Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
ben aracımı herhangi bir eksiltme fazla bişi yapmıcam aslında yine srun olurmu araç proje mühendisleri yok diyor eksiltme ve fazla olmadığı sürecdee dedi
teşekkürler çok sağolun ben koltuğu sabit yapıcam direk arkasını kullanıcam direk aracın koltuklara birileri otursun diye arka kısımda yatak bölümü böyle çizme anlatma gçsterme şansım olsa çok iyi olurdu aslında
SORUN ŞU ARAÇ 2005 MODEL TRANSPORTER UZUN ŞASİ
ARKA 3 KOLTUĞU SÖKÜP ONUN YERİNE MOBİLYA YAPMAK İSTİYORUM TEKRAR YİNE 3 KOLTUK OLACAK VE EMNİYET KEMERLERİ YERİNDE OLACAK ARAÇ YİNE 5+1 OLACAK TEK DEĞİŞİKLİK FABRİKASYON KOLTUKLAR OLMAYACAK
PROJE GEREKLİMİ İSTANBULDAYIM
YARDIM BEKLİYORUM ?
ARKA 3 KOLTUĞU SÖKÜP ONUN YERİNE MOBİLYA YAPMAK İSTİYORUM TEKRAR YİNE 3 KOLTUK OLACAK VE EMNİYET KEMERLERİ YERİNDE OLACAK ARAÇ YİNE 5+1 OLACAK TEK DEĞİŞİKLİK FABRİKASYON KOLTUKLAR OLMAYACAK
YARDIM BEKLİYORUM ?
YARDIM BEKLİYORUM ?