Arama sonuçlarınız

1. ramazanparlak

4 Gün Konaklamalı Ege Turu... Tavsiyeniz...?

Ynt: 4 Gün Konaklamalı Ege Turu... Tavsiyeniz...? evet :( ilk gün perişan olduk. hiçbir yer açık değil. ada camping açıkmış ertesi gün fark ettik. altınkamp a güvenip gittik ama 1. sıra 2. sıra 3. sıra parası ayrı ayrı olunca kızdık , tekrar çıktık gittik. gitmişiz aksam üstü bize yer...

2. ramazanparlak

4 Gün Konaklamalı Ege Turu... Tavsiyeniz...?

Merhabalar.. (öncelikla konu yanlış yere açılmış olabilir bunun için özür dilerim ) tekirdağ - bodrum arası 4 günlüğüne gideceğiz. çok kısa aklınıza ilk gelen uyarıları onelerileri yazmanızı rica edeceğim sizden.. sizleri sürekli takip eder ve özenirim...Şunu demeliyim ki hayattan...
  3. ramazanparlak

2 Aile 2 4x4 3 Çocuk Saroz Da Çadır Kampı.

Ynt: 2 Aile 2 4x4 3 Çocuk Saroz Da Çadır Kampı. maşallah çok güzel bir aile

4. ramazanparlak

Geliboluda Kamp Tavsiyesi ? Lütfen Yardım

Merhaba arkadaşlar İlk defa kamp yapacağız eşimle beraber. Bu konuya çok yabancıyız ve bi o kadar da çok istiyoruz. 2 hafta sonra Tekirdağ-çerkezköy den yola çıkacağız. 8 gün kalacağız. Tamamı çadırda olacak.. Planımız şu, Erikli danışment 2 gün, Gökçetepe 2 gün, gelibolu yarımdasında (...
  5. ramazanparlak

Tekirdağ'dan Atanın Huzuruna

Merhaba.. Madem motosiklet bölümü var bende paylaşayım :) ama malesef baskılara dayanamayıp sattım motorumu, çok ufak motosiklet aldım, Motor parasına da araba aldık bakalım bu sene abalayla gezip bilecez :) saygılarımla.. gezi konum http://anitkabire.blogspot.com/

6. ramazanparlak

2 Aile 2 4x4 3 Çocuk Saroz Da Çadır Kampı.

Ynt: 2 Aile 2 4x4 3 Çocuk Saroz Da Çadır Kampı. çok güzel gezi olmuş tamamını okudum..

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,757
Kayıtlı Üye Sayımız
166,573
Kaydolan Son Üyemiz
isangun

Çevrimiçi üyeler

SON MESAJLAR

SON KONULAR