Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ocak ayında gerçekleştirdiğim Finlandiya seyahatinde, ülkeyi Fin arkadaşlarımla gezme fırsatı buldum. Finlandiya planlarınızı yapmadan önce , tecrübelerim ve edindiğim bilgiler doğrultusunda hazırladığım yazılarımı okumanızı tavsiye ederim.
Finlandiya’ya Gitmeden Önce Bilmeniz Gerekenler...
Airbnb, evinizin tamamını ya da odalarını dünyanın dört bir yanından insanlara kiralamanızı sağlayan bir internet uygulaması. Siz de aynı şekilde dünyanın her yerinde, beğendiğiniz bir evi yer olması durumunda kiralayabiliyorsunuz. Seyahatlerinde ev konforundan vazgeçemeyenlera ve hesaplı...
Sevgililer günü planları için çok soru alıyorum o yüzden romantik tatil planınızı yaparken faydalanılabileceğini düşündüğüm birkaç yazı yazdım. İlginizi çekerse diye buraya bırakıyorum.
Sevgiler. :)
Sevgililer Günü Tatil Önerileri
Dünyadaki Masal Kasabalar
Dünyanın En Romantik Otelleri
Gezilerimiz sonrası bana gelen sorular genelde seyahat planlama ve seyahat hazırlığı ile ilgili oluyor. Son safari seyahatimiz sonrası çok fazla bu tarz soru alınca sadece bu aşamaya yönelik özel bir yazı yazmıştım hatta. Diğer seyahatlerim için de ara sıra “otelinizi nasıl buldunuz?“, “arabayı...
Seyahat etmeyi seven herkesin, gezi planını yaparken kendine göre ekonomi yapma yöntemleri vardır mutlaka. Özellikle seyahat etmeye başladığım ilk yıllarda ben de bunun için her yolu kovalıyordum. Son birkaç senedir çok ekonomik tatiller yapmadığımızı itiraf etmeliyim ama yine de en azından bazı...
Biz mümkün olduğu kadarıyla tüm ülkelere en güzel mevsiminde veya özel festivallerin olduğu zamanlarda gitmeye dikkat ediyoruz. Bunun için de sürekli hangi ülkede hangi ayda ne var, hava durumları nasıl diye hep araştırıyorum. Birkaç örnek vermem gerekirse, Havana’ya 1 Mayıs işçi bayramı zamanı...