Arama sonuçlarınız

1. T

Çeki Demiri Prosedüründe En Son Durum

Tabi gonderdim hocam

2. T

Liman Camping Hisarönü Marmaris

Telefon actigimda aldığım negatif enerji yeterliydi insanın gideceği varsa bile vazgeçer bu tip yerlerde işletme ve çalışanlar yeri hemen belli ediyor
  3. T

Çeki Demiri Prosedüründe En Son Durum

Ben izmirde hepsini 1700 tl gibi bir rakam ödedim firma tse ye bile götürdü bana arabayı ve belgeleri yarim günde teslim ettiler bana sadece ruhsata işletmek kaldi

4. T

Ege Turumuz Başlıyor Önerileriniz

ilk kamp alanımız burhaniye ören altıncamp. Yeri konumu çok güzel sezondanmidir yoksa ilk deneyimimiz olduğunu anladilarmi bilinmez biraz fiyatlar uçuk geldi deniz kenarı günlük 2kisiye kadar 95 tl kampla ilgili diğer resimleri paylasicam
  5. T

gezimizden ilk notlar karavanınızla geziye çıkmadan 1 gün önce karavanın önüne park edin tanımadığınız bilmediğiniz bir araç önüne çekebiliyor ve 1 gün geç çıkmak zorunda kalabiliyorsunuz. üstelik bu güvenlikli bir sitede güvenliğin tanımadığı ama içeri soktuğu bir araç tarafından yapılıyor...

6. T

yarın itibari ile ege turumuz başlıyor plan ayvalık-kuşadası-marmaris-bodrum ayvalıkta özellikle bir camping göremedim cundadan başka önerileriniz bekliyorum bildiğiniz kamplar varsa süper olur. bende notlarımı burdan paylaşıcam. takipte kalın

7. T

Çekme Karavan Korkuları

tşkler iyi tatiller yolun düşerse izmite beklerim
  8. T

Çekme Karavan Korkuları

aykut abi tşkler zaten senin paylaşımlarını takip ediyorum. gezdiğin kampları detaylı paylaşırsan sevinirim bende önümüzdeki hafta inşallah çıkıcam rota marmaris ve bodrum gözüküyor şimdilik. kamplara bakıyorum netten çok içler acısı gözüküyor açıkçası
  9. T

Çekme Karavan Korkuları

tşkler hocam

10. T

Çekme Karavan Korkuları

güzel dilekleriniz için tşkler. toyota coralla 1.6 132 hp ma bu tip karavanların 90 hp yetiyor aracın dizel olması da çok önemli detay benim benzinli ama arabalar düz yolda karavanı 90 kg hissediyor rampalarda zorluyor sadece ama dediğim gibi çıktığım yokuş bu inceleyin hocam çok zorlanmadan...

11. T

Çekme Karavan Korkuları

evet hocam oldukça haklısın aslında ama 80 km yi geçmedim hep sağdan gittik izmirden izmite gelmemiz 10-12 saati buldu açıkçası
  12. T

Çekme Karavan Korkuları

çok tşkler hocam deneyimlerimizi paylaşalım.

13. T

Çekme Karavan Korkuları

hocam çok tşkler darısı başınıza 1.6-1.7 ton civarında karavanımız. ehliyet kısmı oldukça muallakta aldığımız yer yeni ehliyetlere geçene kadar eski ehliyetle kulllanabileceğimizi söyledi. açıkçası biraz araştırdım dedikleri gibi birkaç polis arkadaşada danıştık. yani 2021 yılına kadar...
  14. T

Çekme Karavan Korkuları

İlk başta bir heyecanla ortiz'den karavanımızı aldık ama beni korkular sardı. kullanabilecek miyim ? tır kullanmak gibi birşey sanıyordum. birde bude yetmezmiş gibi tayinimiz kocaeliye çıktı. karavanımızı alır almaz kocaeliye geldik. oda yetmezmiş gibi kocaelini bilenler bilir santral yokuşunun...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,743
Kayıtlı Üye Sayımız
166,559
Kaydolan Son Üyemiz
Sercantetik

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri