Arama sonuçlarınız

1. KLL

96 Zj Günlüğü

yavaş yavaş satışa hazır oluyor güzel.

2. KLL

2011 Grand Cherokee 3.0

fatura varmı? önemli olan motorun bilgilerinin yazılı olduğu bir tarihli belge. garanti çok dert değil ki. zaten yeni ise.
  3. KLL

2011 Grand Cherokee 3.0

0km motorun faturası vs si varsa yeni motorla tabi ki alınabilir bence. hiç bir sorun olmaz. mis.

4. KLL

Wk 3.0 Crd Alsak Mı ?

o halde ikinci el al hocam. tarihi yeni kendisi eski olsun. problem olmaz.
  5. KLL

Wk 3.0 Crd Alsak Mı ?

o zaman dans. :) hankook al geç hocam. kenarları köşeli olsun tekerleğin. en iyi onlar tutunyor. ben 4 motion tiguanda laufenn kullanıyorum. gürültü de pek yok. ama dersenki ucuz olsun petlas filan alınabilir belki.

6. KLL

Chevrolet Blazer lüfen yardım

malesef hiçbir fikrim yok. o bölgedeki birilerine sormak lazım. sizin araca dolmuş kamyonet gibi araçlara bakan kişiler de rahatlıkla hizmet verebilir. sonuçta yeni parçayı eskisinin yerine takacak hepsi o. parçaları ise tar oto vs gibi işi bilen offroad malzemeleri satan birisinden alırsınız.

7. KLL

Jeep Wj 2.7 Crd Kırmızı Yakıt Uyarısı

depodaki suyu absorbe edebilen depo temizlik kimyasalları var. filtreyi yenilerken onu da depoya koymak iyi olabilir.
  8. KLL

Wk 3.0 Crd Alsak Mı ?

araç ne? kış koşulları nasıl?
  9. KLL

Arkadaşlar Yardim Lütfen

sıcak ve soğuk motorda bu böyle mi? öyle ise benzin pompası, regülatörü, benzin hortumları, evap kanisteri, bunun çek valfi, krank pozison sensörü, vites pozisyon müşürü yada var ise N/P rölesi arızalı olabilir. bunların hepsi çalışmama ya sebep olabilir. daha çok gözlemleyip daha çok bilgi...

10. KLL

otomatik porya kilitli bir sistem var ise, mesela pathfinder de böyleydi, bu ön porya kilitlerini aktive eden sistemde bir sorun olmuş olabilir. en kötü, onları manuel kilit ile değiştirirsiniz. hem tüketim azalır hem de sadece arazide arabadan inip tekerlekler üzerinden ön çekişi açarsınız.

11. KLL

Infiniti Qx4 Lpg Sorunu

pathfinder için olanlara bakın. vg33 motorlar aynıdır.
  12. KLL

Bakımı Masrafsız 3.0 Crd Grand Cherokee

:) alan memnun satan memnun sonra yine alan memnun vaziyetleri oldu sanırım.

13. KLL

Wk 3.0 Crd Alsak Mı ?

kamyonet al.
  14. KLL

şaft mevcutmu önde? bazen söküyorlar onarmak yerine. saçma bir soru gibi gelebilir ama...
  15. KLL

Satilik Cherokee Lİmİted 3.7 4x4 Jeep Otomobİl Otomatİk

sunroof olmaması artı, çünkü ayakları kırılıyor artık hepsinin. ama koltuk ısıtmasız olmuyor soğuk iklimde. deri çünkü.

16. KLL

96 Zj Günlüğü

1997 model 4.0 laredo da hıza duyarlı direksiyon yoktu. bilginize. limited de var sanırım.
  17. KLL

96 Zj Günlüğü

summit racing e üye olamadım ben hata veriyordu site.
  18. KLL

2002 Cherokee Kj İçin Yükseltme Kiti

lastikler sürtüyormu şu anda? neden lift kit alacaksınız? aracın dinamikleri zaten çok iyi değil. virajda daha kötü olacak.

19. KLL

96 Zj Günlüğü

hayırlısı :)

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,743
Kayıtlı Üye Sayımız
166,559
Kaydolan Son Üyemiz
Sercantetik