Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: 24 Ağustos-1 Eylül 2013 Doğu Karadeniz Trekking Faaliyeti...
Faaliyetimizle ilgili bir rapor yazısı hazırlayacağım. Bittiği zaman buradanda paylaşırım. O güzelliklerin herkes tarafından görülmesini isterim.
Ynt: Doğu Karadeniz Kamp Bölgesi Ve Gezilecek Yerler
Borçka Karagöl ve Şavşat Karagölde de kamp kurmak için uygun alanlar var. Manzaraları çok güzel tavsiye ederim...
Ynt: 24 Ağustos-1 Eylül 2013 Doğu Karadeniz Kamplı Yürüyüş Faaliyeti...
Bu faaliyetimiz ticari bir tur faaliyeti değildir. Kulübümüzün yapmış olduğu bir kamp faaliyetidir. Yani kar amacı gütmemektedir...
Ynt: 24 Ağustos-1 Eylül 2013 Doğu Karadeniz Trekking Faaliyeti...
Bu faaliyetimiz ticari bir tur faaliyeti değildir. Kulübümüzün yapmış olduğu bir kamp faaliyetidir. Yani kar amacı gütmemektedir...
Karadeniz altında konuyu açmıştım ama bura konuya daha uygun sanırım...
Merhaba arkadaşlar,
24 Ağustos- 1 Eylül 2013 tarihleri arasında ÇUDOSK (Çukurova Dağcılık ve Doğa Sporları Klübü) olarak aşağıda programı ve detaylarını verdiğim Doğu Karadeniz gezi programımız var. Doğu Karadenizin...
Ynt: Kaçkar Ve Trans Kaçkar Seyahati İçin Tavsiyeleriniz
ÇUDOSK olarak 24 Ağustosta Doğu Karadeniz faaliyetimiz var. İligilenen arkadaşlar aşağıdaki linkten detaylı bilgi alabilirler.
http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=97500.new#new...
Merhaba arkadaşlar,
24 Ağustos- 1 Eylül 2013 tarihleri arasında ÇUDOSK (Çukurova Dağcılık ve Doğa Sporları Klübü) olarak aşağıda programı ve detaylarını verdiğim Doğu Karadeniz gezi programımız var. Doğu Karadenizin güzelliklerini keşfetmek isteyen tüm doğa severleri gezimize davet ediyoruz...
Ynt: Sakarya;ayyıldız D.y.g Ve Proceciler Hasan Dağı Zirvesinde (13-16 Haziran 2013)
Tebrik ederim Hasan. Güze bir faaliyet ve paylaşım olmuş. Bende bu kış gitmiştim Hasan dağına ama hava şartlarından ötürü dönmüştük...
Ynt: Gezenbilir; Konya Ereğli Aydos Dağı Yolunda (01 - 02 Haziran 2013)
Geçen yıl kulübümüzle ( ÇUDOSK ) katılmış ve siz değerli gezenbilir üyeleriyle güzel bir faaliyet yapmıştık. Ancak bu yıl katılamayacağım. Sizlere şimdiden başarılar dilerim. Bizim kulüpten yine arkadaşlarımız...
Ynt: Amanoslar Dül Dül Dağı Tırmanışı (subaru Forester İle Kamp-offroad)
Bu güzel fotolar için teşekkürler. Bölgede yürüyüş rotalarıda varmı? Belki kulüp olarak bölgeye bir gezi düzenleyebiliriz...
Ynt: 18-19 Mayıs Tdf Erciyes Etkinliği
Tebrik ederim. Güzel bir faaliyet olmuş. Mart ayında bizde denemiştik ancak hava şartlarından dolayı geri dönülmüştü. Ama yinede kış faaliyeti anlamında zorlu bir faaliyet olmuştu ( Rüzgardan dolayı teleferik kapalıydı ve tüm kamp yüküyle oteller...
Ynt: Parıs (dısneyland,walt Dısney Stüdyoları, Eyfel Kulesı) Gezısı
Çok keyifli bir gezi olmuştur sizin için. Eşiminde hayali çocuklarla beraber Disneyland gitmek. Acaba maliyet olarak (Stüdyo ve disneylan için) ne kadar harcama yapmak gerekiyor? Bu konuda bilgi verebilir misiniz?
Ynt: Bircan Yarıcı Arkadaşımızın Hayat Kurtarması
Tebrik ediyorum bu örnek davranışından dolayı. Dediği gibi yatağa başınızı koyduğunuzda ben iyi bir şey yaptım hissinin verdiği mutluluğun karşılığı yoktur...
Ynt: Göz zevkiniz için...
Sadece yanımda arkadaşlara göstermek, hava atmak için taşırım böyle bir bıçağı ( Aslında sanat eseri ). Onun dışında vitrindir yeri... Güle güle kullanın gerçekten çok güzel bir çalışma olmuş...
Ynt: kamp filmleri önerileri istiyorum..?
Bu konuda tek tavsiyem "Into the Wild" filmidir. Gerçek bir yaşam hikayesidir. Bir adamın kalıplarından sıyrılıp doğada kendi başına yaşamasını ve Amerikayı çantasıyla gezmesini anlatıyor. Çok dokunaklı ve etkileyici bir film...