Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: 2. Geleneksel Gezenbilir Doğa Sporları Festivali'nin Fotoğraflı Özeti (19-21 Haziran 2009)
Cumartesi günü yapılacak oyunlardan son olarak akşam koşu yapıldı.
Ynt: 2. Geleneksel Gezenbilir Doğa Sporları Festivali'nin Fotoğraflı Özeti (19-21 Haziran 2009)
Bu sırada acıkanlar da vardı... Öğlen yemeği olarak tavuk döner ve çorba verildi.
Ambulans ve jandarma ekibi festival boyunca bizimle birlikteydi.
Cumartesi ilk etkinliğimiz, Zerrin arkadaşımızın düzenlediği trekking...
Cumartesi günü sabah saat 8.45 den itibaren toparlanmaya başladık ve saat 9.15 de 48 kişilk grubumuz ile trekkingimize...
Bir arkadaşım web sayfası için takı ürünlerinin çekimini yapacak. Gerekli malzemeleri de alıp stüdyo tarzı çekim yapacak.
Kaliteli görüntü ve yüksek çözünürlük için; sizce " Canon EOS 5D " yoksa " EOS-1Ds Mark III " mü?
Canon'cu arkadaşlardan yardım istiyorum. ;)
Ynt: Gezenbilir Fotoğraf Grubu "Sayıların Peşinde" Fotoğraf Gezisi (12 Temmuz 2009)
Özellikle konu dışı olan fotoğrafları çok sevdim. :)
Hepinizin ellerine sağlık arkadaşlar.
Ynt: Gezenbilir Fotoğraf Grubu "Sayıların Peşinde" Fotoğraf Gezisi (12 Temmuz 2009)
[ (0+9) (karekök içinde 4) ].3 - [ (0.3)+1]
Unutmuşuz matematiği de... hata var mı bilmiyorum? :)
Orange firması geleceğin çadırını tasarlarken çevreci bir yol izlemiş ve güneş enerjisinin verimli ve etkin bir biçimde kullanılmasına imkan veren bir konsepti ortaya çıkarmış.
Orange Güneş Enerjili Çadır Konsepti
Ynt: 2. Geleneksel Gezenbilir Doğa Sporları Festivali (19-21 Haziran 2009)
İki gündür okuduğum yorumlardan, tüm yorgunluğumuza değdiğini görüyorum.
Emek veren ve katılan herkese teşekkürler...
Bülent abi, hayırlı olsun yeni aracınız. :)