Arama sonuçlarınız

1. elen karavan

Elektirikli Motorsiklet Taşıma Ekipmanı Üretimi.

Üretimini yaptıgım karavan için tasarladıgım elektirikli 12 volt vinç ile pratik ve şasi baglantı yerleri saglam oldugu sürece yaklaşık 500 kg.kadar taşıma kapasiteli elen karavan imalatı motorsiklet vinci. elen karavan facebook sayfamız Zafer urundaş 0553 529 36 35 Video...

2. elen karavan

Motokaravanda Sürekli Yaşam

Konuyu eklemek isterim hazırladıgım araç uzun süreli yaşanabilecek şekilde tasarladım eklentileri olabilir ama genel olarak buna hazır sayılır. Ayrıca gelen talepler dogrultusunda butik şeklinde üretimine de yapmaktayım , sipariş üzere 2. araç imalatına başladım imalat aşamaları için web...
  3. elen karavan

Motokaravan Zorunlu Trafik Sigortası

Aracım 2 yıl kadar çekme belgeli olarak kaldı,dolasıyla bu durum sigorta firmalarının yüksek fiyat çıkarabilmeleri için fırsat oluyormuş. Güya eski poliçeyi göremediklerinden 2 katı cezalı olarak fiyat veriyorlardı anlaşmışlar gibi, çok araştırdım çıkar yol bulamadım maalesef mecbur kalıp bu...

4. elen karavan

Iveco M23 - M29 Hakkında Bilgi Ve Tecrübesi Olanlar..

elen 2 imalatından,
  5. elen karavan

Iveco M23 - M29 Hakkında Bilgi Ve Tecrübesi Olanlar..

Elen 1 bitti ve talep üzerine elen 2 imalatı çalışmalarına başladım face elen karavan olarak ayrıntılı resim görebilir detaylı bilgi için ise Zafer Urundaş 0553 529 36 35 tel ile soru ve öneri için arayabilirsiniz. Motorhome ve campervan üretimi için fiyat teklifi alabilirsiniz. Slide...

6. elen karavan

Alternatİf Karavan Modellerİ

Teşekkür ederim sağ olun, sistem hareket haline geçilecegi zaman hidrolik piston yardımı ile kapanır. Mutfak duvarı cam fayansdır,duvar kagıdı degildir. Video: https://www.youtube.com/watch?v=d6sfys9yTiE

7. elen karavan

Alternatİf Karavan Modellerİ

Tasarımı ve imalatı bana ait olan elen 1 modelim,talep üzerine elen 2 üretimine başladım farklı tasarım ve model üretimi için Zafer Urundaş face sayfam elen karavan.
  8. elen karavan

Karavanda Yemek Yapmak Ve Koku&aspiratör

Piyasadaki ev tipi ankastre aspiratör alıp hurdacıdan buldugum paps denen 24 volt motoru ve lambalarını ledler ile degiştirdim,folyo boru ile de tavandan çıkış başlıgına bagladım, sonuç gayet iyi oldu ben bu şekilde sorunu hallettim.

9. elen karavan

Motokaravanda 7-24 Yaşam

Açıkçası uzun süreli yaşam için biraz büyük hacimli araç daha iyi olur,tasarımı ve imalatı bana aittir farklı tasarımda üretimler de yapabiliriz Güvenlik Kontrolü Gerekli

10. elen karavan

Ilk Yerli Rv Motorhome El&en Karavan

Video: https://www.youtube.com/watch?v=d6sfys9yTiE
  11. elen karavan

Motokaravanda Sürekli Yaşam

Geçen sene Gebze otobanında karşılaşmıştık bu aile ile.

12. elen karavan

Becker Europa Klasik Radyo

Almanyada hafta sonları flomark (eskici pazarları) kuruluyor bu pazarlarda önceden çok görürdüm bu radyoları çok cüzzi rakamlardaydı. Eminim halen vardır hemde genelde Türklerin tezgahlarında oluyordu.
  13. elen karavan

Slide room yagmurluklarıda tamamdır.
  14. elen karavan

Teşekkür ederim, sağ olun.

15. elen karavan

Çalışamalara devam

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri