Arama sonuçlarınız

1. pcexpertt

Çadır Alacağım Fikrim Yok

Arkadaşlar Tek eksiğim olarak çadır kaldı fakat bu konularda çok bilgim olmadığı için hangi çadırı alacağımı bilmiyorum Fiyat olarak uygun ve fiyatına göre en iyi kalitede olmasını istiyorum çadır 2 kişilik olacak arkadaşlar kampa yazın gideceğim fakat daha sonra ış aylarındada kamp yapmayı...

2. pcexpertt

İlk Kampım

Ynt: İlk Kampım Çok güzel fikir aslında fakat bulunduğum ilde malesef kamp yapabileceğim hiçbiryer yok ama yakın illerde varsa şehir merkezine yakın olan yerde kamp yapma fikiri güzel olabilir.
  3. pcexpertt

İlk Kampım

Ynt: İlk Kampım Çok teşekkür ederim Ayvalığa gittiniz mi ? orada kamp alanı var mı ? varsa orası hakkında neler düşünüyorsunuz ? Birde burhaniyede gittiğiniz kamp yerinde fotoğraf çekmiş iseniz paylaşmanız mümkün mü ?

4. pcexpertt

İlk Kampım

Ynt: İlk Kampım Çok teşekkür ederim hocam gerçekten çok önemli bilgiler.
  5. pcexpertt

İlk Kampım

Ynt: İlk Kampım Çok teşekkür ederim hocam. sizin içinde sıkıntı olmazsa yine ara ara sorularım olduğunda sorarım ayrıca birde şöyle düşüncemiz var. Balıkesir ve izmiride alternatifimize ekledik. 4 gün balıkesirde kamp yaptıktan sonra izmire geçip kalan günümüzü izmirde kamp yaparak...

6. pcexpertt

Kamp Ocağı

Ynt: Kamp Ocağı Fiyat olarak bilginiz var mı hocam

7. pcexpertt

İlk Kampım

Ynt: İlk Kampım Evet hocam öyle yapıyoruz ne çok pahalı ne çok ucuz ürünlerden alıyoruz mümkün olduğu kadar ekonomik olsun istiyoruz
  8. pcexpertt

Kamp Ocağı

Ynt: Kamp Ocağı link atma şansınız var mı
  9. pcexpertt

Kamp Ocağı

Ynt: Kamp Ocağı Aynen o yüzden almayı düşünüyorum ama karar veremedim :-[

10. pcexpertt

Kamp Ocağı

Ynt: Kamp Ocağı hocam kartuşa baktım şuanda 7 tl gözüküyor. kullanım amacı 1 haftalığına ilk kampımı gerçekleştiricem orada kullanıcam

11. pcexpertt

Kamp Ocağı

Ynt: Kamp Ocağı http://www.hepsiburada.com/liste/orgaz-kt190-kamp-ocagi-kartusu/productDetails.aspx?productId=outandkt190&categoryId=352909&SKU=OUTANDKT190 bu kartuş ile uyumlu mu ? birde uyumlu ise nekadar süre ısı sağlar
  12. pcexpertt

İlk Kampım

Ynt: İlk Kampım Çok teşekkür ederim hocam peki Antalya çevresinde tavsiye edebilceğiniz yer var mı? Ayrıca ilk kampım endişelerim var mesela gece yatarken vahşi bir hayvan tarafından uyandırılmak istemem ilk kampımda bu tür sıkıntılar yaşamam değil mi önerdiğiniz yerde? birkaç yerde okumuştum...

13. pcexpertt

Kamp Ocağı

Ynt: Kamp Ocağı Hocam yaptım aslında fakat çok ısı sağlamıyor 1 litre suyu yaklaşık 15 dakikada kaynatıyo yeterli diye düşünüyorum aslında fakat geliştirebilirsem almayacağım yoksa alabilirim
  14. pcexpertt

Kamp Ocağı

http://www.hepsiburada.com/liste/orgaz-metal-govdeli-kamp-ocak-k190/productDetails.aspx?productId=outandk190&categoryId=352909&SKU=OUTANDK190 Linkteki ocağı alacağım fakat bu konu hakkında çok bilgim yok aslında kamp ocağını kendim yapmayı planlıyorum ama alternatif olarakta almak istiyorum...
  15. pcexpertt

İlk Kampım

Arkadaşlar merhaba. Çoktandır kurduğum "kamp yapma" hayalini bu yaz gerçekleştirmeye karar verdim. Yanımda 1 kişi ile yapacağım kamptan doya doya zevk almak için bilgi olarak eksiğim olmasın istiyorum oyüzden sizlerdende yardım almak istedim. Öncelikle şimdilik aldığımız malzemeler Kamp...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,743
Kayıtlı Üye Sayımız
166,559
Kaydolan Son Üyemiz
Sercantetik

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri