Arama sonuçlarınız

1. megabyte

Çift kabin Pick Up Önerileriniz ...

Ynt: Çift kabin Pick Up Önerileriniz ...

2. megabyte

Ynt: Çift kabin Pick Up Önerileriniz ...
  3. megabyte

Ynt: Çift kabin Pick Up Önerileriniz ... Sağ olun . Tamam yolluyorum :) Daha üzerinde yapacağım bir kaç makyaj ve ekleme var onun için şu an aldığım haliyle bir kaç foto koyuyorum buraya .

4. megabyte

Ynt: Çift kabin Pick Up Önerileriniz ... Sağ olun arkadaşlar . Buradaki yorumların da katkısı olduğunu söyleyebilirim .
  5. megabyte

Isuzu-D-Max Kaç Kişiyiz?

Evet aracım sıfır . Tesisat konusunu servise bırakıcam zaten ama hiç değilse arkaya kaç cm hoparlör uyar onu öğreneyim ona göre sipariş vericem dedim . Ama bilgi veren olmadı .

6. megabyte

Ynt: Çift kabin Pick Up Önerileriniz ... Yanıtlar için herkese teşekkür ederim . Kusura bakmayın burada belirtmeyi unutmuşum . 0 km baz versiyon bir D-max 4x2 aldık . Amaroka baktım da güzel duruyor . Bi çıksın bakalım piyasaya gerekirse değiştiririz .

7. megabyte

Isuzu-D-Max Kaç Kişiyiz?

Aranızdan bir kişi yok mu yani şu yukarıdaki soruyu yanıtlayabilecek ?
  8. megabyte

Isuzu-D-Max Kaç Kişiyiz?

Arkadaşlar bu 2011 d-max in baz versiyonunda arka kapılarda hoparlör bulunmamakta . Bende taktırmak istiyorum ancak tesisat çekilmiş midir acaba ? Ve de kaç cm hoparlör uyar ?
  9. megabyte

Dacia Duster Sahipleri Listesi

Ynt: Dacia Duster Sahipleri Listesi Teşekkür ederim . Size değil zaten dacia ya nispet olsun dedim . Bölümün dacia olmasında mütevellit dacia şirketine gönderme yapayım dedim . SAnırım yanlış anlaşıldım . Sizden bir alıp vermediğim yok :)

10. megabyte

Ynt: Dacia Duster Sahipleri Listesi Teşekkür ederim . sağ olun .

11. megabyte

Isuzu-D-Max Kaç Kişiyiz?

Bende 2.5 mt 2011 4x2 aksesuar olarak ( Ön , arka , üst , kasa , koruma barları , yan basamaklar ) d-max aldım bugün . Binek araçtan sonra çok sert geldi ama alışacaz napalım :)
  12. megabyte

Ynt: Dacia Duster Sahipleri Listesi Vallahi bende bu gün itibariyle isuzu d-max imi aldım :) Dacia bölümünde biraz garip kaçtı ama o dacia ya nispet olsun .

13. megabyte

Delici Sis Lamba Önerileriniz .

Ynt: Delici Sis Lamba Önerileriniz . Tamam yalnızca ucuz olsun :) Ama benim alacaklarım şu 20-30 tl lik lambalardan . Yoksa hella marka modellere baktım onlar hem kaliteli hem pahalı kategorisine giriyor . Zaten benim için önemli olan hoş görüntü .
  14. megabyte

Delici Sis Lamba Önerileriniz .

Merhaba arkadaşlar , Yeni isuzu D-max im için sis lambası marka ve model olarak tavsiyelerinizi bekliyorum . Aracımın tavanına taktırıcam . Uygun ve kaliteli bir şeyler olursa iyi olur . Max bütçe : 100 tl . 4-5 adet almayı düşünüyorum . Tabi 100 er tl den değil :) toplam bütçemi söyledim ...
  15. megabyte

Gezenbilir Hatay Grubu

Ynt: Gezenbilir Hatay Grubu Ad Soyad : Mithat Ergün Doğum tarihi ve yeri : 1992-Antakya Memleket : Hatay İlgi alanı : % 100 saf , insan eli değmemiş , her koşulda doğa , hayvanlar , arabalar , elektronik , bilgisayar vs. Mustafa Kemal Üniversitesinde arkeoloji 1 öğrencisiyim .

16. megabyte

Gezenbilir Hatay Grubu

Ynt: Gezenbilir Hatay Grubu Bende hataylıyım da bu guruba katılmak için kimlik bilgimizi mi yazıyoruz ne yapıyoruz :)
  17. megabyte

Ynt: Çift kabin Pick Up Önerileriniz ... Arkadaşlar , yahu lütfen yardımcı olun çok kararsızım . öncelikle 0 km bir araçta kesin karar kıldık . Yalnız bu seferde iki arada bir derede kaldık . Mitsubishi diyorki sana l200 informu full aksesuar 39.500 e bırakırım . İsuzu diyorki Sana D-max...
  18. megabyte

Ynt: Çift kabin Pick Up Önerileriniz ... Hocam teşekkürler önerilerin için . Tek tek inceliyorum hepsini .

19. megabyte

Ynt: Çift kabin Pick Up Önerileriniz ... E sende tavsiye etmedin mi D-max neden şimdi aklımı kurcalıyosun arkadaş :)
  20. megabyte

Ynt: Çift kabin Pick Up Önerileriniz ... Bu gün tekrar İsuzu bayisine gidip aracı daha fazla kurcaladık birde kısa bir test sürüşü yaptım . Daha önce hiç pick-up kullanmamıştım ama gidişi iyiydi . Yalnız vites aralıklarını çok kısa tutmuşlar birde geçişler pek rahat değil gibi . Ama ısındım...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,743
Kayıtlı Üye Sayımız
166,559
Kaydolan Son Üyemiz
Sercantetik

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri