Arama sonuçlarınız

1. denge35

Avrupa Karavanda Aşağıda Resmi Olan Bu Sistem Ne Işe Yarıyor?

dual battery ısalatör adı verilmiş bu sistemin ne işe yaradığnı öğrenmek istiyorum, bilgisi olan arkadaşların paylaşmasını istiyorum, teşekkürler.
  2. denge35

Dual Battery Isalatör

çekme karavanımda resimde görülüdüğü gibi bir sistem var tam olarak ne olduğunu bilmediğim için kurcalamadım, bilen arkadaşların yardımcı olurlarsa sevinirim.

3. denge35

Bir Karavan Yapım Hikayesi

Karavanım bitti, resimlerini paylaştım, (tamamen ailevi nedenlerden ötürü) aracın direksiyonuna oturmadan satma kararı aldım. Şirket sahibi arkadaş; abi, ben senin üzülmeni istemiyorum, gerekirse geriye kalan para için ben beklerim yeter ki sen ailevi durumun düzelsin diyerek bana yardımcı...
  4. denge35

KARAVAN HİKAYESİNDE MUTLU SON. Karavanım geçen hafta itibariyle bitmiştir, resimlerini yüklemek için beklemiştim. Yiğidi öldür hakkını yeme demişler, resimlerden de anlayacağınız gibi oldukça kaliteli ve kullanışlı. Aracın yürümesi sırasında hiç ses duymadım, bu görünen kısmı daha önce alt...

5. denge35

Y Yücel Bey, ilginiz için teşekkür ediyorum.

6. denge35

sigortayı şu an için kamyonet olarak ödeyip sonra zeyilname verip karavan farkını ödemem gerekiyormuş,
  7. denge35

bugün 29 nisan ,eski araba ruhsatı bana gönderecekler ben sigortasını ödedikten sonra yeni ruhsatı çıkarıp onlara göndereceğim, sanırım çarşamba günü muayeneye girecek. Samimi ifademi belirteyim karavanın kalitesi hakkında tedirgin değilim. Ama verilen söz ve güven benim için karavanın önüne...
  8. denge35

Dikkatimizi çekmiştir, ya da çekecektir, sıkıntısını yazanlar, çözüm arayışında olanlar ve onların sıkıntılarını çözmeye çalışan ya da en azından teselli vermeye çalışan insanların kullandıkları ortak bir dil var, saygı ve sevgi. Kısaca Doğaya gönül vermiş insanların toplandığı yer olan...

9. denge35

29 nisan için teslim alacağım konusunda çok iddialıydım, fakat akşam 17. 00 de gelen bir telefonla suya düştü. eski ruhsatla vize alınamamış , yeni ruhsat bende miymiş ... ya ben alırken arabayı görmedim bile noterden vekalet verdim alınması için .Karavanım bitmiş whatsapp la resimlerini...

10. denge35

Sayın Bülent Öner Bey, mesajınızı yeni okudum. İlginiz için teşekkürler. Karavanımın 29 nisan günü teslim edileceği sözünü aldım. Ben içimde bulunduğum durumu burada siz ilgili arkadaşların olduğu bir ortamda paylaşmak istedim. Ben birisine selam verdiysem onu unutmam, ve benim yüzümden zarar...
  11. denge35

Böyle bir yaşamı tutkuyla isterseniz; zorluklarını aşmak size yeni heyecanlar verir ve kendinize...

Böyle bir yaşamı tutkuyla isterseniz; zorluklarını aşmak size yeni heyecanlar verir ve kendinize olan güveninizi tazeler.

12. denge35

Dikkatiniz için teşekkürler Süleyman Bey 19 ocak olarak düzelttim.
  13. denge35

Mercedes / Sprinter Minibüs Den Karavan Yaptırıyorum

sonradan pişman olacağına önceden çok iyi düşün, benim karavan 25 iş gününde yapılacaktı çok da güvenmiştim 4 ayı geçti hala teslim alamadım. kesinlikle sözleşmeyi çok iyi hazırla, tarih koydur, geçikmesi halinde ya da malzemeler konusunda yaptırımlar olsun bir de peşin olarak çok para verme...
  14. denge35

Babadan kalma eski evim vardı sattım, arabamı da sattım gezdim dolaştım hazır karavan aradım, içime sinmedi. Yolum bir şehrimize düştü xxx karavanda hazır bitmiş 2 karavan vardı, param yetmediği için bir miktar da kredi çektim, İzmir’den o şehre gitmek için servis arabasındayken kızım aradı...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,744
Kayıtlı Üye Sayımız
166,559
Kaydolan Son Üyemiz
Sercantetik

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri