Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Bu fotograflar 1 ay once gittigim de cektiklerim.C.tesi turkuaz renkli dosemeli bir tane vardi.
Tesekkur ederim,saolun.
SNE-LX1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
C.tesi oradayken bir cift 5.25 icin sozlesme imzaladilar.Teslim tarihi temmuz sonuydu..
Yetkililerden onur bey kendisi de soyluyor zaten piyasada ki yerli cekmelerin %60'i bizde diye...
Erba 3.75 modelini gecen ay siparis etmistim.Mayis 10 teslim tarihi verdiler.
Standarta dahil olan urunler;
12v buzdolabi
12v marin hidrofor
20lt portatif tuvalet
2 goz ocak
Dusa lumboz
Disa acilir camlar
40lt plastik pis su deposu
Ben extra olarak tente,disa dus paketi,arka buyuk cam,banyo...
Akilli inverter ile c7'nin farklari nelerdir.
İnverter ile 220v cihazlari da kullanabiliyorum sanirim + sarj'da ediyor mu aku'yu ?
Bu durum da c7 sadece sarj etmek icin midir , bunu mu anlamaliyim.
Selamlar,
Basliktan da anlasilacaga uzere, bilmeyene-anlamayana kabus olabilecek bir takim sorularin cevabini siz tecrubeli kullanicilardan ogrenmek amacim.Konuya hic hakim degilim fakat mantigini da anlamaya calisiyorum.Sorular bir cogunuza sacma gelebilir ama cidden konuya cok yabanciyim...
Selamlar
Bir takim esiklerimi yavas yavas tamamlamak istiyorum.Destek ayagi alt tablasi ve genis gorus aynasi ihtiyaclarim arasinda.
F/P tavsiye edebileceginiz marka-model var midir.
Al-ko urunleri muhakkak kaliteli ama butcem icin biraz yukari da kaliyor.
SNE-LX1 cihazımdan Tapatalk...
Teknik ozelliklerinde soyle bir ibareye rastladim.
" Atık gaz çekişi olmaması durumunda, cihaz otomatik olarak kapanır. Emniyetlidir. "
%100 guvenli anlamina mi geliyor bu simdi ?
Zira hepimizin ilk cekindigi nokta , atik gazin saglikli bir sekilde disariya verilip verilmemesi.
SNE-LX1...
Ynt: Gezenbilir İstanbul Grubu
Ad - Soyad: Cenk Çömlek
Doğum Tarihi ve Yeri: 1977 - İstanbul
Memleket: Zonguldak
Semt: Çamlıca
İlgi Alanları: Fotograf, bilgisayar, pc oyunları, yurtdışı seyahatleri, outdoor etkinlikleri...