Arama sonuçlarınız

1. stater

Denizli'de Grand Cherokee Wj 2.7 Crd Ustası

Denizli ilinde bu konuda önerebileceğiniz usta varsa yazabilirseniz sevinirim.

2. stater

2005 Grand Cherokee 2.7 Crd Black Pearl Hakkında

Sadece Grand Cherokee lerde değil sanli tüm 2. el araç fiyatlarında bir şişme var gibi duruyor. İşte denk gelmesi nasip meselesi. Zaman ayırdınız bilgilerinizi ve görüşlerinizi paylaştınız, teşekkür ederim.
  3. stater

Kusuruma bakmayın, cepten yazarken yanlış yere yazmışım. Bir çok yerde motor ve şanzumanının mercedes olduğunu ve bakımları düzgün yapıldığında ve kullanıldığında 500 000 hatta 1000 000 km 'ler gidebileceği yorumlarını okudum. Ağır bakım olarak satıcıdan neyi sorgulamam gerek bu km deki bir...

4. stater

Sıfırlamışsınız arabayıu neredeyse. Hayırlısı olsun.

5. stater

Ne gibi masraflar ettiniz? YAzabilirseniz değerlendirmek isterim.

6. stater

Sanırım kasko değerinin (71000TL) çok altında demek istedi. Aynı yıldaki limitedlerin kasko değeri 53000TL görünüyor. Tabii bunlar piyasada oluşan fiyatı etkilemiyor. Arabanın bakımlı olduğu söylendi. Büyük bakımların yapıldığıda iletildi. En son kayıtlarını inceleyeceğim. Diğer ilanrın...
  7. stater

Teşekkür ederim cevaplar için. Satıcı arkadaşların araçlarını satma stratejisini çok beğenmiştim. Film gibiydi. O fiyatlardan aşağı inmek bir yere 21000Tl indirim yaptığından bahseden bile vardı. Bu tabii onların kendi takdiri. Her arz kendi talebini bulur herhalde... Sayın borozand, aracınız...
  8. stater

Saygı değer arkadaşlar, Bu siteyi bilgi sahibi olmak amaçlı takip etmekteyim. Katkı/bilgi verenlere teşekkür ederim. Gönlümden temiz bir 2003-2004 Cherokee geçirirken bu 2005 modellere dikkat kesildim. Ancak 2004 ler ile fiyat farkı cok. Aşağıdaki ilanlar için değerli görüşlerinizi merak...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,744
Kayıtlı Üye Sayımız
166,559
Kaydolan Son Üyemiz
Sercantetik

SON KONULAR

Geri