Arama sonuçlarınız

1. eralpserper

Gezenbilir 6. Geleneksel Maltepe Karavancılar Buluşması 13-14 Aralık 2014

Ynt: Gezenbilir 6. Geleneksel Maltepe Karavancılar Buluşması 13-14 Aralık 2014 Ben de haberdar olmayanlardanım . Tarihi sabitlemek mümkün olmaz mı acaba? Örneğin her yıl Aralık ayının ikinci cumartesi gibi.

2. eralpserper

'egeli' 2014

Ynt: 'egeli' 2014 Çok özletmeyin kendinizi..
  3. eralpserper

İveco Daily 2005 , 15 M3 Dönüşümü

İyi günlerde , iyi gezilerde kullanın.

4. eralpserper

'egeli' 2014

Ynt: 'egeli' 2014 Evde olsanız da bizi gezdirmeye devam ediyorsunuz. Sağolun.
  5. eralpserper

Tanışma Bölümü (Karavan)

Ynt: Tanışma Bölümü (Karavan) Ben de çoktan beri siteye giremedim. Bakalım kimler gelmiş. Hoş gelmiş.

6. eralpserper

Gezenbilir 6. Geleneksel Maltepe Karavancılar Buluşması 13-14 Aralık 2014

Ynt: Gezenbilir 6. Geleneksel Maltepe Karavancılar Buluşması 13-14 Aralık 2014 Bir tek benim haberim olmamış. Üzüldüm.

7. eralpserper

'egeli' 2014

Ynt: 'egeli' 2014 Sn Egeli, Öylesine ciddi yapıyorsunuz ki bu işi ara sıra tebrik edip teşekkür etmezsem kendimi size karşı borçlu hissediyorum. Bu gezi yazılarındaki ciddiyetiniz ve kararlılığınız karşısında bazen hayretler içinde kalıyorum. Gezdiğiniz için mi yazıyorsunuz yoksa yazdığınız...
  8. eralpserper

'egeli' 2014

Ynt: 'egeli' 2014 Karavan eskimesin diye biz yerinden fazla kıpırdatmıyoruz. Bu gidişle sizin karavan çabuk eskiyecek. Gönlünüzce geziler diliyoruz...
  9. eralpserper

Yardım

Ynt: Yardım Karamürsel - İznik daha uygun bir güzergah olabilir. karavanınız henüz gezi için hazır değil.

10. eralpserper

'egeli' 2014

Ynt: 'egeli' 2014 Sizleri, gezilerinizi, yazılarınızı, fotoğraflarınızı özlemişiz. İyi geziler olsun...

11. eralpserper

5. Geleneksel Maltepe Karavancılar Buluşması (14-15 Aralık 2013)

Ynt: 5. Geleneksel Maltepe Karavancılar Buluşması (14-15 Aralık 2013) Gelmek istiyorum, gelmeye çalışacağım...
  12. eralpserper

'egeli' 2013

Ynt: 'egeli' 2013 Gordion için teşekkürler. Hep merak ettik ama " kısmet olmadı".. İlk yolumuz düştüğünde...

13. eralpserper

'egeli' 2013

Ynt: 'egeli' 2013 Müthişsiniz...
  14. eralpserper

Kıyı Kıyı Karadeniz..

Ynt: Kıyı Kıyı Karadeniz.. Karadeniz Deltası'na dondurmacı kısmen haklı çıktı. Kızılırmak Kızılırmak Deltasından denize dökülmüyordu. Burası irili uaklı çok sayıda göl ve bataklıktan oluşan bir "kuş cenneti" idi. Ancak kuşlarda bayram tatili haklarını kullanıyor olacaklar ki ortalıkta pek...
  15. eralpserper

Kıyı Kıyı Karadeniz..

Ynt: Kıyı Kıyı Karadeniz.. Sinopta bir tam gün kalabildik. Sindire sindire gezebildik mi? Hayır. Tempoyu düşürüp, iki gün hatta üç gün gezilebilecek bir yer Sinop. Akşamüstü yarımadayı tam bir tur yaparak güneşi kavuşturduk ve yönümüzü Bafra'ya çevirdik. Gerze'ye vardığımızda hava henüz...

16. eralpserper

'egeli' 2013

Ynt: 'egeli' 2013 Bilgi değil ama bir tahminimi paylaşayım. Ege'de çoğu zaman r harfini yutarız, söylemeyiz, ya da yarım söyleriz. "Gemiler" de zamanla söylene söylene "Gemile" ye dönüşmüş olabilir mi?
  17. eralpserper

Kıyı Kıyı Karadeniz..

Ynt: Kıyı Kıyı Karadeniz.. Paşa Tabyaları da Sinop'ta görülecek yerler arasında yer alıyor. Deniz tarafından bakıldığında tabyalar doğal arazi görünümünde. herhangi bir yapı fark edilemiyor. Ancak arka cepheden bakıldığında....devamı fotoğraflarda...
  18. eralpserper

Batı Karadeniz Sahil Yolu Durumu.

Ynt: Batı Karadeniz Sahil Yolu Durumu. 12-19 Ekim 2013 tarihlerinde Akçakoca'dan Karadeniz sahilini yakaladım. Kıyıdan hiç ayrılmadan Amasra, Zonguldak, Kurucaşile, Cide, İnebolu, Sinop güzergahını izleyerek Giresun'a kadar gittim.. Evet yol normalin ötesinde bıktırıcı virajlarla dolu, ama...

19. eralpserper

'egeli' 2013

Ynt: 'egeli' 2013 Kral Mezarına ulaşım nasıl acaba ? Yürüme, tırmanma durumları yani.
  20. eralpserper

Kıyı Kıyı Karadeniz..

Ynt: Kıyı Kıyı Karadeniz.. Tarihi Roma Surları Cezaevi'nin dış duvarlarını teşkil ediyor. Başka bir deyişle cezaevi mevcut surların içine yapılmış.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,744
Kayıtlı Üye Sayımız
166,559
Kaydolan Son Üyemiz
Sercantetik

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri