Arama sonuçlarınız

1. N

çeşitli outdoor malzemeler

Ynt: çeşitli outdoor malzemeler ilan silinebilir.ben silemedim yada kilitlenlenebilir.

2. N

Ynt: çeşitli outdoor malzemeler 2 adet mavi maglite el feneri satıldı. Siyah duruyor. irtibat tel:0532 416 96 62
  3. N

Ynt: çeşitli outdoor malzemeler evet yedek ampülleri içerisindedir.telefonla görüşebiliriz:05324169662 yerim ist gayrettepedir.

4. N

Ynt: çeşitli outdoor malzemeler maglite led değildir.kripton ampullüdür.2 adet AA kalem pille çalışmaktadır.
  5. N

Ynt: çeşitli outdoor malzemeler bıçakların ikiside bir arkadaşımıza revize edilmiştir.

6. N

Ynt: çeşitli outdoor malzemeler fotolalara devam iletişim:05324169662 email:oburakisler@hotmail.com

7. N

elimde fazla olan malzemeleri değerlendirmeye karar verdim. maglite siyah el feneri:20tl. maglite mavi el feneri:20tl açık mavi el feneri:15tl. deri maglite kılıf:15tl 2 adet leatherman tools deri kılıf:25tl gerber bıçak çin malı:10tl amerikan eagle bıçak üçlü:15tl
  8. N

casio proptrek prg-110

casio protrek prg-110 pusula altimetre barametre termometre.. v.s her yeri çalışıyor ancak çok kullanıldığından kayışı değişmesi gerekmektedir.hafif çatlaklar var.prg -500 aldığım için satıyorum. fiatı:190tl.
  9. N

A/B - C denilen ruhsat tam olarak nedir ve aralarındaki fark nelerdir.

Ynt: A/B - C denilen ruhsat tam olarak nedir ve aralarındaki fark nelerdir. mors ile ilgili sorular uygulamalı değil test şeklindedir. örneğin '' ... _ _ _ ... '' aşağıdaki lerden hangisidir? a) T O T b) S O S c) O S O gibi...kıyı emniyeti nin sayfasına girerseniz...

10. N

Dağcılık için telsiz önerisi

Ynt: Dağcılık için telsiz önerisi yaesu FT-60 tavsiye ederim.li-ion pil ile çok uzun süre kullanabilirsiniz.VHF-UHF dual band olarak çalışır.sağlam ve sorunsuzdur.350 gr gibi bir ağırlığı var buda bataryasından kaynaklanmaktadır.masa üzeri şarjı ve pili her yerde bulabilirsiniz.tofaş...

11. N

Samsung B2100 Outdoor Telefon

Ynt: Samsung B2100 Outdoor Telefon Telefona yaklaşık olarak 150 tane kayıt yaptım.Ayrıca simplus varsa 500 den fazla telefon kayıt olur.
  12. N

Ynt: Samsung B2100 Outdoor Telefon http://www.letsgomobile.org/tr/incelemesi/0129/samsung-b2100/ ürünü burdan detaylı inceleyebilirsiniz.peşin 286tl dir fiatı.ama 5 taksitle de açıktelekomdan alabilirsiniz.

13. N

Ynt: Samsung B2100 Outdoor Telefon fotoya devam
  14. N

Arkadaşlar uzun zamandır sonim xp3 telefonun peşindeydim.Böyle suya toza darbeye dayanıklı bir telefon almak istiyordum.Fakat Türkiyede satışı yok ve getirmesi , servisi beni düşündürüyordu.Daha önce ericson pro 250 ve r310 kullanmıştım.Fakat artık onların miyadı doldu ve batarya...
  15. N

Yeni Telefon Nokia'dan

Ynt: Yeni Telefon Nokia'dan Arkadaşlar paniğe gerek yok.Samsung b2100 Explorer türkiyede satışa çıktı ve bir çok özellik bakımından diğerlerinden üstün gözüküyor.ayrıca motorola tundra da çok sağlam bir telefon.Ama henüz satışa çıktımı türkiyede bilmiyorum...

16. N

Satılık Daihatsu Feroza Vinçli Tampon

Ynt: Satılık Daihatsu Feroza Vinçli Tampon kumandası vardır.sadece röleleri yoktur.
  17. N

Ynt: Satılık Daihatsu Feroza Vinçli Tampon olabilir.sadece vinç fiatı 500tl dir.
  18. N

satılık daihatsu feroza vinçli çelik tampon.vincin röleleri yoktur.ama humax otodan 100tl kaşılığında temin edilir.vinç Tmax 6500 lb 'dir.galiba 3500kg ye tekabül ediyor.fiatı:700 tl dir. irtibat: oburakisler@hotmail.com

19. N

Satılık Daihatsu Feroza 115.000km de 1997 Model

satılık daihatsu ferroza 115.000km de 1997 model 15.000tl irtibat:oburakisler@hotmail.com
  20. N

Rusya'da Off-Road

Ynt: Rusya'da Off-Road ??? ::) :P bu kadarrr offf yoruldum be...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,743
Kayıtlı Üye Sayımız
166,559
Kaydolan Son Üyemiz
Sercantetik

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri