Arama sonuçlarınız

1. L

Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu Çok teşekkür ederim. =) Umarım farklı ve bir o kadarda heyecanlı etkinliklerde bulunma şansı yakalarım. Şimdi önceliğim sınavlar ama üni hayatım boyunca ve sonrasında bu tür etkinliklerin maksimum noktasına ulasmayı düşünüyorum. Buradan edineceğim...

2. L

Sizin Arabanız Sizin İçin Neyi İfade Ediyor ?

Ynt: Sizin Arabanız Sizin İçin Neyi İfade Ediyor ? Yokluğu... Keşke bir arabam olsa.. mesela volkswagen amarok yada mtsbishi asx işte o zaman çok şey ifade ederdi. ama bi lancer evo olsaydıda fena olmazdı hani... mesajı baltaladıysam özür dilerim =)
  3. L

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu Karavan yemez diyebilirim :D ama yardımlarınızla neden olmasın :D madem izmittesiniz sınavdan sonrasına ortaklasa bir iki günlügüne kamp düzenleyebilir bana yardımcı olabilirsinizi sorunlarımı çözmemde :d şaka bir yana hoşbulduk =) Gitmek gibi bir...

4. L

İzmit, Yuvacık, Aytepe Yürüyüşü

Ynt: İzmit, Yuvacık, Aytepe Yürüyüşü Tebrik ederim çok güzel gezi olmuş anlatımında renk katmış =) İzmit'te yaşamama rağmen bu tatta bir gezi yaşamadım şimdiye kadar. Tabiiki eğlenceli gezilerimde oldu. Sanırım insan elindekinden önce başkasının elindekine merak duyuyor =) Umarım tekrar...
  5. L

Trenle Türkiye Turu

Ynt: Trenle Türkiye Turu Valla harikasın üstad. Öyle ya da böyle kafana koyduğunu yapman çok güzel. Bu sitede sanırım böyle kişilikleri tanımak en büyük artım olacak =)

6. L

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu Merhabalar; Ben Bahadır, sitenizi bir süredir ziyaretçi olarak takip ediyordum. Size ulaşmamdaki neden doğa tutkunu olmam ve insanın kendisini yalnızca doğada bulabileceğini düşünmemdir. Şehir ortamından genç yaşıma rağmen bunalmış biri olarak bazen "...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,744
Kayıtlı Üye Sayımız
166,559
Kaydolan Son Üyemiz
Sercantetik

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri