Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Gd300 Araç Paspas Altına Su Aldı ?
Kemal bey hic ugrasmayin silicek ara kol sıkısiyor silecek dibindeki vidayi gevsetip ici disi beraber donuyor g ordan su alir %90 bir elektrikci sokup temizleyip yaglayip yeniler 2 de yeni o ring gibi conta koyarsa problem biter
Ynt: 401 Unimog Alıp Toplamak İstiyorum
Umut bey valla son isler kaldi elektrik cekilecek,tente kapilar camurluk agizlari takilacak,gostergeler takilacak koltuklar yerine monte edilip kaput baglanacak.aslinda bu saydiklarim 100 satlik isi kaldi.
Fakat bu kisi yogun olarak ev insaatimla gecirdim...
Tesekkurler dr.hunter,
Yaz gecti artik restorasyona devam etmeye basliyacagim.hazir bagda insaat varken bende bir taraftan unimog ile ilgilenmeyi planliyorum.
Bu aradabir evvelki konuda paylasilan unimoga yazik olmus belliki galerici guya toplamis yazik...
arkadaşlar haziran ayından beri unimoga el sürememiştim.yelken mevsimi ailede kayıplar filan derken agustos ayında başlayan üzüm hasadı dolayısı ile garajın etrafında fazla dolaşmak denize çıkmadan evvel şu karoseri ve arka kasayı şasinin üzerine atmak...
ali fuat bey fotolar cok guzel .son foto asagı yukarı benimki olacak tentem koyu yesil jantlarım orijinal aynalar cam cercevesinde sinyal yok.kasa aynı renk.
aslında bu tatsız havada insanın içinden bir sey yapmak gelmiyor.genclere yapabildiğimiz destek...
Ynt: 90 Model Üstü G Almak İstiyorum Yardım
Gocebe madem universitelisin san Toma yakisir .Çarsinin elinde var bir tane bu gunlerde sahibinden e duser takip et hesapli alirsin.ben unimog toplamasam kesin alirdim.napican g yi
boyada sona yaklaşıyoruz önce karoser sonra diğer parçalar boyanacak.bozuk olan yerler düzeldikten sonra genede polyester macun istedi.alt meges köşe birleşenler würtün mastik gibi bir malzemesi ile sağlamlaştırıldı.motor içi taban vs orjinali gibi boya...
Super fotolar tesekkurler bakalim benimki nasil olacak dun gordum macun fasli devam.motorici macun cekilemeyen yerlere meges teklifini tabiki geri cevirdim orjinal goruntu olmasi adina zaten gavurun dedigi " showroom chick" bir sey toplamiyorsan ki...
akü kutusu paramparca bibir tamir eklenmiş saçlar ile perişan durumdaydı.sağlam bağlantı ayaklarını kullanarak fotograftan allahtan siyah beyaz katalog çizimiydi kutunun aynısını yaptırdım almanyada almaya kalksan 300 küsur eurolar gelmesi bilmemenesi...
neyse sonunda jantları boyanmış ve lastiklenmiş olarak şaside görebiliyoruz ufak tefek bijon rötuşu vs daha sonra yapılacak.Az kalsın bu lastiklerden ithal edecektim orjinali gibi olsun diye neyseki özkada bulduk hemde 1/3 fiyatına
Cemberin uymama durumu yok sadece vurlarak yerine oturtulmasi sorun o islemden kurtulmak ve lastik makinasinda takabilmek icin degistirmeyi dusunmustum ama anlattigim 2 boya yontemi ile gerek kalmadi zaten takilinca iyiki yapmamisim dedim tam o senelere...
jantların 20 inç olması zaten bir hayli sıkıntılı olmuştu lastik bulabilmek açısından neyse özka iç,dış ve kolonlarıyla o problemi çözmüştüm.Bildiğiniz gibi çemberli jantların sökme takmasında illa bir çekiç durumu var malesef bunlar için makina yok.bunu...
arkadaşlar her işte bir hayır vardır lafını bulmuşuz kullanıp duruyoruz.Bu sefer doğru adamı bulduk kaporta konusunda ve sözünün eri pazartesi sabah alırım cumartesi veririm dedi ve bu gün öğleden sonra işi bitirmişti parasını ödedim.
şimdi sıra geldi...
valla yüzdükçe yüzüyoruz kuyruk hep ileri gidiyor bir türlü kuyruğa gelemiyorum.
bu gün astarlı şasi ve motor aksamları pompa hariç,diferansiyeller ve şanjıman ekzost hariç herşey mat siyaha boyandı.4 tekerlek sökülüp kampanalara sıra geldiğinde Murphy...