Arama sonuçlarınız

1. meseregan

Tek Başına Kampın Artı ve Eksileri

Ynt: Tek Başına Kampın Artı ve Eksileri Arkadaşlar merhaba, Son limitlere gelindiğinde kendimizi savunmak için bir şeyler bulundurmamız iyi bir şey. Risk hesaplaması yapmamız riskleri belirlememiz ve ona göre önlemler almamız lazım. Öncelikle kampa gideceğimiz bölgede ki yabani yaşam...

2. meseregan

Kanyon gecisi ekipman??

Ynt: Kanyon gecisi ekipman?? Merhaba, teknik malzemede gerekiyor. Özellikle iniş malzemesi. Sekizli, Pursik ipi, ip, Karabinalar, bolt, bu liste daha çok uzayabilir. Su geçirmez çantalar ise piyasada mevcut. örnek olması açısından bir link ekliyorum...
  3. meseregan

Nasıl Bir Çanta

Ynt: Nasıl Bir Çanta Yeterli olup olmayacağı, nereye, ne zaman, nasıl, nekadarlığına gittiğinize ve ne yapacağınıza göre değişir. Ama zamanla daha küçük bir çantanında yeteceğini göreceksiniz.

4. meseregan

Nasıl Bir Çanta

Ynt: Nasıl Bir Çanta Lowe alpin in o çantasını yakından gördüm inceledim. Çok iyi bir çanta, diğerleri ile ilgili bilgim yok. Kıyaslama yapmam yanlış olur. Lowe alpine TFX Appalachian, süper bir çanta ama bence biraz fala büyük. 85-90 LT yerine 60 lt lik bir çanya yeterli olur gibi geliyor.
  5. meseregan

Gezenbilir; Ceranus ile 2. Kirmir Kanyonu Yürüyüşü (8 Temmuz 2012)

Ynt: Gezenbilir; Ceranus ile 2. Kirmir Kanyonu Yürüyüşü (8 Temmuz 2012) Ceren Hanım ayaklarınıza sağlık çok güzel bir gezi olmuş. Birde kanyonda su olsaymış heralde burada azımız bir karış açık izlerdik fotoğrafları :) Bu arada foto ların devamını bekliyoruz:)

6. meseregan

Gezenbilir İzmir; Kaynaklar Gürlek Şelale - Gökdere Kanyon Doğa Yürüyüşü (29 Nisan 2012)

Ynt: Gezenbilir İzmir; Kaynaklar Gürlek Şelale - Gökdere Kanyon Doğa Yürüyüşü (29 Nisan 2012) Yükseklik arttıkça bitki örtüsünün değişimi çok net görülüyor. Güzel bir gezi olmuş ellerinize ayaklarınıza sağlık.

7. meseregan

Merhaba ve ilk kanyon

Ynt: Merhaba ve ilk kanyon Suyun rengi insanı mest ediyor.
  8. meseregan

Nasıl Bir Çanta

Ynt: Nasıl Bir Çanta Merhaba Kaptanos, Öncelikle güzel ve eğlenceli kamplar diliyorum. Begendiğin ürünlerden husky nin dışındakiler le ilgili bilgim yok. Husky genelde iyidir. Benim sana başka tavsiyelerim olacak. Çanta olarak, Lowe Alpine i tavsiye edeceğim bu aralar adrenalin...
  9. meseregan

Güzeloluk Yaylası Kampı.

Ynt: Güzeloluk Yaylası Kampı. Çok teşekkürederim arkadaşlar. Memleketimin güzel olmayan yanı yok ki inanın. Her köşesinden bir güzellik çıkıyor. Kıymetini bilip sahip çıkmak gerek tabi. Malesef insanımız da bir kirletme hastalığı var. Temiz olunca illa kirletecek :)

10. meseregan

Güzeloluk Yaylası Kampı.

Ynt: Güzeloluk Yaylası Kampı. Komik sooonn Hemda çok komik :):)

11. meseregan

Güzeloluk Yaylası Kampı.

Ynt: Güzeloluk Yaylası Kampı. Teşekkürederim arkadaşlar. Ayrıca geçtiğimiz hafta yine aynı bölgede 4 günlük uzun bir kamptaydık. Bu konuda sadece üstten çekebildiğim Sarıaydın köyü kanyonuna ( Lamas kanyonunu yukarı kısımları) girdik ve kanyonu geçtik. İnanılmaz güzellikte bir yer. Bir kaç...
  12. meseregan

Çakı ve Bıçak Seçimi

Sorma brader yaa. Bir sıkıntıydı geldi geçti Allaha şükür bulduk :)

13. meseregan

Güzeloluk Yaylası Kampı.

Ynt: Güzeloluk Yaylası Kampı. Hepinize iyi kamplar diliyorum. Saygılar.
  14. meseregan

Güzeloluk Yaylası Kampı.

Ynt: Güzeloluk Yaylası Kampı. Devamı...
  15. meseregan

Güzeloluk Yaylası Kampı.

16. meseregan

Güzeloluk Yaylası Kampı.

17. meseregan

Güzeloluk Yaylası Kampı.

Ynt: Güzeloluk Yaylası Kampı. Fotoğrafların Devamı;
  18. meseregan

Güzeloluk Yaylası Kampı.

Ynt: Güzeloluk Yaylası Kampı. Değilmi Ülkemizin güzellikleri saymakla bitmiyor. Böyle bir sürü saklı cennet var, Bu site sayesinde, yorucu emeklerle keşfettiğim yerleri sizinle paylaşmaya çalışıyorum.

19. meseregan

Güzeloluk Yaylası Kampı.

20. meseregan

Güzeloluk Yaylası Kampı.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,743
Kayıtlı Üye Sayımız