Arama sonuçlarınız

1. K

Aynı Haftada Hem Çöl Hem Kum Ve Deniz...tunus...

Ynt: Aynı Haftada Hem Çöl Hem Kum Ve Deniz...tunus... Ara ara sürekli devam etmeye çalıştım fakat resim ekleyemiyorum sorun ne anlamadım...çözünce kalan az bir kısım ile devam edip bitirmek istiyorum ,bu teknik arızadan dolayı özür diliyorum...

2. K

Ynt: Aynı Haftada Hem Çöl Hem Kum Ve Deniz...tunus... bu yavru deveye bayıldım sahilde hep onu izledim... etrafındakileri çekmek istemezdim ama yakalayamadım maalesef...
  3. K

Ynt: Aynı Haftada Hem Çöl Hem Kum Ve Deniz...tunus... devam

4. K

5. K

Ynt: Aynı Haftada Hem Çöl Hem Kum Ve Deniz...tunus... animasyonu bol bir otel , biz gezmekten değerlendiremesek de...

6. K

Ynt: Aynı Haftada Hem Çöl Hem Kum Ve Deniz...tunus... otelden kareler

7. K

Ynt: Aynı Haftada Hem Çöl Hem Kum Ve Deniz...tunus... koridordaki pencereden aşağı bakış, gördüğünüz yol otelden giriş kapısına giden yol, bahçenin büyüklüğünü tahmin edersiniz
  8. K

Ynt: Aynı Haftada Hem Çöl Hem Kum Ve Deniz...tunus... ne güzel yerinizde olmayı çok isterdim nf, bunlarda balkondan
  9. K

Ynt: Aynı Haftada Hem Çöl Hem Kum Ve Deniz...tunus... 2.resim oda balkonundan

10. K

Ynt: Aynı Haftada Hem Çöl Hem Kum Ve Deniz...tunus... evet bu gün son günümüz, otelde güzel bir kahvaltının ardından biraz otelin tadını çıkarmak... otelden kareler... şiddetle tavsiye olunur... booking ten bakabilirsiniz, ordan bile daha iyiydi gerçeği...

11. K

Ynt: Aynı Haftada Hem Çöl Hem Kum Ve Deniz...tunus... ESKİ KENT. EL-MEDİNE: Kuzey Afrika ülkesine gidenler, diğer yerlerde de, özellikle Fas’ta, hatırlayabilirler, bu ülkelerin belli başlı şehirleri iki bölümden oluşuyor. Birinci bölüm, yukarıda sözünü ettiğim gibi, eski kent ve ikinci bölüm...
  12. K

Ynt: Aynı Haftada Hem Çöl Hem Kum Ve Deniz...tunus... bu da içi boş olanlarından

13. K

Ynt: Aynı Haftada Hem Çöl Hem Kum Ve Deniz...tunus... Medina ya bayıldım , ama her zamanki gibi bana az geldi, buraya sabah girip akşam çıkmak isterdim... Tunus un meşhur tatlısı Makruz . şimdi resimlerini koyuyorum, biz çok sevdik, herkese bol bol hediye olarak getirdik sanırım 14-15 kilo...
  14. K

Ynt: Aynı Haftada Hem Çöl Hem Kum Ve Deniz...tunus... dışardan
  15. K

Ynt: Aynı Haftada Hem Çöl Hem Kum Ve Deniz...tunus... epey uzun bir caddeymiş, yürü yürü yorulduk iyice...en sonunda Medina dayız, resimleri medinadan geri gelirken... şimdi medina nın sonunda yer alan meşhur camii hakkında bilgi ve resimleri ZAYTUNA CAMİ caminin bulunduğu sokak birçok dükkanla...

16. K

Ynt: Aynı Haftada Hem Çöl Hem Kum Ve Deniz...tunus... Bayram dolayısıyla ara verdik, şimdi kaldığımız yerden devam...Trenden inince medina ya gitmek istiyoruz, sorunca yürüyerek gidebileceğimizi , oraya araç girmediği söyleniyor, Habib Burgiba Caddesi boyunca yürüyünce caddenin sonu Medina...
  17. K

Ynt: Aynı Haftada Hem Çöl Hem Kum Ve Deniz...tunus... durakta 10-15 dakikalık bir beklemeden sonra tren geliyor ve biniyoruz. istikamet Tunus... ülkenin başkenti...bu trenlerde durum vahim. gelirken o kadar doldu ki tren tıklım tıklım adım atacak yer kalmadı, bir müddet sonra görevli geldi ,bir...
  18. K

Ynt: Aynı Haftada Hem Çöl Hem Kum Ve Deniz...tunus... denize nazı bu güzel mekandan son foto ..kartaca dan ayrılma vakti...

19. K

20. K

Ynt: Aynı Haftada Hem Çöl Hem Kum Ve Deniz...tunus... bu katedral giriş ücreti ise 5 dinar ,içeri girmedik ..

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,743
Kayıtlı Üye Sayımız
166,559
Kaydolan Son Üyemiz
Sercantetik

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri