Arama sonuçlarınız

1. selin22

Tüketim Alışkanlıklarımız Hakkında

Ulkemizdeki buyukbaslarin yetistirilmesine dair iki ornek alttaki fotograflarda. Ben tabii ki kisisel tercihimde ikinci fotograftaki hayvanciligi destekliyor olacagim. Termik konusuna gelirsek, sorun komurlu termik santrallerin filtre takılarak çalıştırılmasıyla cozulebilecek durumda değil...

2. selin22

Ciftliklerde ve koylerde tavuklar, inekler, danalar dogal yasam alanlarinda dolasabilirken, gunes yuzu gorebilirken endustriyel hayvancilikta durum soyle: Video: https://youtu.be/k56NBsZXjr8 Bu hayvanlarin yasadiklari eziyet kesilip parcalara ayrilmalarindan bin kat beter. Sut urunlerine...
  3. selin22

Ozelden yaziyorum. Siyaset icerikli konu olarak algilanip forum kurallarina aykiri oldugu dusunulebilir. Gerci konustugumuz problemlerin hepsi siyaset icerikli. Hayatla, etikle, cevreyle, hak hukukla siyaseti nasil birbirinden ayirabiliriz onu da anlamiyorum.

4. selin22

Cok haklisiniz. 5 yildir makyaj yapmadigim icin bu konuya deginmeyi unutmusum. Ilac ve kozmetik sektorunun de hem emisyonu cok yuksek hem de hayvanlar uzerinde yapilan deneylerle hayvanlara korkunc eziyetler yapildigini biliyoruz. Kurumsal hayatta calisirken Yves Rocher isimli hayvanlar uzerinde...
  5. selin22

Stk lar ve bilim insanlari da iklim degisikligi icin acil eylemin devletler ve buyuk sirketler tarafindan alinmasi gerektigini soyluyorlar hep. Bir kac kucuk ulke disinda kayda deger adim atan devlet yok ne yazik ki. Ozellikle Çin, Hindistan ve ABD koklu degisimler yapmadikca isimiz cok zor.

6. selin22

Elektrikli aletleri gece yatarken fisten cekmiyordum. Saniyelik bir caba ile degistirilebilecek bir aliskanlik aslinda. Artik cekmeye baslayacagim tesekkurler :)

7. selin22

Modern hayatta var olabilmek icin hepimiz her gun bir seyler satin almak zorundayiz. Her gecen gun daha fazla globallesen ve endustriyellesen dunyada bilincli birer tuketici olabilmek icin neler yapiyoruz? Ben kolaya kacmayan ve sorgulayan bir tuketim aliskanligi gelistirmeye calisiyorum. Birey...
  8. selin22

Karavanla Evin Ortak Payda Sınırı

Ben cocuklugumdan beri cadir kampi yapiyorum. Ancak sanirim ilerleyen yasla birlikte bir kac sene once 15 gunluk bir kampimin son gunlerinde asiri yorulmustum. Kendimi bir pansiyona atip "dus, yatak, tuvalet, yagmursuz camursuz yasam alani ne buyuk konformus!" Diye kendimden gecmistim. O anda...
  9. selin22

Her Yönü Ile Güney Karavan ..gerçek 01 Belgelİ-750 Kg.

Hakli olabilirsiniz. Fuarda gorunce cok yukseldim ama dusundukce dusuyorum :) Biraz daha Erba yi eskitelim bakalim :)

10. selin22

Evet takip ediyorum. Keske fuarda Guney'i de gorebilseydik.

11. selin22

Evimin yaninda o otopark ben de goruyorum her gun :) Eski modeli yalniz fuarda gorup begendigim oldukca farkliydi. Ben de sizin gibi dusunuyordum ama 40 yillik firma olan Erba daki falsolari gorunce fikrim degisti bu konuda. Tertemiz bir iscilik vardi karavanda. Swan da bir diger ornekti yeni...
  12. selin22

Bu hafta Karavanist fuarina gittim ve Tosbiq karavan cok hosuma gitti. Full donanim 100-150 bin TL bandinda isciligi en iyi karavandi. Sabit tavan cami vardi onun da. Terleme olabilecegi konusu kafami bulandirdi o konuda bir cozum bulunabilirse sabit tavan cami buyuk ferahlik saglar.

13. selin22

Cok tesekkur ederim.
  14. selin22

Merhaba, terleme icin cama taktiginiz filmin markasi linki varsa paylasabilir misiniz?
  15. selin22

Çekme Karavan Sonrası Arkanın Çökmesi

Ben de az once ustami aradim. Bahsettiginiz risklerden bahsettim. Kendisi yaylarin her birinin 4000 tl oldugunu ve degissek bile 1-2 ay sonra tekrar cokecegini soyledi. Zaten arac karavan takmamisken de cokuk durdugu icin yukseltmenin dengeleyecegini ve surus acisindan bir güvenlik riski...

16. selin22

Erba da da aku, giysi dolabi, 140 lt, su deposu, tuvalet kisacasi hersey sol tarafta. Ben aldiktan sonra ekstra akuyu ve dizel isiticiyi sag tarafa taktim. Ivir ziviri da genelde sag tarafa yukluyorum. Depo da bos dolasiyorum son ana kadar. Elimden geldigince ekstra esyalari da arabaya...
  17. selin22

Bugun olcum yaptim. On bagaj dolu iken fotografta goruldugu gibi 80 kg cikti. Ceki basliginda max 75 kg olmasi gerektigi yaziyor. Yaklasik 20 kg dan fazla esyayi cikarip depoyu komple bosalttigimda ise 75 kg basti. Yani Erba Karavan one bagaj yapmis ama icine hic bir esya koymamamiz gerekiyor...
  18. selin22

Asagidaki videonun sonuna dogru gosteriyor. Ceki demirinin takildigi yere bir tahta, altina da tartiyi koyduktan sonra pilot tekeri indirirseniz aracin ceki demirine kac kg agirlik bastigini gorebilirsiniz. Video: https://youtu.be/PsgHZsJWXdw

19. selin22

Ben en son aracimi servise goturdugumde usta arkada cokme oldugunu ve hr yay takmamizi tavsiye etti. Diger markalar cok kotu dedi cikma hr yay bulduğunda bana haber verecek ve taktiracagim. Bu arada ideal olani karavanin bas kismi kac kg agirlik basıyor olcmek tabii ki. 70 kg.i gecmemesi...
  20. selin22

Gezilerimizden Trajikomik Anılar

Sanirim 2014 ya da 2015 yaziydi. İnbükü'de kamp yapiyorduk. Genel olarak guzel bir kitle olsa da arada tuhaf insanlar gozlemliyorduk. Bu tuhaf insanlardan birkaçı denizde biraz ilerimizde yuzuyorlardi. Az acikta da demirlemis Alman bayrakli yelkenli bir tekne vardi. Yanimizdaki aile Alman...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,744
Kayıtlı Üye Sayımız
166,559
Kaydolan Son Üyemiz
Sercantetik

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri