Arama sonuçlarınız

1. G

Yeni Bir Samurai Heveslisi

üstad eski halinden çok daha güzel olmuş hakikaten. renk uyumu çok iyi. güle güle kullanın. hardtop mu arkadaki yoksa kasayı sabit olarak mı kapattınız ?

2. G

Üstad çok teşekkürler verdiğin bilgiler için. Biraz daha emin adımlarla samurai demeye başlıyorum bende. Geçtiğimiz haftasonu aracı görmeye gidemedim kısmetse bu hafta bakacağım. Bol bol fotoğraf çekip sizlerle de paylaşırım. Hem incelemiş olacağım için görebildiğim herşey hakkında burada da...
  3. G

.

4. G

Aslında benimde en tedirgin olduğum konu alırken kötü durumdaki bir aracı almak. Lakin örneğin benim bakmak istediğim araç 84 model. 84 model bir araç ne kadar iyi durumda olur acaba ? veya yaşından ötürü bunların olması da normal diyebileceğimiz kusurlar nelerdir ? Bu gibi teknik kısımlardan...
  5. G

Üstad 4x4 istememin nedeni kısa vadede olmasa da yaklaşık 1-2 yıl içerisinde daha donanımlı olarak off road hazırlıkları yapmayı da planlıyorum. Aracı aynı zamanda 1-2 haftalık kamplarda ve haftasonu küçük doğa kaçamaklarında kullanmak istediğim için araziye uygun olmasını istiyorum bu nedenle...

6. G

Öncelikle herkese selamlar. Ben Görkem. Ankara'dan takip ediyorum siteyi. Yeni bir samurai meraklısı olarak aranızdayım. Bu doğrultuda da fikirlerinize ve önerilerinize ihtiyacım var. Neden Samurai ile başlamak istiyorum. Forumlarda edindiğim yüzeysel bilgiler dışında hiç bir teknik bilgiye...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,744
Kayıtlı Üye Sayımız
166,559
Kaydolan Son Üyemiz
Sercantetik

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri