Arama sonuçlarınız

1. eLf

Palermo'da Yüzleşme; Palermo Shooting (2008)

Ynt: Palermo'da Yüzleşme; Palermo Shooting (2008) Filmin afişini görünce izlemem gerek diye düşündüğüm fakat yarısına kadar dayanmayı başarabildiğim bir film.

2. eLf

Koku: Bir Katilin Hikayesi; Perfume: The Story of a Murderer (2006)

Ynt: Koku: Bir Katilin Hikayesi; Perfume: The Story of a Murderer (2006) Genelde kitabını okuduğum filmleri, kendi kafamda canlandırdıklarıma uymadığı için pek beğenemem. "Perfume" bu genellemenin dışında kaldı. İzlenmesi ve hatta öncesinde kitabın okunması tavsiye edilir. :)
  3. eLf

Figaro'nun Düğünü (13.08.2009)

[center]

4. eLf

Davetsiz; Uninvited (2009)

[center]
  5. eLf

Terminatör: Kurtuluş; Terminator Salvation (2009)

[center]

6. eLf

Darbe; Push (2009)

[center]

7. eLf

Aşk Uğruna; Pour Elle (2008)

[center]
  8. eLf

Palermo'da Yüzleşme; Palermo Shooting (2008)

[center]
  9. eLf

Kalabalığın Altında

Ynt: Kalabalığın Altında Almanya ve Hitler geçiş yapıyor olabilir mi? :)

10. eLf

Ürün Çekimi İçin Canon Makine Karşılaştırması

Ynt: Ürün Çekimi İçin Canon Makine Karşılaştırması Arkadaşım makine ve ekipman alacak, sadece bunu danışmak istedim bilenlere... Teknik olarak nasıl çekileceğini anlatabilecek durumum zaten yok, kendisi Amerika'da. :) Teşekkür ediyorum yardımlarınıza.

11. eLf

Ürün Çekimi İçin Canon Makine Karşılaştırması

Ynt: Ürün Çekimi İçin Canon Makine Karşılaştırması Teşekkür ediyorum arkadaşlar cevaplarınıza. Ben de "Canon EOS 5D" yeterli olur diye düşünmüştüm ama yine de Nikon'cu olup Canon'dan hiç anlamadığımdan emin olamadım. :) Lens olarak ne önerirsin Esracım? Gerekli ışık ve ekipman ne...
  12. eLf

2. Geleneksel Gezenbilir Doğa Sporları Festivali'nin Fotoğraflı Özeti (19-21 Haziran 2009)

Ynt: 2. Geleneksel Gezenbilir Doğa Sporları Festivali'nin Fotoğraflı Özeti (19-21 Haziran 2009) Tüm yemekler ve yaptığın herşey için teşekkürler Neriman abla. :)

13. eLf

2. Geleneksel Gezenbilir Doğa Sporları Festivali'nin Fotoğraflı Özeti (19-21 Haziran 2009)

Ynt: 2. Geleneksel Gezenbilir Doğa Sporları Festivali'nin Fotoğraflı Özeti (19-21 Haziran 2009) Ve geldik son noktaya. Puanlar toplanıyor, sonuçlar bekleniyor... :)
  14. eLf

Ynt: 2. Geleneksel Gezenbilir Doğa Sporları Festivali'nin Fotoğraflı Özeti (19-21 Haziran 2009) Geldik son iki oyuna... Geocaching ve bisiklet...
  15. eLf

Ynt: 2. Geleneksel Gezenbilir Doğa Sporları Festivali'nin Fotoğraflı Özeti (19-21 Haziran 2009) Pazar günü öğlen saatlerinde ziyaretimize gelen Emniyet müdürü Sn. Zekeriya Kahraman ile sohbet edip, festivali anlattık.

16. eLf

Ynt: 2. Geleneksel Gezenbilir Doğa Sporları Festivali'nin Fotoğraflı Özeti (19-21 Haziran 2009) Bundan sonrası tırmanış fotoğrafları Emine'ye ait...
  17. eLf

Ynt: 2. Geleneksel Gezenbilir Doğa Sporları Festivali'nin Fotoğraflı Özeti (19-21 Haziran 2009)
  18. eLf

Ynt: 2. Geleneksel Gezenbilir Doğa Sporları Festivali'nin Fotoğraflı Özeti (19-21 Haziran 2009) Pazar gününe doğa sporcularına yakışır şekilde başladık, tırmanışla...

19. eLf

Ynt: 2. Geleneksel Gezenbilir Doğa Sporları Festivali'nin Fotoğraflı Özeti (19-21 Haziran 2009) Gece yakılan kamp ateşiyle devam etti...
  20. eLf

Ynt: 2. Geleneksel Gezenbilir Doğa Sporları Festivali'nin Fotoğraflı Özeti (19-21 Haziran 2009) Gece trekkingi saat 21.30'da 62 kişilik bir grup ile başladı. Göl çevresinden başlayarak girilen orman yolları içinde su olmasaydı dere yatağı olan küçük kanyondan devam edilecekti. Su olduğu için...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,743
Kayıtlı Üye Sayımız
166,559
Kaydolan Son Üyemiz
Sercantetik

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri