Arama sonuçlarınız

1. Legendary7801

Güncel Defender Fiyatları Nasıl?

Yanıtınız için teşekkür ederim. Aslında ilk sahibinden bir araç almak isterdim hidroliği sorun etmezdim bile fakat, Yanık yağı santrufüj ile arıtıp gezmek istediğim benzinli oluşu uymuyor maalesef. Umarım aracınızı değerini bilen bir arkadaşımız alır böyle araçlar ender bulunuyor.

2. Legendary7801

Güncel Defender Fiyatları Nasıl?

herkese selamlar. Aklımızda 110 kasa 5 kapı defender alma fikri var (4 gündür) bu 4 günde baya bi araştırma yaptım fakat fiyatların çok değişkenlik gösterdiğini gördüm eğer ortalama bi fiyat öğrenebilirsem bütçemiz dahilinde okullar kapandığı zaman almayı planlıyoruz. Aradığımız araç düz dizel...
  3. Legendary7801

Amatör Telsizler Ve Fiyatları Konusunda Yardım Alabilir Miyim?

Muhtemelen artık yanıta ihtiyacınız kalmamıştır fakat ben yine de cevap yazayım belki ihtiyacı olan biri faydalanır. Bana kalırsa fiyat/performans olarak en iyi ürün baofeng 888s ürün yurt dışında adet 10 dolardan türkiyede ise adet 70 tl den satılıyor. 5 Watt çıkış gücüne sahip. Şehir içi 3km...

4. Legendary7801

Sİyah Duman

Hocam benim aklıma bir sorun geldi, bu yakıt temizleyiciler kerosendir, tam gaz yağı değil daha çözücü hatta baya çözücü bir maddedir ben 5lt kadar koymuştum depoma tüm pisliği kaldırıp boruları filtreleri vs heryeri tıkamıştı. Zaten enjektörleri de o şekilde temizliyor gerçi o kadar basınçta...
  5. Legendary7801

Nissan D21 1986 Araç Yenileme

Hocam WhatsApp kullanıyorsanız oradan konuşalım. Birkaç şey tarif edeyim

6. Legendary7801

Daha çok yolu var hocam benim gözümde gençliğini yaşıyor :tearsofjoy: Önce beni yaşlandırması lazım

7. Legendary7801

Araca doğru düzgün devam edemedim bu hafta sonu üniversite sınavım var inşallah ondan sonra ilerleme kaydedeceğim. Ön tamponu boyadım arka tamponu değiştrdim arka tampon daha bitmedi tampona basamak gibi birşey de yapacağım. Motor, diferansiyeller ve şanzımanların yağları değişti. Vhf telsiz...
  8. Legendary7801

Ilk Yerli Rv Motorhome El&en Karavan

Başarılı bir proje olmuş. Tebrikler
  9. Legendary7801

6x137.9 Jant Lastik Arıyorum

Merhabalar 1986 Nissan D21 e 6x137.9 15-16 jant çamur lastiği arıyorum tek lastik varsa 15 jant olmalı, tek jant ve tek lastik de alabilirim. Jantların ortasında porya kilidi olduğundan delik olmalı. Gri renk toyota hiluxların orjinal jantına benzer birşeyler arıyorum

10. Legendary7801

Bugunde biraz deneme yaptım. Birçok vitaranın kalmış olduğu yerlerden kolaylıkla çıktım daha sonra emniyet açısından zincir taktım. Video:

11. Legendary7801

1986 Nissan D21 4x4 tek kabin 2.4D

1986 Nissan D21 4x4 tek kabin 2.4D
  12. Legendary7801

86 Çift Kabin Nissan Aldım

Merhablar bende de 1986 nissan d21 var eğer hala sorularınız varsa seve seve her türlü yanıtlayabilirim geri dönüş yapmanız yeterli. Buyrun buda aracımın revizyon konusu ( yaza kadar beklemede devamı gelecek): Nissan D21 1986 Araç Yenileme Mümkünse sizden de birkaç fotoğraf beklerim

13. Legendary7801

Aracı genel hatlarıyla bitirip mangala gittik. ufak tefek işler kaldı tampon panjur vs. boyanacak. Soğukta yapılan boya sağlıklı olmadığından kasayı boyamadık havalar ısınınca roll bar arka tampon ve boya işlerini helledeceğiz. Bu hafta döşemeye gidecek kapı taban döşemeleri yoktu özellikle...
  14. Legendary7801

Öneriniz için öncelikle teşekkür ederim. Demir boru büken birkaç yer daha bulmuştum fakat bir tanesinde adamın nerede olduğunu bulamadım diğerinin de makinası patlamış maalesef ama sağolsun çok yardımcı oldu, karabükte sadece bir ekgozcuyu tarif etti fakat oda büktüğü yerleri biraz ezerek...
  15. Legendary7801

Kötü hava şartları ve sınavlarım dolayısıyla proje yavaş ilerliyordu bende fotoğraf eklemek için biraz beklemek istedim. Araca tavan döşemesi yapıldı ve takıldı .Ön arka camı ve göğüs kısmı takıldı. Kapılar, kaput ve çamurluklar boyandı fakat son verniği atarken çamurluğa yapışan birkaç pislik...

16. Legendary7801

Bu hafta asanın bağlantı ayaklarını yapıp kasayı yerine sabitledik ve küçük bir test sürüşü yaptık, İşler baya azaldı boya ve ufak tefek işler kaldı. 2 adet sis lambasını da orjinal demirine plastik kelepçeyle bağlayıp duruşuna baktım fena durması aslında.
  17. Legendary7801

Yanıtlarınız için çok teşekkür ederim. Tavan sepetinden vazgeçtim bende roll barın üzerine bir sağa bir sola dikdörtgen koymayı düşünüyorum ( bazen uzun yük atmak gerekiyor bir ucu oraya basıyor ortasını dolduramam) iki de öne koyabilirim aracı tamamladıktan sonra yakışıp yakışmayacağına...
  18. Legendary7801

Araca tavan için sis lambası bakmaya başladım. Alttaki resimdeki gibi bir roll bar yapıp tavanın üzerine kadar uzatacağım belki sepet de yaparım duruşunun güzel olması için sisler tavanın ön kısmında duracak yani Yuvarlak , dikdörtgen, krom, mat siyah, sarı cam, beyaz cam gibi tavsiyeleriniz...

19. Legendary7801

Bugun de biraz elektrik işleriyle uğraştım motorun içerisindeki elektrik işleri büyük çoğunlukla bitti, Sinyal stop gibi kısımların bağlantıları kaldı sadece. Karabükte oturuyoruz yakın çevreye kar yağmış antifriz de yoktu bugun uzun bir aradan sonra antifriz koyup çalıştırdım motora karışması...
  20. Legendary7801

Bugun kasanın bağlantı ayaklarının yerini tespit edebilmek için kasayı şaseye oturttuk kupadaki yükseltmeyi aynı şekilde kasaya da uyguladık sonuçlar: Ayrıca depo şamandırası da arızalıydı onu söktüm ama maalesef resim çekmeyi unutmuşum, İçindeki kablonun koptuğunu fark ettim diğer...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,745
Kayıtlı Üye Sayımız
166,561
Kaydolan Son Üyemiz
Alkan033

SON KONULAR

Geri