Arama sonuçlarınız

1. selin22

Hangi Yerli Karavan Ve Neden?

1 hafta 10 gun icerisinde teslim edilecegi soylende gecen hafta. Ekimde aradigimda 35 gunluk bir gecikmenin soz konusu oldugunu soylemislerdi. Sabirsizlikla bekliyoruz.

2. selin22

Dai Shava Su Isiticisi

Suyu tazyikli bir sekilde alabilsek cok daha az tuketiriz degil mi? Ben de kamp dusumla bir deneme yapacagim ve aslan yelesi saclarla edindigim verileri paylasacagim:)
  3. selin22

Dai Shava Su Isiticisi

Saclar kisa olsa yeter ama uzun saci sampuanlayip durulamak epey su sarfettiriyor:)

4. selin22

Dai Shava Su Isiticisi

Yazin da 6 litre sicak su edinmek icin karavanin icinde isiticiyi calistirmak manyaklik olur diye dusunuyorum. Yine donup dolasip 20 litrelik kamp dusu ve ocakta isitilan su ile dus isini cozmek en mantikli secenek sanirim.
  5. selin22

Dai Shava Su Isiticisi

Merhaba, bu hafta dai shava ortam isiticinin mevcut sisteme 6.5 litrelik bir tank baglayarak su isitan bir sistem yaptiklarini ogrendim. Test ettikleri degerlere baktim ama pratikte ne kadar kullanisli olur deneyimli karavan kullanicilarimiza danismak istedim. Dus almak icin harcayacagimiz suyu...

6. selin22

Bugün Karavanım Beni İlk Defa Yollara Çıkardı...

Harikasınız. Şiirinize ve fotoğraflarınıza bayıldım. Birlikte nice yollar katetmeniz dilegiyle :)

7. selin22

Cok tesekkur ederim. Heyecanla bekliyoruz:) Teslim aldiktan sonra da artilariyla eksileriyle deneyimlerimi paylasacagim.
  8. selin22

Cok tesekkur ederim. Teslim zamani ekim ayinin ilk haftasi ama korona yuzunden sanirim siparisler bir iki hafta gecikmeli ilerliyormus.
  9. selin22

Yatakta 3 kisi rahat yatar ama cocukla yatmak ne kadar rahat olur onu bilemem. Bir de cocuk ranzasi varmis sanirim takip sokmeli dilerseniz ucretsiz veriyorlarmis diye biliyorum.

10. selin22

Ben de aylarca arastirdim ve fiyat performans olarak vardigim sonuc; 2 kisiyseniz erba 3.75, 4 kisiyseniz guney bombe en uygun secimler gibi gozukuyor. Biz 2 kisi oldugumuzdan, icinin ferah olmasi, gunes paneli, aku ve 12 volt buzdolabinin standart olmasi gibi avantajlari sebebiyle erba 3.75 te...

11. selin22

Bir Kamp Aracı Olarak Duster 1.5 Dizel 4x4

Cok tesekkur ederim:) Evet cekenler cok memnun. Erba nin bir bucuk tonluk 525 karavanini cekeni de gordum ama hangi arac hangi karavani ceker teknik verilerine gore cok tehlikeli bir durum Aracim agirligi 1200 kg cunku Ekonomik bir arazi-kamp araci gibi gordugunuzde o kusurlar gozunuze...
  12. selin22

Evet araba fiyatlari korkunc artti doviz artinca. 4x4 lerde arazide parcalanmamisini bulmakta ben de zorlandim. Umarim siz de dilediginiz araci alir guzel gunlerde kullanirsiniz.

13. selin22

Merhaba, uzun sure carpisma test sonuclarindaki basarisizligi nedeniyle onyargiyla yaklastigim Duster marka araci, malum ekonomik kriz nedeniyle fiyat performans olarak tekrar degerlendirdim ve alip denemeye karar verdim. Sehir ici ve sehir disinda araci cok kullandigim icin ve 700 800 kg bir...
  14. selin22

Yerli Çekme Karavanlarda Havalandırma

Değerli yorumlarınız için çok teşekkür ederim. Açılıp kapanabilir menfez için aşağıdaki hangi tipi önerirsiniz?
  15. selin22

Yerli Çekme Karavanlarda Havalandırma

Merhaba, Erba 3.75 siparişi bekliyorum ve aynı karavanı kış boyunca kullanan bir kullanıcı 1-2 hafta karavanı havalandırmadığında içeride rutubet oluştuğunu, hatta eşya ve mobilyaların hafif ıslandığını söyledi. Anladığım kadarıyla Avrupa menşeli karavanlarda bir çeşit havalandırma sistemi...

16. selin22

Aaaah Şu Bunaltıcı Yaz Geceleri...yada Karavana Serin Hava Temini Üzerine.

Değerli bilgiler için çok teşekkür ederim. Merak ettiğim konu ilk fanınızı yazın da kışın da dışarıya üfleyecek şekilde mi konumlandırdınız? Yani öncelikli husus içerideki sıcak veyahut nemli havanın dışarıya atılması değil mi?
  17. selin22

Lpg Ile Çalışan Pilli Ve Bacasız Kamp -karavan Şofbeni

Kesinlikle bu da çok mantıklı. Gerçi 3.75'te 120 litre su deposu doluya yakınken mümkün değil, ancak su azaldığında bir miktar su kaynatıp içine dökerim diyordum. Depo doluyken ise 20 litrelik kamp duşlarını kullanırım diye düşündüm. Ancak bu ürün de bir yandan pratikliğiyle aklımı çeldi. Her...
  18. selin22

Karavanım çok küçük olduğundan (Erba 3.75) bu şofben boyut olarak da bana en uygun olanı. İnternette videolarını ve kullanıcı yorumlarını inceledim. Herkes memnun gözüküyor. Sağladığı avantajları sayesinde o küçük riski almaya değer. Şofben için karavana çirkin bir baca açmak, invertör...

19. selin22

Onlara baktım. Termodinamik var mesela. 1300 -1400TL. Fiyat olarak bir avantaj sağlamadığı gibi, baca açmak, ateşleme için 220v sistem kurmak gibi dertleri var. Üstelik boyutları da daha büyük. Neden onlara bakmamı tavsiye ediyorsunuz?
  20. selin22

Evet, zaten karavanin on bagajinda, kapak tamamen acik olacak sekilde kullanilacagini ustteki mesajlarda belirtmistik. Acik bir sekilde kullanilmak uzere ic kapi, bagaj kapagi, ya da baglantilari uzun tutarak disarida kullanma, karavan icin kullanimda diger opsiyonlar olarak sayilabilir.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,745
Kayıtlı Üye Sayımız
166,560
Kaydolan Son Üyemiz
yalnisdost

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri