Arama sonuçlarınız

1. Erem

2.7 Crd Rampada Gaza Yüklenince Stop Etme

Merhaba, Büyük ihtimalle aracınızda yakıt kütük basıncı düşüyor, sistem de kendini korumaya alıyor olabilir. Gelişmeleri bildirirseniz sevinirim. Selamlar.

2. Erem

Grand Cherokee 2.7 Crd Yardim

Merhaba, Aracınızın şanzıman beyninin neden değiştiğini anlayamadım. Zira bu beyin kolay kolay sıkıntı çıkarmaz. (Kabin içerisinde yolcu tarafında Siemens markadır). OBD ile kontrol sırasında p0702 arızası veriyorsa, ki bu vites kontrol kartının direk adresidir, vites kolunun hemen altındaki...
  3. Erem

Jeep Grand Cherokee 2.7 Crd 2004-2005

Merhaba, Bu araçların kasko bedellerinin yüksek olması nedeni ile bahsi geçen alt dilime düşme olayı olmuyor. 2002 model aracım için 2016 yılının 2. yarısında 800 küsür lira taksit ödedim. Selamlar.

4. Erem

2.7 Wj 6 Inch Yardım

Merhaba, Mevcut 4 inc üzerine 2 inc daha eklemenin kit kullanmadan yolu yoktur. En basit olarak amortisörler sürekli vurur, tekerlekleriniz ayarlı kollar yoksa çamurluk çemberinin merkezinde durmazlar, ayarlı trackbar yoksa ön dif. arka ile aynı ize basmaz.. Selamlar.
  5. Erem

merhaba, inanın xj ile ilgili hiç birşey kalmadı. selamlar.

merhaba, inanın xj ile ilgili hiç birşey kalmadı. selamlar.

6. Erem

Wj Vinç Montaj Opsiyonu

Merhaba, Bu uygulamayı Ankara'da biz hayata geçirdik. Bir noktayı hatırlatmalıyım, tampon içi uygulama sadece WJnin üst versiyonu olan GJde mümkün oluyor. (Resimdeki araç da GJdir. Oval sis farları WJ, yuvarlak sis farları GJ). WJ ile GJnin tampon yapısı değişik olup WJlere vinç tablası...

7. Erem

Grand Cherokee Icin Yardim Acil

Merhaba, Aracınızdaki yağ basınç göstergesi size hiç uyarı vermedi mi? CHECK GAUGES uyarısının gelmiş olması lazım. Aracınız filtre değişimi ile birlikte yaklaşık 7.5 - 8 litre yağ alacaktır. (Ben yağı önce katkı ile inceltip çok uzun süre süzdürerek boşaltıyorum) Selamlar.
  8. Erem

Ankara Offroad ve Outdoor Etkinlikleri Grubu

Ynt: Ankara Offroad Ve Outdoor Etkinlikleri Grubu Her ne kadar bizi bir araya getiren ortak noktamız offroad olsa da, grubu grup yapan ve birlikteliği sağlayan harcı oluşturan ortak değerlerimizin artık hepimiz için ortak olmadığını ve ilk baştaki düşüncelerden uzaklaşıldığını farketmiş...
  9. Erem

Grand Cherokee Bakım Ve Motor İle İlgili Yardım

Ynt: Grand Cherokee Bakım Ve Motor İle İlgili Yardım Merhaba, Profilinizde ya da mesajınızda bulunduğunuz ili göremedim. Ankara'da iseniz yardımcı olurum... Selamlar.

10. Erem

Ynt: Ankara Offroad Ve Outdoor Etkinlikleri Grubu Dün dündür, bugün bugün...

11. Erem

Ynt: Ankara Offroad Ve Outdoor Etkinlikleri Grubu Yapımda ve yayında emeği geçen tüm arkadaşlarıma, kattıkları değer ne olursa olsun çok ama çok teşekkür ederim. Her etkinlikte birlikte zevk almanın zevkini yaşıyoruz sayenizde. Grup kurallarına harfiyen riayet eden, ve bu kuralların hepimizin...
  12. Erem

Ynt: Ankara Offroad Ve Outdoor Etkinlikleri Grubu baltalar elimizde, uzun ip belimizde.. biz gideriz ormana...

13. Erem

Re: Ynt: Re: Ynt: Re: Ynt: Ankara Offroad Ve Outdoor Etkinlikleri Grubu çok naziksin abim. olur, şeref duyarım.
  14. Erem

Re: Ynt: Re: Ynt: Ankara Offroad Ve Outdoor Etkinlikleri Grubu gidelim yarın?
  15. Erem

Re: Ynt: Ankara Offroad Ve Outdoor Etkinlikleri Grubu öyle deme.. nöbetçi var. ben varım :)

16. Erem

Re: Ynt: Ankara Offroad Ve Outdoor Etkinlikleri Grubu yer ve zaman bildir :)
  17. Erem

Re: Ynt: Ankara Offroad Ve Outdoor Etkinlikleri Grubu Çağın, öyle deme.. Bak son fotoğrafta "korunma"nın önemini görüyoruz hep beraber...
  18. Erem

Ynt: Ankara Offroad Ve Outdoor Etkinlikleri Grubu takıldın kaldın... bir daha yazarsan ofisine adam göndereceğim...

19. Erem

Ynt: Ankara Offroad Ve Outdoor Etkinlikleri Grubu Ama olmaz.. Ben seni bekliyordum...
  20. Erem

Re: Ynt: Ankara Offroad Ve Outdoor Etkinlikleri Grubu oooo, Serdar da varmış, neden söylemediniz....?

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,744
Kayıtlı Üye Sayımız
166,559
Kaydolan Son Üyemiz
Sercantetik

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

SON KONULAR