monte ettik, denemek için vericiyide kameraya takıp 100mt ye yakın ileriye götürdük, görüntüde hiç kesilme olmadı. Şimdi ocak ayını bekliyorum, karavan geldiğinde montajı karavan ın arkasına Aydos karavan yapacak. İçimde en ufak bir...
  15. alperdos

O uzunluk ve yükseklikte bir karavan için mutlaka deneme şansınız olması lazım, içine girip bakıp oturup denemeniz lazım. Zira garajıma sığacak diye alıp tatillerinizde o kadar kısıtlı bir alanda zorluk çekmekte var. Yerli karavanların ikinci elleri pek prim yapmıyor haliyle zarar etme durumuda...

16. alperdos

Merhaba hoşgeldiniz öncelikle. Çekme karavanların boyutları için bunu üreticilerin web sitelerinden veya yerli karavanlarımızın iletişim numaralarından sorgulamalısınız. Ayrıca bu işte bütçede önemli, istediğiniz karavan yerli mi olacak avrupa mı olacak onada karar vermelisiniz. Adria nin giriş...
  17. alperdos

Türkiyede Ilk Defa Karavan Fuarı Şubat 2019 Da...

Gelecektir heralde, adria katılmıyor fuara en azından verdikleri karar öyle ama son dk bi değişiklik yaparlarmı bilemem. Hüseyin bey ben katılırsam 16 araç gelirim diyordu o kadar alanı ayıramazlar zaten. Birde motorkaravanların fiyatları vergi dolayısı ile uçtu gitti. Sıfırların fiyatı porsche...
  18. alperdos

Türkiyede Ilk Defa Karavan Fuarı Şubat 2019 Da...

Ürün kalitesi hakkında yorum yapamam ama bana bu kadar alan çok küçük geliyor, yatmak için bile girsem içimde sıkıntı oluşuyor. Rahat edecek insanlar vardır illaki, ama bence çadırdan farkı çok az bu kadar ufakların.

19. alperdos

Dsg Vitesle Karavan Çekme

Towcar in sitesinde tiguan olarak aracınız yokmu? Neden gidip wv minibüslere baktınız? VKY-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  20. alperdos

Yerlİ Çekme Karavanlarimiz...

Başoğlunun Caretta da yine görmeye alışık olduğumuz manzaralar, dolmuş camları, köşeli mobilyalar, kilit sistemsiz dolaplar, ofis tipi buzdolabı... Bide üzerine 48bin + kdv yolları açık olsun başarılar diyorum.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,758
Kayıtlı Üye Sayımız
166,573
Kaydolan Son Üyemiz
isangun

Çevrimiçi üyeler

SON MESAJLAR

SON KONULAR