Arama sonuçlarınız

1. M

G 460 Satılık

Sahibinden de

2. M

G 460 Satılık

Arkadaşlar yeni G aldığım için benim G satılık. 1986 model orjinal görünümlü araç bayağı diri oynanmamış.Senelerdir problemsiz kullandım.tabi ki yaşına bağlı bazı eskimeler var. Amaca yönelik aksesuar var üzerinde ıvır zıvır değil.yedekleri var.kaza vs hiç yok.iç donanım vs her şey orjinal...

3. M

Uninog Toplamak İsteyenler Buraya

25 yaş diye biliyorum
  4. M

Uninog Toplamak İsteyenler Buraya

Hahahah bende aynı şeylerin peşindeyim.çözüm bulunca haberleşelim.mercedesin hangi hafif kamyonları bilmiyorum ama internette çok ucuza satılık bir sürü içi çok modern kupa var izolasyonlu modern koltuk vs öyle bir kupayı arkasını uzatarak minibüs yapmayı bende istiyorum yapılmış bir iki foto...

5. M

Evladımızdan Haber Var Bu Restorasyon Dillere Destan.......

Vallahi helal olsun görünüşe göre harika bir restorasyon olmuş demek ki yapılıyor güle güle kullanın yaklaşık maliyet araç üzerine ne gitti acaba

6. M

Satılık 4x4 Uzun Şase Mercedes Sprinter

Teşekkürler
  7. M

Satılık 4x4 Uzun Şase Mercedes Sprinter

Araç satılıkmı ben de ilgilenirim öyle bir fikriniz varsa
  8. M

Alınık Unimog

Biraz göreceli şeyler bunlar kişiye göre değişir.tabi ideali köşeli kasalar ama bulmak kolay değil arıyorum işte

9. M

Alınık Unimog

Valla geniş aile için küçük ben ve köpeğime yeterli olur zaten yelkenli kültüründen geliyorum

10. M

Alınık Unimog

Parça kolumanda varmı ithal mi ediliyor sistem nedir.2. El parca dışında demek istiyorum.birde ehliyet işini anlamadım bunlar ruhsattta kamyon otobüs ehliyeti diye bir sey olduğunu bilmiyordum işin o kısmını hiç araştırmadım.bir de proje cizip onaylatmadan araç almaya çekiniyorum açıkcası sonra...
  11. M

Alınık Unimog

Bildiğiniz kare kasa beya daha yenice unimog varmı.erdem ustada ki beyazları gördüm 20 gün evvel sanıyorum plakaları yok onların

12. M

Alınık Unimog

406 yı beğenmiyorsunuz ama unimogun en sağlam motoru ve yuruyeni kısa şasi yapılma sebebi tam bir traktör olması kar kureme vs ziraat işleri için uygun.sürat büyük lastikle çözülen bir şey.zaten unimogunuz varsa 80 yapmış 100 yapmış çok fark etmez diye düşünüyorum.yokuşta hepsi düşecek...
  13. M

Alınık Unimog

Bu arada ehliyeti de araştırmadım herhalde bir imtahana girecegiz kamyoncularla :)
  14. M

Alınık Unimog

Siz turbo uygulamsını neye göre yaptınız 406 yı 416 beygirine getirmek pompa eleman meme değişimi ve ayarla mümkünmüş.işin içine turbo girince dağ başında problem yaşanırmı diye düşünüyorum.orjinal olsa neyse de devreye bir sürü iş giritor pistonu intercoolerı belki manifolt vs

15. M

Alınık Unimog

Fotoları şimdi gördüm.bu tarzlarda bi şeyler istiyorum ben biraz daha bliss kabinden esinlenerek gereğinde çıkıp konteynıra girebilsin diye de düşünüyorum.tabi bunlar biraz kısa ufak bir kabin olacak ama başka da alternatif gözükmüyor. Kasayı aluminyum arası izolasyonlu projeye göre iyi bir kasa...
  16. M

Alınık Unimog

Vay çok güzel bu.bende bir iki gavur forumunda okudum bu parcayı bilmiyodum kupaya arkadan ve içten yapılacak izolasyonların desibeli düşürdüğü konusunda yazılar vardı tabiki günümüzün sesiz araçları gibi olmuyor diye de bitiyordu. Benim amacım yaz ayları dışında sonbahar ilk bahar ve kışın...
  17. M

Alınık Unimog

Kare kabin bul koy üstüne dediğinizi duyar gibiyim

18. M

Alınık Unimog

Evet kareler belki kabin biraz daha konforlu daha az sesli olmazmı.yoksa mekanik dediğiniz gibi.motorhome yapma derdindeyim
  19. M

Alınık Unimog

Yok teşekkür bahsettiğim model ve üstü yürür olabilir ancak

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,743
Kayıtlı Üye Sayımız
166,559
Kaydolan Son Üyemiz
Sercantetik