Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Selamlar,
Mangels 15x8 inch 5 x 139,7 bijon Paradelik OffSet (ET-25) Jant - Jeep CJ çıkma, Off Road Jantı. Jantlarda herhangi bir problem, işlem vs yoktur. Alüminyum alaşımlı janta geçtiğimden satılıktır. Suzuki, Jeep CJ5 - CJ6 - CJ7 - CJ8 vb. uyumludur.
Mangels T8JJx15 - 1505 ET - 25 5x139.7...
Selamlar,
Konuyu hortlatayım dedim :)
4.2 L V6 motorlar için, uygun fiyatlı, V8 sesine yakın sesi nasıl temin edebiliriz? Header değiştirmeyi düşünmüyorum. Bir tek flowmaster susturucu ile tatmin edici bir ses almak mümkün mü? Bu şekilde uygulama yapan var mı? Varsa hangi modelini...
Selamlar,
Son durumda parçalar ve işçilikleri aşağıdaki gibi. Bazıları henüz net değil. Tüm liste belli olunca tekrar güncelleyeceğim. Bir yandan da LPG arayışına başladım. Şu bakım bitsin biraz gezeyim de :)
Volan'ı da kendim torna ettim en azından 200 TL'den kar ettim:)
Kalem /Malzeme /...
- Fitil için dışarıdan görünmeyen ihtimal var mı bakacağım.
- Hardtop yan cam için ne planladınız bilemiyorum ancak benim camlar açılmıyor, çok sıcak oluyor demişti eski sahibi.
- Ben de yazın hardtop düşünmüyorum ama araç dışarıda kalacağından bir önlem almam gerekiyor yağmur vs için. (Branda...
Selamlar,
Öncelikle kolay gelsin. Umarım hepsi gönlünüzce olur ve kazasız, belasız kullanırsınız aracınızı.
Bir kaç sorum olacak:
- Hardtop'un kupa ile birleştiği alanda nasıl bir uygulama yaptınız? Fitil vs?
- Yaz aylarında hardtopsuz kullanacağınızı düşünerek o alana nasıl bir uygulama...
Selamlar,
Kısmetse yarın ustaya gösterip mekanik bir sorunu yoksa 1980 model bir CJ6 ile aranıza katılacağım. Aracı aldıktan sonra bütçeye göre aklımda bazı çalışmalar var. 2018 güncel maliyetleri ve tavsiyeleri için buradan bilgi almak istedim. Öncelikli aklımda olanları aşağıda yazdım. Hangi...