Arama sonuçlarınız

1. tayfuntuna

[video] 2016 Kampımız - Akyaka Orman Kampı, Muğla

Bu seri eski, kısa ve ayrıntısız videolardan oluşuyor ama yine de bazı kampçılara faydası dokunur umuduyla paylaşıyorum. Bu yaz çekeceğim videolar daha detaylı ve kaliteli olacak.

2. tayfuntuna

[video] 2016 Kampımız - Bodrum, Muğla

Bu seri eski, kısa ve ayrıntısız videolardan oluşuyor ama yine de bazı kampçılara faydası dokunur umuduyla paylaşıyorum. Bu yaz çekeceğim videolar daha detaylı ve kaliteli olacak
  3. tayfuntuna

[video] 2016 Kampımız - Bafa Gölü, Aydın

What can I do sometimes? Everything is something happened.

4. tayfuntuna

[video] 2016 Kampımız - Bafa Gölü, Aydın

Bu seri eski, kısa ve ayrıntısız videolardan oluşuyor ama yine de bazı kampçılara faydası dokunur umuduyla paylaşıyorum. Bu yaz çekeceğim videolar daha detaylı ve kaliteli olacak
  5. tayfuntuna

[video] Çekme Karavan Muayenesi Nasıl Ve Nerede Yaptırılır?

6. tayfuntuna

[video] Eskişehir'de Çekme Karavan Ehliyeti Alma Rehberi

7. tayfuntuna

Eskişehir'de Be Sınıfı Ehliyet Eğitimi Veren Sürücü Kursu?

Kimse cevap yazmamış ama ben meseleyi kendim çözdüm:
  8. tayfuntuna

[video] Çekme Karavanı Çakmak Girişli Süpürgeyle Süpürmek

9. tayfuntuna

[video] Adria Aviva 400ps 360 Derece İç Tasarım İncelemesi

10. tayfuntuna

[video] Yeni Başlayanlar İçin Adım Adım Çekme Karavan Rehberi

Öncelikle hayırlı olsun, Eskişehir'de doğal kamping istiyorsanız Musaözü tabiat parkı uygundur. Merkezde konaklayacaksanız, bir ailenin "Dede Korkut Parkı" otoparkında kaldığını okumuştum, parkın kendisi oldukça açık bir alandır ve güvenlidir. Tabi bu park elektrik su vs. temin etmeyebilir ama...
  11. tayfuntuna

[video] Adria Aviva 400ps Dış Tasarım İncelemesi

Teşekkür ederim, isteyen herkese nasip olmasını dilerim :) İstese ve imkânı olsa bile, deneyimsiz veya çekingen olduğu için karavana bulaşmayan birçok insan var. Daha ilk gezilerimizde, benzincilerde durakladığımız anlar dahil, "biz de böyle bir şey düşünüyoruz ama memnun musunuz?" diye yanımıza...

12. tayfuntuna

[video] Adria Aviva 400ps Dış Tasarım İncelemesi

13. tayfuntuna

[video] Çekme Karavan Rehberi - Cevabı Merak Edilen Sorular

Ülkemizde karavancılık adına var olan bir eksikliği gidermek için, hevesli arkadaşları bilgilendirmek adına bu videoda çekme karavan ile ilgili yorumlarda sorduğunuz soruları cevapladım. Naçizane kendi deneyim ve bilgimi paylaştım. Umarım faydalı olur.
  14. tayfuntuna

Merhaba, teşekkür ederim. Biraz tecrübeyle ve çekecek güçlü bir araçla keyifli olacaktır seçiminiz.

15. tayfuntuna

İthal Çekme Karavan Önerisi !

Evet aynen öyle, ilk defa karavan çekiyorum tecrübeli değilim ama hiç sorun yaşamadım. İç kalitesi bence her yanı sunta bazı yerli karavanlara göre gayet iyi geldi bana, elbette daha üst sınıfları da var bütçeye göre.
  16. tayfuntuna

İthal Çekme Karavan Önerisi !

Ben Adria karavan satın aldım, Aydos Karavan firması bu işi benimsemiş ve her açıdan yardımcı olan bir ekip olarak işimi kolaylaştırdı. 400PS modelini aldım henüz tam bir kampçılık deneyimi yaşamamış olsam da içinde vakit geçirdim, ilk izlenimlerim gayet kaliteli ve konforlu olduğu yönünde. Bu...
  17. tayfuntuna

Dehşet Kamping (2016) Videomuz

Yorum için teşekkür ederim. Zamanında bu videoları çekerken, böyle bir düşünceyle çekmemiştik sadece eğlence için çekmiştik. Şimdiki aklım olsa kesinlikle faydalı bilgiler anlatırdım :yum: Şimdi aynı şeyi karavanla yapmayı planlıyorum. İlk videoyu çektim bile:

18. tayfuntuna

Ülkemizde karavancılık adına var olan bir eksikliği gidermek için, hevesli arkadaşları bilgilendirmek adına bu videoda çekme karavan almak ve otomobilimizi kanunen o karavanı sorunsuz çekecek hale getirmek için takip etmemiz gereken adımları anlattım. Naçizane kendi deneyim ve bilgimi...
  19. tayfuntuna

Mavi Bebek, Motokaravan Yardımınızı Bekliyor :)

Ben naçizane fikrimi belirtmek isterim, bahsettiğiniz bütçeye derme çatma bir motokaravan yerine anlı şanlı bir çekme karavan alabilirsiniz ki ben öyle yaptım. Adria'nın 60-70bin TL bandındaki karavanları ev konforunu aratmıyor, çocuk olunca da konfor vazgeçilmez bir öğe oluyor. Çekme karavan...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,743
Kayıtlı Üye Sayımız
166,559
Kaydolan Son Üyemiz
Sercantetik

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri