Arama sonuçlarınız

1. uda4a

Amasra civarı çadır kamp alanı ?

Ynt: Amasra civarı çadır kamp alanı ? Biraz yoğunluktan detaylı bilgi veremeyeceğim ama forumda konu ile ilgili bilgi var, eğer araç ile gidiyorsanız Güzelcehisarı inceleyin kamp alanları mevcut.Amasra biraz terste kalıyor ama inkumu yakın.

2. uda4a

Ankara Bilinen belli başlı yürüyüş bölgeleri

Ynt: Ankara Bilinen belli başlı yürüyüş bölgeleri Yeni bir yürüyüşün ardından http://omerdisdis.blogspot.com/2012/05/20052012-guney-koy-rotas.html
  3. uda4a

20.05.2012 Tarihinde Doğa yürüyüşü planlayan

Ynt: 20.05.2012 Tarihinde Doğa yürüyüşü planlayan Ümitle beklemiştim ama olmadı,

4. uda4a

20.05.2012 Tarihinde Doğa yürüyüşü planlayan

Herkese merhaba, 20.05.2012 Tarihinde Ankara da bireysel olarak doğa yürüyüşü planlayan kimseler varmı? gruplarla yürümek istemiyorum.
  5. uda4a

Casio Saat

Ynt: Casio Saat Prg 40 Modelinin kullanma klavuzunu da buradan indirebilirsiniz. http://omerdisdis.blogspot.com/2012/03/casio-protrek-prg-40-turkce-kullanm.html

6. uda4a

Evolite Summit 4 Mevsim 1 Kişilik Çadır Hakkında

Ynt: Evolite Summit 4 Mevsim 1 Kişilik Çadır Hakkında Evet benimde dikkatimi çekti sanırım Ankara Yiba çarşısındaki Bahriyeli mağazasının ürünü. Ayrıca kendi sayfalarına göre fiyat çok uygun http://www.bahriyeli.com.tr/evolite-summit-4-mevsim.html

7. uda4a

ANKARA'DA NERELERİ GEZEBİLİRİZ.

Ynt: ANKARA'DA NERELERİ GEZEBİLİRİZ. Merhabalar, Harikalar diyarı hava sıcaklığının iyi olması durumunda gidilebilir.Aynı istikamette olması nedeni ile Eryamanda Göksu parkında, Sandal ve dağ bisikleti çocuklara ilginç gelebilir. Hayvanat bahçesinin dışında keçiörende bir akvaryum binası var...
  8. uda4a

Ynt: Ankara Bilinen belli başlı yürüyüş bölgeleri Sizinle aynı paralel düşünceye sahip olmam,bu sayfayı yapma amcımın temelini oluşturmakta.Bugune kadar bende bazı gruplarla yürüdüm, burada ki rehber arkadaşlardan öğrendiğim bilgiler olduğu yadsınamaz fakat sizinde bahsettiğiniz gibi, bu iş biz...
  9. uda4a

Ynt: Ankara Bilinen belli başlı yürüyüş bölgeleri Bir parkur bilgisi daha ekledim.

10. uda4a

Shengen vizesi olanlara müjde Bulgaristan'a vize kalktı

Ynt: Shengen vizesi olanlara müjde Bulgaristan'a vize kalktı Teşekkürler. değerlendirilebilir.

11. uda4a

İlgilenen arkadaşlara faydası olacağını düşünüyorum http://omerdisdis.blogspot.com/2012/04/ankara-da-bilinen-belli-basl-yuruyus.html
  12. uda4a

Ynt: Shengen vizesi olanlara müjde Bulgaristan'a vize kalktı Aslında bu durumda en azından şu şekilde işimi görüyor.Tabii denemek gerek sanırım.Her sene 1 senelik Bg vizesi alıyorum,vize almakta sıkıntı da yaşamıyorum açıkçası fakat vize talebi sırasında kapıda yaşananlar hakikaten çin...

13. uda4a

Ynt: Shengen vizesi olanlara müjde Bulgaristan'a vize kalktı Arkadaşlar, bu şu mu demek oluyor Bulgaristan vizemiz varsa shengen ülkelerine de gidebiliyormuyuz.Kısaca Bulgaristan Shengene dahil oldumu.Bu konu benim için önemli.
  14. uda4a

günlük çanta, sırt çantası ve ayakkabı önerisi

Ynt: günlük çanta, sırt çantası ve ayakkabı önerisi Çantaların genel itibarı boy ayarlamalrı mevcut, seçtiğiniz çantanın özelliklerine bakınız, internetten dahi alacak olsanız, satıcı ile telefon ile görüşmenizi tavsiye ederim.İnternetten yaptığım bir çok alışverilerde bile bu şekilde pazarlık...
  15. uda4a

günlük çanta, sırt çantası ve ayakkabı önerisi

Ynt: günlük çanta, sırt çantası ve ayakkabı önerisi Bu işi ne kadar sıklıkla yapacağınıza göre onerilerim değişecek olmakla beraber, ciddi anlamda düşünüyorsanız Deuter çantalarını, arasıra yapacağım diyorsanız, Decathlon mağazasındaki çantaları fiyat performans açısından tavsiye ederim.Bot...

16. uda4a

Ağrı Dağı Yolculuğu

Ynt: Ağrı Dağı Yolculuğu Herkes gezenbilirciler kadar dikkatlimi acaba :)
  17. uda4a

Ağrı Dağı Yolculuğu

Ynt: Ağrı Dağı Yolculuğu Bende geri donup okumuştum ama belirtmeye gerek duymadım, yazının akıcılığı karşısında.Teşekkürler güzel anlatım için
  18. uda4a

Ankara'da Yürüyüş Parkurları

Ynt: Ankara'da Yürüyüş Parkurları 01 Nisan Çocuklarla kar yürüyüşümüz http://omerdisdis.blogspot.com/2012/04/01042012-dorukkaya-yuruyusu.html

19. uda4a

Çocuklarla Kamp

Ynt: Çocuklarla Kamp Bu hafta sonu çocuklarla bir yürüyüş gerçekleştirdik.rakım ortalama 1500 mt seviyesinde ve 1 mt kar vardı.Yedigöller bölgeside bu mevsim ciddi ekipman isteyeceğini düşünüyorum.Ayrıca binek araç için yol durumunuda sormak gerekir...
  20. uda4a

Güzeldere Şelalesi Düzce

Ynt: Güzeldere Şelalesi Düzce Fırsat olursa, eğer aracı abanttan - güzeldereye goturme şansımız olursa bir gunde, olmaz sa 2 gun konaklamalı Abant - Güzeldere de guzel bir parkur çıkarılabilir.Abantta yuruduğum zaman google earthte incelemiştim, yürünmemesi için neden yok gibi.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,744
Kayıtlı Üye Sayımız
166,559
Kaydolan Son Üyemiz
Sercantetik

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri