Arama sonuçlarınız

1. mayıstosböce

Arif Hüküm; Karavanla Mogolistan Gezi Güncesi Slayt Gösterisi - Maltepe Park (14 Ekim 2016)

Nermin gönderdiğin yer haritada ki yer mi,çünkü biz Süreyya plajının karşısında toplanıyoruz diye hatırlıyorum.

2. mayıstosböce

Arif Hüküm; Karavanla Mogolistan Gezi Güncesi Slayt Gösterisi - Maltepe Park (14 Ekim 2016)

Gelelim bakalım gerçekten gitmiş mi.Cuma işimi erken halletmeye çalışıp yetişirim Adapazarı ndan diye düşünüyorum.

3. mayıstosböce

Dut Yemiş Bülbüle Dönmek.

Bu siteyi üç dört hafta önce buldum ML: Macaulay Library 20-30 yıllık bütün birikimlerini halka açmışlar ,sanırım olmayan yok ve bülbül yalnızca bizim buradakiler gibi ötmüyormuş onu da öğrendim.
  4. mayıstosböce

Dut Yemiş Bülbüle Dönmek.

Bülbül dinlemek için eyleme geçen insanlardanım,onları takip ederim, eve girerken durduğum dinlediğim çok olmuştur aslında eve çıksam zaten 2 dk sonra balkonda dinleyeceğim ama o iki dakikayı bile kayıp görürüm ,cama yalnızca onlar için çıkıp gece karanlığında uzakta ki ormana bakarım,evimizin...

5. mayıstosböce

İbiş Keyfi Nedir? Ne Değildir?

Yazıklar olsun insanlık ölmüş birileri ibiş koltuğunu çok kötü geliştirmiş arkadaşlar.

6. mayıstosböce

Mikro Camper Yardımı

A raç işine çözüm bulunduğunda bana göre uygulanacak en pratik çözümlerden biri daha önce forumda da yayınlamıştım şimdi görünce aklıma geldi.
  7. mayıstosböce

Mikro Camper Yardımı

Bu öncelikleriniz ile ilgili ,ben Doblo nun bir önceki kasasını biliyorum,şirkette vardı ana firmalardan biri kullanmamız için vermişti herkes ondan kaçıyordu Connect gibi güven vermiyordu.Connect makaslı ,sesten ziyade daha sert,ses yalıtımla bir şekilde halledilir.Ekonomi açısından Doblo çok...
  8. mayıstosböce

Pu Köpük Seçimi

PU köpükler uzun zaman geçtikten sonra mikron düzeyde de olsa dükülme olur ve sürekli devam eder,kararmış PU ları elinize aldığınızda görürsünüz bu bozulmayı.

9. mayıstosböce

Karavansız Ama Portekiz...

Bir ülkede siaesta varsa orası güzel ülkedir.Yanına güzel müziği , likit ürünleri eşliğinde hele bir de hamakta hafifçe sallanırken ,kimse sakın deniz demesin oturur ağlarım.

10. mayıstosböce

Karavansız Ama Portekiz...

Al işte Fado ile konuya girnce Portekiz ilahlaştı yine.Sanırım kalemi kuvvetli olanların bir taktiği sihirli kelimeyi baştan sal sonra ki kelimeler ne olsa güzel gelir yok o yetmedi bir de daire içine alınmış yerler çıktı başımıza.Dur bakayım ben de bu hafta daire içine bir yerler alayım,Fado...
  11. mayıstosböce

Rüzgar Hüseyin Kitabıyla Yine Aramızda

Teşekkürler sayın zilog...

12. mayıstosböce

Mikro Camper Yardımı

.
  13. mayıstosböce

Mikro Camper Yardımı

.
  14. mayıstosböce

Mikro Camper Yardımı

Sayın Balkan hoşgeldiniz,çok soru var ama ben emin olduğumdan başlayım.Arkadaşlar onun yerine bir büyük versiyonu yani minibüs alın diyebilirler ama bu kadar araştırmış bir arkadaşın seçimine de saygı duymak gerekir.Birincisi zaten küçük olan bu aracın modelinden ziyade kendi içinde yüksek...

15. mayıstosböce

Rüzgar Hüseyin Kitabıyla Yine Aramızda

Çok sevindirici bir haber ,aynı şekilde ben de satın alacak yeri bulamıyorum.
  16. mayıstosböce

5 Dakikada Karavan 5 Dakikada Kamyonet

Hüseyin bey son karavan için düşünceleriniz imbikten akıtılmış gibi değerli bilgiler, daha hiç bir şey bilmediğim de bile bu dolap, duş bana hep itici gelmiştir, tabi uzun süre karavan hayatı sürmediğim için bu düşüncem hep havada kalırdı benim için. Son zamanlarda kendime çizdiğim karavan...
  17. mayıstosböce

Yeni Fikirler Ve Karavanlarımızda Yaptığımız Değişikler

Ben gösterge ekranının önüne koyardım özellikle üst havalandırma açık gitmemek için.

18. mayıstosböce

Yeni Fikirler Ve Karavanlarımızda Yaptığımız Değişikler

Burak bey arkadaşımızdır sitemizde yurt dışı gezilerini takip edebilirsiniz ve özelden de soru sorabilirsiniz. Hüseyin bey o direksiyona düşülen notlar nefismiş ,basit i bulmak bu kadar zor bir iş, bunları hatırlatıyor bize bu buluşlar.
  19. mayıstosböce

Kutsal Mekanımız ''Poyrazlar Gölü''

Her şey çok kötüydü her zaman ki gibi,kahveler ayağımıza gelirken karşılamak zorunda kaldık bu bizi oldukça yıprattı,bildiğiniz iğrenç poyrazlar kampı işte...Pazar sabahı Arif hocam geldi beraber kahvaltı ettik,öyle işte acılı sucuk acısız sucuk bunlar bizi hep üzen şeyler.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,745
Kayıtlı Üye Sayımız
166,561
Kaydolan Son Üyemiz
Alkan033

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri