Arama sonuçlarınız

1. mayıstosböce

Kutsal Mekanımız ''Poyrazlar Gölü''

Sıcak simitler geliyor, ona göre getirdiğim kadar herşey den bol bol yerim.

2. mayıstosböce

:)) sucuk yoksa hiç korkmayın
  3. mayıstosböce

Balkanlar 43 Gün (sofya-belgrad-bosna-dubrovnik-üsküp-selanik)

Paylaşım için teşekkürler acaba ben mi kaçırdım bu iple gezme işini,daha önce bir çok arkadaş paylaşımda bulunmuştu bu bölgeden.Güzel fikirmiş ayrıca.

4. mayıstosböce

Psa Grubu Alırken Nelere Dikkat Etmek Gerekir?

Motokaravan Olarak Fiat Ducato - Citroen Jumper - Peugeot Boxer Hakkında Herşey.... sorunuzu burada sorabilirseniz konu bütünlüğü sağlanmış olur.
  5. mayıstosböce

Almanya

Hüseyin bey bu müthiş bir site bu kadar emek verilmesi de ayrıca takdiri hak ediyor,aynı Şirin ve Yetim aileleri gibi çok detaylı ve özverili bir çalışma olmuş.Sağolun bu kadar faydalı olacak bir siteye hepimize kazandırdınız.

6. mayıstosböce

Almanya

Şahsen çiftçilerin işlettiği parklardan başka bir yerde kalmak istermiydim ,önemli yerler dışında hiç sanmıyorum.Hayatlarını inceleme , Mark Twain dediği gibi ön yargıları kırma adına bize çok katkısı olacağına inanıyorum ,özellikle bizim gibi komplo teorisi bol olan ülkelerden gelenler...

7. mayıstosböce

Almanya

Çiftçilerin böyle farklı bir geliri olduğunu hiç bilmiyordum ayrıca orada ki çiftçilerin de geçinememesi çok üzücü aslında.Gerçi yaşadığı bölgenin hava koşulları ile ilgili olabilir.Ayrıca araştırılması gereken bir konu sanırım. Böyle bir eğitici turizm şekli olması dünya adına ,hayatın...
  8. mayıstosböce

Gezenbilir 7. Geleneksel Maltepe Buluşması 2015

Önce Haber gazeteye de çıkmışız
  9. mayıstosböce

Gezenbilir 7. Geleneksel Maltepe Buluşması 2015

Ferhat sağolasın,gurup fotoğrafı yüksek çözünürlükte ekleyebiliyormusun.

10. mayıstosböce

Tavana Yakın Su Deposu Hava Problemi

Ya siyah boru ile sıcak su diyince işin rengi bir anda değişti.Çok yaratıcı olur bence bu.

11. mayıstosböce

Serdar hocam,dönüş sayısı arttırılarak (uzatılarak) hacim büyür buda bu sistemin ciddi avantajlarından biri olur.
  12. mayıstosböce

Çeşitlilik anlamında fikir vermesi açısından,dar alana sıkıştırıldığı için salınımı da az olur ama ne kadar ses çıkarır bilemem.

13. mayıstosböce

Mahir Uçar'ı Kaybettik

Bursa Kamp Karavan derneği Üyesi Mahir Uçar ı kaybettik cenazesi Beylikdüzü Fatih cami inde ikindi namazından sonra defnedilecektir.Sevenlerine sabırlar diliyoruz.
  14. mayıstosböce

Her fotoğrafta olduğu gibi hep ben çalışmışım diğerleri hep yatmış.Sağol Ferhat sen olmasan genel bir portre çizilemeyecekti.
  15. mayıstosböce

Deniz Kayağı Tanışma Alanı

Uğur bey Bey hemen hemen aynı şey lerin hevesindeyiz.Karavanın güzelliği bu hevesleri,hobileri çok iyi beslemesi.Umarım Beyaz Geceler i gerçekleştirirsiniz bizde fotoğraflarını hep beraber buradan görürüz.

16. mayıstosböce

İşte böyle mutsuz kötü bir kamp oldu yine.
  17. mayıstosböce

Bize yine uzunnn bir yol göründü demek ki.
  18. mayıstosböce

Türkar 4x4 Karavan %100 Yerli Üretim Bence Deneyin...

2 gün önce Düzce de E5 te gördüm ,Düzce iline ait resmi plakası vardı acaba resmi dairelere satmaya mı başladılar .Resmi kurumu okudum ama hatırlamıyorum şu anda,sanki afad gibi kullanılacağı alana uygun bir kurumdu. Yanında gittim biraz motorun sessizliği dikkati mi çekti.Hızı da ummadığım...

19. mayıstosböce

Karavan Sevdası.bende Karavan Dünyasına Yakında Katılacam.

Güzel gezileriniz olsun,keyifle kullanın.
  20. mayıstosböce

Ducato Karavanımı Kendim Yapmak Istiyorum. 12,8 M3

Cesaretinizden dolayı tebrikler ,bu azimle bu karavan kesilikle biter,keyif alarak yapmaya bakın.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,746
Kayıtlı Üye Sayımız
166,563
Kaydolan Son Üyemiz
Efe Kurt

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri